logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Alkmaar

Overzicht glaszetters Alkmaar

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van glaszetters in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast. De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de glaszetters. U ontvangt eenmalig een email.
 
 
Glaszetter
Plaats
01

Glas- Verfgroothandel Jac W Pool
Keesomstraat 1, Alkmaar
Tel: 072-5157618

 Alkmaar
(+2km)

01

02

Glashandel Renotherm
Madame Curiestraat 9, Alkmaar
Tel: 072-5744951

 Alkmaar
(+2km)

02

Extra informatie:
Glashandel Renotherm Al jaren uw specialist als het gaat om het plaatsen of vervangen van beglazing voor zowel particulieren als bedrijven in Noord-Holland. Klantgericht werken is voor ons zeer belangrijk. Door goed advies, duidelijke offertes en nette montage met eigen medewerkers kunnen wij deze klantvriendelijkheid waarborgen. Glashandel Renotherm is al ruim 25 jaar een begrip in Noord Holland. Tevens zijn wij VCA gecertificeerd! Altijd vrijblijvend advies en offerte! Wij heb

03

H Kuin Schildersbedrijf
Simon Carmiggeltstraat 1, Alkmaar
Tel: 06-55134626

 Alkmaar
(+2km)

03

Extra informatie:
Voor al uw schilderwerk, maar ook voor alle soorten glas en behangwerk bent u bij ons aan het juiste adres. Al bijna 30 jaar zijn wij een begrip in de regio Hoorn en sinds 2006 jaar hebben wij ook een vestiging in Alkmaar. Hierdoor zijn wij snel ter plaatse en berekenen wij geen voorrijkosten. U kunt verzekerd zijn van vakmanschap en uiteraard geven wij garantie op al onze werkzaamheden. Informeer naar de voorwaarden.

04

Chef Glasverwerking
Actief in Alkmaar
Tel: 072-8505521

 Heerhugowaard
(+5km)

04

Extra informatie:
Chef Glasverwerking is de specialist als het gaat om vakkundig plaatsen van glas. Of het nu gaat om isolerende beglazing,enkel glas, gelaagd glas, gehard glas, spiegels of glas-in-lood bij Chef Glasverwerking bent u hiervoor aan het juiste adres. Ik ben werkzaam in de nieuwbouw, verbouw en renovatieprojecten. Ook bij eventuele glasschades help ik u graag. Het plaatsen van hardglazen puien/deuren is ook geen probleem. Ik hoop u van dienst te mogen zijn bij het plaatsen van glas.

05

Kramer Schilder-en Glasservice
Actief in Alkmaar
Tel: 072 850 53 32

 Egmond aan den hoef
(+7km)

05

Extra informatie:
Schilder en Glasservice Kramer is een eenmanszaak die graag kwaliteit levert met een goede service. Ik gebruik alleen topmerken verf en glas, zodat ik garant kan staan voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Ik kom graag bij u langs om een VRIJBLIJVENDE offerte voor u te maken ,al gaat het om schilderwerk, glaszet werkzaamheden, houtrot reparaties en of klein timmerwerk, advies en technische en praktische oplossingen maken. Ik sta er niet altijd alleen voor, zo af en toe werk ik met een of meerdere

06

De Alkmaarse Glasservice
Actief in Alkmaar
Tel: 072-5062091

 Egmond aan den hoef
(+8km)

06

Bent u een glaszetter uit Alkmaar of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Alkmaar en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×