logo
glaszetter achtergrond

Glaszettersbedrijf K.I.E.N.

Glaszettersbedrijf K.I.E.N.

Glaszettersbedrijf K.I.E.N.
Maandagstraat 8, Almere
Tel: 06-25041251

Extra informatie

Glaszettersbedrijf Almere? Glaszettersbedrijf KIEN natuurlijk!

Glaszettersbedrijf Almere. Glaszettersbedrijf KIEN uit Almere is uw vakman voor de hele regio Flevoland en een stukje daarbuiten. Ons glaszettersbedrijf put uit meer dan 30 jaar aan praktijkervaring in het herstellen van ruitschade en onderhoud van glas. Bij glaszettersbedrijf KIEN staat betrouwbaarheid en kwaliteit voorop. U krijgt bij ons altijd een goed en gedegen advies, gericht op veiligheid, kwaliteit en altijd rekening houdend met uw te spenderen budget.

KIEN: Uw glaszettersbedrijf in de regio Almere regelt alles voor u!

Uw opdracht uitbesteden aan glaszettersbedrijf KIEN levert u een aantal prima voordelen op! Als terugkerende klant krijgt u bijvoorbeeld een vaste korting. Komen we tijdens onze werkzaamheden een lekke isolatieruit tegen? Dan doen wij u direct een aantrekkelijke aanbieding om u te ontzorgen met een goed onderhoudsplan.

Glasschade en uw verzekering

Met name als er glasschade optreedt is het slim om voor KIEN te kiezen. Waarom? KIEN regelt alles voor u. Gesneuvelde ruiten zijn al vervelend genoeg voor u, en u zit dan niet op administratieve rompslomp te wachten. Met slechts 1 handtekening regelt KIEN alles voor u omtrent uw ruitschade via uw glasverzekering. Geen slapeloze nachten meer en een degelijke oplossing in een mum van tijd geplaatst!

Wist u dat?

Wist u dat KIEN ook ventilatieroosters onderhoudt en reviseert?

Video

Locatie

Prijsopgave

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van glaszetters in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast. De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de glaszetters. U ontvangt eenmalig een email.
  • Diverse aanbiedingen glaszetters
  • Glaszettersbedrijf K.I.E.N.