logo
glaszetter achtergrond

Glascentrum Almere

Glascentrum Almere

Glascentrum Almere
Draaibrugweg 18, Almere
Tel: 036-5490001

Extra informatie

Het Glascentrum is de glasleverancier in Almere en heeft de grootste voorraad aan glas staan in Flevoland zodat wij u meteen kunnen voorzien van het door u gewenste glastype. Wij plaatsen het glas snel en vakkundig.

Wij maken uitsluitend gebruik van kwaliteitsproducten. Bij schade of spoed zijn wij binnen 30 minuten ter plaatse en zorgen ervoor dat uw schade wordt gedicht of hersteld.

Bedrijfsgegevens

Glascentrum Almere staat ingescheven bij de KvK als besloten vennootschap en is actief in de sector groot- en detailhandel, reparatie van auto's. Glascentrum Almere omschrijft zichzelf als de groot- en detailhandel in, alsmede het bewerken, verwerken en plaatsen en samenhangende werkzaamheden van glasmaterialen en aanverwanten producten. De SBI omschrijving geeft de indeling van activiteiten weer, waar dit bedrijf zich mee bezig houdt. De omschrijving die hoort bij dit bedrijf zijn schilderen en glaszetten. De handelsnamen die gebruikt worden zijn: Glasbouwtechniek B.V.

Locatie

Prijsopgave

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van glaszetters in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast. De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de glaszetters. U ontvangt eenmalig een email.
  • Diverse aanbiedingen glaszetters
  • Glascentrum Almere