logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Utrecht > Amersfoort


Overzicht glaszetters Amersfoort

 
 
Glaszetter
Plaats
01

De Glaswacht
Algolweg 11/B, Amersfoort
Tel: 033-4618696
Jaren werkzaam: 26 jaar
11
werknemers

 Amersfoort
(+3km)

01

Extra informatie:
Welkom bij De Glaswacht B.V. De Glaswacht is hét glasschadeherstelbedrijf voor Midden-Nederland. Bij ons kunt u direct terecht voor alles op het gebied van glas & glasschade. Wij hebben een echte 24-uurs service die 365 dagen per jaar bereikbaar is voor het plaatsen van een ruit, dubbel glas of het treffen van een noodvoorziening.

02

Proglass BV
Basicweg 17, Amersfoort
Tel: 033-4562297
Jaren werkzaam: 18 jaar

 Amersfoort
(+3km)

02

Extra informatie:
ProGlass: Erkend glaszetter voor Amersfoort en omstreken Wij zijn ProGlass, een erkend glaszetter voor Amersfoort en omstreken. Wij hebben ruime ervaring met alle soorten beglazingswerkzaamheden voor zowel particulieren, woningstichtingen en instellingen. Direct glasschade melden? Bel 033 - 456 22 97. Als u buiten de reguliere werktijden glasschade heeft kunt u gebruik maken van de 24- uurservice van Proglass.

03

Glasservice Blokker
Arabellapad 86, Amersfoort
Tel: 06 19 35 89 39
Jaren werkzaam: 2 jaar
1
werknemer

 Amersfoort
(+2km)

03

Extra informatie:
Over Glasservice Blokker Glasservice Blokker is al jaren gespecialiseerd in het zetten van glas, met name in monumentale panden. Wij helpen u graag met uw vraagstuk, en bieden altijd een passende oplossing op maat. Wij zijn gevestigd in Amersfoort, Midden Nederland, maar voeren specialistisch werk uit door heel Nederland. Schroom niet om vrijblijvend een offerte op te vragen via de website. Wij zullen u zo spoedig als mogelijk van een prijsopgave voorzien.

04

AvD-Glas
Mozartweg 67, Amersfoort
Tel: 06-52472812
Jaren werkzaam: 22 jaar
1
werknemer

 Amersfoort
(+2km)

04

Extra informatie:
AvD-Glas is een glas in lood bedrijf in Amersfoort en ontwerpt, produceert, isoleert en monteert glas in lood in heel Nederland. AvD-Glas levert m.n. glas-in-lood in de regio Amersfoort en Utrecht, Zeist, Leusden, Woudenberg en de Utrechtse heuvelrug, Hilversum en het Gooi, Amsterdam, Apeldoorn en op de Veluwe. AvD-Glas verzorgt reparatie / herstel van glas in lood op locatie en restauratie / overloden van glas-in-lood in onze werkplaats.

05

E de Vaal BV schilderwerken
Nijverheidsweg-Noord 64, Amersfoort
Tel: 033-4720595

 Amersfoort
(+2km)

05

Extra informatie:
Beglazing met de juiste sfeer en rendement Beglazing en ramen zijn net als verf bepalend voor de sfeer van uw huis, zowel binnen als buiten. Voor iedere toepassing is namelijk wel een specifieke glassoort verkrijgbaar. Dubbele beglazing, decoratieve beglazing, hardglazen deuren, figuurglas: De Vaal levert het niet alleen, maar voorziet u ook van gedegen advies. Wilt u juist functioneel glas, zoals brandvertragend glas of dubbelglas? Of decoratief, als figuurglas.

06

Achterberg & Van Slooten
Kryptonweg 9A, Amersfoort
Tel: 033 - 4562299

 Amersfoort
(+3km)

06

Extra informatie:
Een schildersbedrijf met glas leveren en glas zetten als specialisme Achterberg & Van Slooten is een schildersbedrijf dat niet alleen kan behangen en schilderen. Wij kunnen u alle soorten glas leveren en het glas ook voor u zetten. Met eigen glaszetters en 24 uurs glasservice zijn wij in staat om alle wensen op glasgebied in te vullen. Van veiligheidsglas tot decoratief glas in lood, we kunnen het voor u plaatsen.

07

Schildersbedrijf Palsgraaf
Kapelweg 59 A, Amersfoort
Tel: 06-53406322

 Amersfoort
(+3km)

07

08

Wolters Glas-& Kozijn
Actief in Amersfoort
Tel: 06-51490812

 Hooglanderveen
(+5km)

08

Extra informatie:
Een all-round Glas & Kozijn bedrijf gevestigd in Amersfoort en al 20 jaar gespecialiseerd in nieuwbouw, renovatie en restauratie van glas-& kozijn projecten in heel Nederland. Wolters Glas & Kozijn is specialist in leveren & montage van ; â—¦Hardhouten ramen, deuren en kozijnen â—¦Kunststof ramen, deuren en kozijnen â—¦Schuifpuien Hardhout of Kunststof.


Glaszetters Amersfoort

Als je glas wilt laten plaatsen in Amersfoort, zijn er verschillende opties die je kunt overwegen. Hier zijn een paar suggesties:

Glasbedrijven: Er zijn verschillende glasbedrijven in Amersfoort die gespecialiseerd zijn in het plaatsen van glas in woningen en bedrijven. Je kunt contact opnemen met bedrijven zoals Glashandel Amersfoort of Glaszetter Amersfoort om te informeren naar hun diensten en prijzen. Ze kunnen je adviseren over het meest geschikte type glas en zorgen voor een professionele installatie.

Lokale vakmensen en glaszetters: Je kunt ook lokale vakmensen en glaszetters in Amersfoort benaderen. Deze professionals hebben ervaring met het plaatsen van glas en kunnen je helpen met de benodigde glasinstallatie. Het is raadzaam om referenties en recensies te controleren om ervoor te zorgen dat je met een betrouwbare vakman samenwerkt.

Bouwmarkten en doe-het-zelfzaken: Sommige bouwmarkten en doe-het-zelfzaken in Amersfoort bieden ook glasgerelateerde diensten of hebben de benodigde materialen beschikbaar voor doe-het-zelfprojecten. Je kunt bijvoorbeeld contact opnemen met Praxis, Gamma of Karwei in Amersfoort om te informeren naar hun glasproducten en mogelijkheden voor installatie.

TIPTip: Bij het kiezen van een glasinstallatiedienst is het belangrijk om te weten welk type glas je wilt laten plaatsen, zoals enkel glas, dubbel glas of speciaal glas. Zorg ervoor dat je prijzen, diensten en garanties vergelijkt voordat je een beslissing neemt.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Amersfoort of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Amersfoort en omgeving staan momenteel 8 glaszetters vermeld.


×