logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Alphen aan den Rijn


Overzicht glaszetters Alphen aan den Rijn

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Bouwglas O.D. Gesman BV
Ondernemingsweg 9, Alphen aan den rijn
Tel: 0172-422261

 Alphen aan den rijn
(+2km)

01

Extra informatie:
Bouwglas Gesman BV is al meer dan 35 jaar importeur en specialist voor uw glasblokken en glazen bouwstenen. Wij verkopen de beste kwaliteit van de bekende merken Seves Solaris Vetroarredo en Vitrablok. Indien u geïnteresseerd bent in glazen bouwstenen dan helpen wij u graag verder. Voor een vrijblijvend advies kunt u altijd even bellen of een afspraak maken. Wij leveren aan de bouwmaterialenhandel, aannemers en particulieren.

02

De Doofpot Antiek
Gerard Doustraat 6, Alphen aan den rijn
Tel: 06-10237019

 Alphen aan den rijn
(+1km)

02

Extra informatie:
Nick Ralph is gevestigd in Alphen aan den Rijn en is sinds 2009 bezig met de restauratie en reparatie van glas in lood. Mijn doel is om een betaalbare restauratie aan te kunnen bieden, zodat iedereen kan genieten van zijn ramen zonder dure reparatiekosten. Dit doe ik, indien mogelijk, met antiek glas.

03

Alphense Glas Centrale
Curieweg 4 b, Alphen aan den rijn
Tel: 0172-881099

 Alphen aan den rijn
(+3km)

03

Extra informatie:
Uw totaalpartner voor 100% KOMO goedgekeurd glas, voor alle mogelijke toepassingen. Wij leveren en plaatsen vele glasproducten, zoals: Isolatieglas, vensterglas, veiligheidsglas, glas-in-lood, spiegels, geslepen glas, glazen meubels, glazen deuren en figuurglas. Wie wij zijn Sinds 2007 is Glashandel en Glaszettersbedrijf de Alphense Glas Centrale een aanvulling in Alphen aan den Rijn en omstreken.

04

Glascentrale Midden Holland B.V.
Actief in Alphen aan den Rijn
Tel: 0172 - 219 040

 Hazerswoude-dorp
(+7km)

04

Extra informatie:
Glascentrale Midden Holland Uw onafhankelijke glasspecialist Glascentrale Midden Holland heeft voor elke vraag naar beglazing de juiste oplossing. Met onze specialistische kennis over veiligheid, brandvertraging, zonwering, energiebesparing en zelfs energieopwekking komen wij altijd tot een glashelder advies. Elke ochtend rijden de bedrijfsbussen met onze glasspecialisten naar de meest uiteenlopende projecten: van de beglazing van een nieuwbouwproject tot de plaatsing van een glazen trap.

05

Baart BV Vastgoed onderhoud
Actief in Alphen aan den Rijn
Tel: 071-5234111

 Leiden
(+10km)

05

Extra informatie:
Welkom bij Baart vastgoed onderhoud Baart BV is al 50 jaar in volle bloei. Waar de kern van ons bedrijf op 2 augustus 1965 werd opgericht door Willem Baart SR, kunnen we ons vandaag de dag met trots presenteren als krachtige onderneming, gedragen, ontwikkeld en gesteund door drie generaties sterk. Waar alles begon met timmerwerken, is onze firma uitgegroeid tot een waar vastgoed onderhoudsbedrijf.

06

Schilderwerken P. Van Berkel
Actief in Alphen aan den Rijn
Tel: 06 - 53 96 22 44

 Waddinxveen
(+11km)

06

Extra informatie:
Over ons schildersbedrijf Zowel op het gebied van verbouw- of nieuwbouwschilderwerk, onderhoudsschilderwerk als wandafwerking kunnen de schilders van Schilderwerken P van Berkel u helpen. Wij beschikken namelijk over een flinke dosis ervaring binnen de schilders- en bouwbranche in Waddinxveen, maar ook daarbuiten delen wij onze expertise graag met de klant. Onze vakkundige en veelzijdige werkwijze zorgt keer op keer voor een topresultaat.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Alphen aan den Rijn of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Alphen aan den Rijn en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×