logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Zuid-Holland > Alblasserdam


Overzicht glaszetters Alblasserdam

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Glashandel Benschop
Kelvinring 9, Alblasserdam
Tel: 06 22 47 21 22
Jaren werkzaam: 65 jaar
2
werknemers

 Alblasserdam
(+2km)

01

Extra informatie:
Al meer dan 30 jaar ervaring op alle glas gebied. Met eigen glas in lood atelier Wij zijn een klein glas bedrijf met al vele jaren ervaring in alle soorten en vormen glas. We vervangen glas voor HR+ en HR++ isolatieglas of 3 lagen glas. We maken spiegels en glaswanden op maat in uw kleur. We repareren en herstellen glas in lood ramen,in eigen atelier, of maken nieuw glas in lood van uw tekening of voorbeeld.

02

CPS Schilderwerken BV
Cortgene 119, Alblasserdam
Tel: 078-6918778

 Alblasserdam
(+1km)

02

03

R. Pot glas- en schilderwerken
West-Kinderdijk 359, Alblasserdam
Tel: 06 - 173 20 560

 Alblasserdam
(+3km)

03

04

JRM Glashandel
Actief in Alblasserdam
Tel: 078 682 45 26
Jaren werkzaam: 23 jaar
1
werknemer

 Hendrik-ido-ambacht
(+4km)

04

Extra informatie:
Glashandel en glaszetter In Hendrik-Ido-Ambacht en omgeving JRM Glashandel in Hendrik-Ido-Ambacht is in 1999 opgericht door John Roland Munter. Met een ervaring van meer dan dertig jaar in het leveren en plaatsen van allerlei soorten glas kunt u vertrouwen op mijn expertise. Ik ben werkzaam voor particulieren, woningbouwverenigingen en VvE’s.

05

JargoGlas
Actief in Alblasserdam
Tel: 0181-615113

 Ridderkerk
(+3km)

05

Extra informatie:
Glas is een vast product, wat het bijschaven na productie erg lastig maakt. Jarenlange ervaring heeft voor meer dan alleen specialiteit gezorgd. Het leveren van onder meer glasdeuren, brandwerende ramen, zonwerende schuifpuien en hardglazen klepramen is bij Jargo Glasindustrie een gewoonte. Jargo Glasindustrie kan zelfs de complete glasvoorziening voor haar rekening nemen, inclusief ventilatieroosters, montage etc.

06

Hartman Totaalonderhoud Groep schilderwerken
Actief in Alblasserdam
Tel: 0174-226976

 Ridderkerk
(+4km)

06

07

Het Nieuwe Ambacht B.V.
Actief in Alblasserdam
Tel: 078 68 134 79

 Ridderkerk
(+4km)

07

08

Van Eijmeren Vastgoedzorg en Onderhoud B.V.
Actief in Alblasserdam
Tel: 0174-21 3019

 Ridderkerk
(+4km)

08


Glaszetters Alblasserdam

Als u glas wilt laten plaatsen in Alblasserdam, zijn er verschillende opties die u kunt overwegen. Hier zijn enkele stappen die u kunt volgen:

Zoek naar glaszetters in Alblasserdam: U kunt online zoeken naar lokale glaszetters in Alblasserdam. Maak gebruik van online directories of zoekmachines om een lijst van glaszetters in de regio te vinden. U kunt ook aanbevelingen vragen aan vrienden, buren of collega's die eerder glaswerk hebben laten plaatsen.

Vergelijk offertes: Neem contact op met meerdere glaszetters en vraag om offertes. Zorg ervoor dat u duidelijk uw behoeften en specificaties communiceert, zoals het type glas dat u wilt laten plaatsen, de afmetingen en eventuele andere vereisten. Vergelijk de offertes op prijs, kwaliteit en de services die worden aangeboden.

Controleer referenties en ervaring: Voordat u een keuze maakt, is het belangrijk om de referenties en ervaring van de glaszetter te controleren. Vraag naar eerdere projecten die ze hebben uitgevoerd en vraag of ze eventuele certificeringen of accreditaties hebben.

Plan een inspectie en bespreek de details: Zodra u een glaszetter heeft gekozen, plan dan een inspectieafspraak. Tijdens de inspectie kan de glaszetter de situatie beoordelen, de benodigde materialen bepalen en eventuele vragen beantwoorden. Bespreek ook de planning, betalingsvoorwaarden en garanties.

Laat het glas plaatsen: Nadat u alle details hebt besproken en akkoord bent gegaan met de offerte, kan de glaszetter beginnen met het plaatsen van het glas. Zorg ervoor dat u tijdens het proces open communiceert en eventuele vragen of zorgen met de glaszetter bespreekt.

Door deze stappen te volgen, kunt u een professionele glaszetter vinden en ervoor zorgen dat het glas op de juiste manier wordt geplaatst in Alblasserdam.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Alblasserdam of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Alblasserdam en omgeving staan momenteel 8 glaszetters vermeld.


×