logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Noord-Holland > Alkmaar


Overzicht glaszetters Alkmaar

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Glashandel de Kroon
Wezelkoog 44, Alkmaar
Tel: 072-5611903
Jaren werkzaam: 5 jaar
7
werknemers

 Alkmaar
(+3km)

01

Extra informatie:
De Kroon Glashandel is gespecialiseerd in het leveren en vakkundig monteren van alle soorten glas. Bij ons krijgt u altijd een duidelijke offerte, goed advies en uitstekende service. Heeft u vragen over beglazing? Wilt u glasadvies of heeft u snel een offerte nodig? Dan bent u bij De Kroon Glashandel aan het juiste adres.

02

Glashandel Renotherm
Madame Curiestraat 9, Alkmaar
Tel: 072-5744951
Jaren werkzaam: 43 jaar
3
werknemers

 Alkmaar
(+2km)

02

Extra informatie:
Glashandel Renotherm Al jaren uw specialist als het gaat om het plaatsen of vervangen van beglazing voor zowel particulieren als bedrijven in Noord-Holland. Klantgericht werken is voor ons zeer belangrijk. Door goed advies, duidelijke offertes en nette montage met eigen medewerkers kunnen wij deze klantvriendelijkheid waarborgen. Glashandel Renotherm is al ruim 25 jaar een begrip in Noord Holland.

03

De Visser Duurzaam
Wezelkoog 7, Alkmaar
Tel: 072-5625555

 Alkmaar
(+3km)

03

Extra informatie:
GLAS EN ENERGIEBESPARING Door de stimulans van de overheid om vastgoed meer energiezuinig te maken, plaatsen wij de laatste jaren veel HR++ beglazing bij bestaande woningen. Dat de toepassing van isolerende beglazing energiebesparend en effectief is, bewijst de praktijk. Het verhoogt niet alleen de waarde van het pand, maar ook het wooncomfort van de bewoners.

04

Schildersbedrijf Fa.Burgert en van Dijken
Wytemalaan 2, Alkmaar
Tel: 072-5401168

 Alkmaar
(+3km)

04

Extra informatie:
Alle soorten glaswerk Firma Burgert en van Dijken in Alkmaar levert alle soorten glaswerk voor zowel nieuwbouwprojecten als voor onderhouds- en renovatieprojecten. Momenteel wordt er veel waarde gehecht aan isolatieglas, vanuit milieu- en energiebesparend oogpunt. Isolerend glas is een verzamelnaam voor alle soorten glas die beter isoleren dan enkel glas, zij bestaan uit twee en soms zelfs drie glasplaten met daartussen een ruimte.

05

Tonkes Ruud Glas- en Timmerbedrijf
Actief in Alkmaar
Tel: 072-5623479

 Sint pancras
(+5km)

05

Extra informatie:
Glas Een van onze specialiteiten is het vervangen en plaatsen van alle soorten glas. Voor particulieren en grotere opdrachtgevers. Wij plaatsen plaatsen en vervangen alle soorten isolerend dubbelglas, ook in speciale uitvoeringen, zoals isolatieglas met glas-in-lood, hoogrendement-glas, zonwerend glas, gecoat glas, veiligheidsglas, isolatieglas met luxaflex, isolatieglas met kruisroeden, glas-in-lood en nog vele andere soorten.

06

Glasservice-Heerhugowaard
Actief in Alkmaar
Tel: 06 53 40 45 43
Jaren werkzaam: 21 jaar
1
werknemer

 Heerhugowaard
(+5km)

06

Extra informatie:
Welkom bij BK Glas & Montage. Dé glaszetter uit Heerhugowaard, voor het leveren en plaatsen van alle soorten glas bent u bij mij aan het juiste adres. Bel of mail voor een afspraak. Waarom BK Glas en Montage - Hoogste kwaliteit/garantie - Gecertificeerde glaszetters - Altijd scherpe all-inn prijzen ...


Glaszetters Alkmaar

Als je op zoek bent naar het vervangen van een ruit in Alkmaar, volg dan deze stappen:

Zoek naar lokale glaszetters: Begin door te zoeken naar glaszetters in Alkmaar. Je kunt online directories, zoekmachines of lokale bedrijvengidsen raadplegen. Vraag ook aan vrienden, familie of buren of ze aanbevelingen hebben.

Neem contact op voor een offerte: Neem contact op met verschillende glaszetters en vraag om een offerte voor het vervangen van de ruit. Geef de nodige informatie, zoals de afmetingen en het type glas dat je wilt laten plaatsen.

Vergelijk offertes: Vergelijk de ontvangen offertes op basis van prijs, kwaliteit van het glas en de diensten die worden aangeboden. Let ook op eventuele extra kosten, garanties en referenties van eerdere klanten.

Kies een glaszetter: Kies een glaszetter die aan je verwachtingen voldoet en een redelijke prijs biedt. Neem contact met hen op om de details te bespreken, zoals de planning, betaling en eventuele andere vragen die je hebt.

Plan de afspraak: Maak een afspraak met de gekozen glaszetter om de ruit te laten vervangen. Stem de datum en het tijdstip af en zorg ervoor dat je beschikbaar bent om toegang te geven tot het pand.

Voorbereiding: Zorg ervoor dat het gebied rondom de ruit vrij is van obstakels en meubilair. Verwijder indien nodig gordijnen, jaloezieën of andere raambekleding om de toegang tot de ruit te vergemakkelijken.

Uitvoering van het werk: Op de afgesproken dag en tijd zal de glaszetter arriveren om de ruit te vervangen. Zorg ervoor dat je bereikbaar bent voor vragen en instructies, mocht dat nodig zijn.

Afronding: Na voltooiing van het werk, inspecteer de nieuwe ruit zorgvuldig om er zeker van te zijn dat alles naar behoren is geïnstalleerd. Bespreek eventuele zorgen of vragen met de glaszetter voordat ze vertrekken.

Zorg ervoor dat je tijdens dit proces duidelijk communiceert met de gekozen glaszetter en eventuele vragen stelt die je hebt. Controleer ook of de glaszetter voldoet aan de relevante veiligheidsnormen en verzekerd is.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Alkmaar of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Alkmaar en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×