logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Alblasserdam


Overzicht glaszetters Alblasserdam

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Glashandel Benschop
Kelvinring 9, Alblasserdam
Tel: 06 22 47 21 22

 Alblasserdam
(+2km)

01

Extra informatie:
Al meer dan 30 jaar ervaring op alle glas gebied. Met eigen glas in lood atelier Wij zijn een klein glas bedrijf met al vele jaren ervaring in alle soorten en vormen glas. We vervangen glas voor HR+ en HR++ isolatieglas of 3 lagen glas. We maken spiegels en glaswanden op maat in uw kleur. We repareren en herstellen glas in lood ramen,in eigen atelier, of maken nieuw glas in lood van uw tekening of voorbeeld.

02

JRM Glashandel
Actief in Alblasserdam
Tel: 078 682 45 26

 Hendrik-ido-ambacht
(+4km)

02

Extra informatie:
Glashandel en glaszetter In Hendrik-Ido-Ambacht en omgeving JRM Glashandel in Hendrik-Ido-Ambacht is in 1999 opgericht door John Roland Munter. Met een ervaring van meer dan dertig jaar in het leveren en plaatsen van allerlei soorten glas kunt u vertrouwen op mijn expertise. Ik ben werkzaam voor particulieren, woningbouwverenigingen en VvE’s.

03

JargoGlas
Actief in Alblasserdam
Tel: 0181-615113

 Ridderkerk
(+3km)

03

Extra informatie:
Glas is een vast product, wat het bijschaven na productie erg lastig maakt. Jarenlange ervaring heeft voor meer dan alleen specialiteit gezorgd. Het leveren van onder meer glasdeuren, brandwerende ramen, zonwerende schuifpuien en hardglazen klepramen is bij Jargo Glasindustrie een gewoonte. Jargo Glasindustrie kan zelfs de complete glasvoorziening voor haar rekening nemen, inclusief ventilatieroosters, montage etc.

04

Jensz B.V.
Actief in Alblasserdam
Tel: 0183 50 00 76

 Nieuw-lekkerland
(+4km)

04

Extra informatie:
Waarom jensz? Jensz is uw betrouwbare partner op het gebied van glas en glastoepassingen. Wij zijn graag uw aanspreekpunt voor al uw vraagstukken op het gebied van glas. Door voortdurend te innoveren en nieuwe trends op te volgen kunnen wij u continue voorzien van het juiste advies. U kunt vertrouwen op onze jarenlange ervaring.

05

Schildersbedrijf van Persie
Actief in Alblasserdam
Tel: 06-51889142

 Zwijndrecht
(+6km)

05

06

HPM Schildersbedrijf
Actief in Alblasserdam
Tel: 06 - 28263865

 Zwijndrecht
(+7km)

06

Extra informatie:
HPM schildersbedrijf Dordrecht is met name een zeer gespecialiseerd schildersbedrijf, wat zijn roots terug vindt in traditioneel en ambachtelijk schilderswerk. Vrijblijvend kunnen wij door het gehele land voor u een zeer scherpe offerte uitbrengen en staan in contact met andere vakkundige bedrijven om ook grote bedrijven en grotere werkzaamheden te kunnen accepteren.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Alblasserdam of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Alblasserdam en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×