logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Zuid-Holland > Alphen aan den Rijn


Overzicht glaszetters Alphen aan den Rijn

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Bouwglas O.D. Gesman BV
Ondernemingsweg 9, Alphen aan den rijn
Tel: 0172-422261
Jaren werkzaam: 42 jaar
3
werknemers

 Alphen aan den rijn
(+2km)

01

Extra informatie:
Bouwglas Gesman BV is al meer dan 35 jaar importeur en specialist voor uw glasblokken en glazen bouwstenen. Wij verkopen de beste kwaliteit van de bekende merken Seves Solaris Vetroarredo en Vitrablok. Indien u geïnteresseerd bent in glazen bouwstenen dan helpen wij u graag verder. Voor een vrijblijvend advies kunt u altijd even bellen of een afspraak maken. Wij leveren aan de bouwmaterialenhandel, aannemers en particulieren.

02

De Doofpot Antiek
Gerard Doustraat 6, Alphen aan den rijn
Tel: 06-10237019
Jaren werkzaam: 60 jaar
1
werknemer

 Alphen aan den rijn
(+1km)

02

Extra informatie:
Nick Ralph is gevestigd in Alphen aan den Rijn en is sinds 2009 bezig met de restauratie en reparatie van glas in lood. Mijn doel is om een betaalbare restauratie aan te kunnen bieden, zodat iedereen kan genieten van zijn ramen zonder dure reparatiekosten. Dit doe ik, indien mogelijk, met antiek glas.

03

Alphense Glas Centrale
Curieweg 4 b, Alphen aan den rijn
Tel: 0172-881099
Jaren werkzaam: 17 jaar
2
werknemers

 Alphen aan den rijn
(+3km)

03

Extra informatie:
Uw totaalpartner voor 100% KOMO goedgekeurd glas, voor alle mogelijke toepassingen. Wij leveren en plaatsen vele glasproducten, zoals: Isolatieglas, vensterglas, veiligheidsglas, glas-in-lood, spiegels, geslepen glas, glazen meubels, glazen deuren en figuurglas. Wie wij zijn Sinds 2007 is Glashandel en Glaszettersbedrijf de Alphense Glas Centrale een aanvulling in Alphen aan den Rijn en omstreken.

04

Romijn Schildersbedrijf
Actief in Alphen aan den Rijn
Tel: 0172 - 231322

 Hazerswoude-dorp
(+7km)

04

05

Baart BV Vastgoed onderhoud
Actief in Alphen aan den Rijn
Tel: 071-5234111

 Leiden
(+10km)

05

Extra informatie:
Glaszetten Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen van vervangen van alle soorten isolerend dubbelglas, ook in speciale uitvoeringen. -Gladstucwerk plafond en wanden -Spachtelputz -Enkelglas -Isolatieglas (dubbelglas) -HR++ glas -Decoratie glas -Veiligheidsglas -Brandwerend glas -Zonwerend glas -Spiegels Ook bestaat er de mogelijkheid tot het leveren/plaatsen van isolatieglas met roeden tussen het glas en het plaatsen van ventilatieroosters.

06

Schilderwerken P. Van Berkel
Actief in Alphen aan den Rijn
Tel: 06 - 53 96 22 44

 Waddinxveen
(+11km)

06

Extra informatie:
Glaszetten Helder advies, resultaat op maat Nauwkeurig, vakkundig en gedetailleerd Glaszetten is een secure bezigheid die u natuurlijk het liefst aan de specialist overlaat. Schilderwerken P van Berkel uit Waddinxveen werkt voor het plaatsen van glas samen met een betrouwbare partner die al heel wat jaren ervaring heeft binnen de glasbranche. Daardoor kan hij u altijd van passend advies voorzien wanneer u op zoek bent naar nieuwe of vervangende beglazing.


Glaszetters Alphen aan den Rijn

Als je een gebroken ruit wilt laten vervangen in Alphen aan den Rijn, kun je de volgende stappen volgen:

Maak de ruimte veilig: Als de ruit gebroken is, is het belangrijk om eerst de omgeving veilig te maken. Verwijder voorzichtig alle scherven en zorg ervoor dat niemand zich kan verwonden. Gebruik beschermende handschoenen en zorg ervoor dat je de scherven op een veilige manier opruimt.

Meet het raam op: Meet de afmetingen van de gebroken ruit nauwkeurig op. Noteer de breedte, hoogte en eventuele andere specifieke details zoals het type glas dat je wilt gebruiken.

Zoek naar glaszetters in Alphen aan den Rijn: Gebruik online zoekmachines, lokale bedrijvengidsen of vraag aanbevelingen van vrienden en buren om glaszetters in Alphen aan den Rijn te vinden. Let op hun ervaring, klantbeoordelingen en specialisaties in het vervangen van gebroken ramen.

Neem contact op met de glaszetters: Neem contact op met verschillende glaszetters en geef de specifieke details van de gebroken ruit door. Vraag naar hun beschikbaarheid, prijsopgave en eventuele garanties die ze bieden.

Kies een glaszetter: Vergelijk de ontvangen informatie en kies een glaszetter die het beste aan je behoeften voldoet. Zorg ervoor dat je alle afspraken en details duidelijk met hen communiceert.

Bereid de ruimte voor: Zorg ervoor dat de ruimte rondom het raam vrij is van obstakels en meubels. Dit vergemakkelijkt het werk van de glaszetter en zorgt voor een efficiënte vervanging van de gebroken ruit.

Laat de ruit vervangen: Op de afgesproken datum en tijd zal de glaszetter naar je locatie in Alphen aan den Rijn komen om de gebroken ruit te vervangen. Zorg ervoor dat je aanwezig bent of iemand anders regelt die toegang kan geven tot de ruimte waarin de ruit vervangen moet worden.

Betaling en garantie: Na de vervanging zal de glaszetter je informeren over de betalingsprocedure. Zorg ervoor dat je alle betalingen volgens afspraak verricht. Vraag ook naar de garantie op de vervangen ruit, zodat je bij eventuele problemen op de hoogte bent van de dekking.

TIPTip: Het is belangrijk om met een professionele glaszetter samen te werken om ervoor te zorgen dat de gebroken ruit correct en veilig wordt vervangen. Neem de tijd om een betrouwbare glaszetter te kiezen die ervaring heeft met het vervangen van gebroken ramen en die voldoet aan jouw specifieke behoeften.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Alphen aan den Rijn of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Alphen aan den Rijn en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×