logo
glaszetter achtergrond

Amsterdamse Glashandel Van Beemdelust

Amsterdamse Glashandel Van Beemdelust

Amsterdamse Glashandel Van Beemdelust
Sierenborch 1, Amsterdam
Tel: 020-6189338

Extra informatie


Amsterdamse Glashandel van Beemdelust is een begrip in het Amsterdamse. Al meer dan 80 jaar werken wij vanuit en in Amsterdam. Onze geschiedenis is verweven met de stad en haar omgeving. Het is dan ook niet gek dat de Amsterdamse non-nonsens mentaliteit is doorgedrongen in ons bedrijf. Momenteel bestaan we uit een klein maar daadkrachtig team van vaklieden.

Het bedrijf kent zich als een familiebedrijf, de mensen die bij de Glashandel werken zijn lang verbonden aan het bedrijf. Door de lange geschiedenis is er veel kennis en ervaring in het Amsterdamse.

Ruim 10 jaar geleden zijn wij vanuit het centrum van Amsterdam verhuist naar Westpoort. Aan Sierenborgh hebben wij de bedrijfshal staan. Dit heeft het voordeel dat het geheel op nieuw kom worden ingedeeld. We hebben de hal in tweeën gedeeld, in beide delen is een bovenloopkraan geplaatst. Hiermee kan het glas zorgvuldig worden gelost en geladen.

Door de ruime voorraad aan verschillende soorten glas en de aanwezige van een tweetal snijtafels kan er snel worden ingesprongen op calamiteiten. Wij kunnen het glas zelf slijpen en het is ook mogelijk om een facet te slijpen

Samengevat is het bedrijfsprofiel van De Amsterdamse Glashandel: een zeer betrouwbare partner in glas.

Geen vraag is ons te gek. Wij gaan de uitdaging graag aan.

Amsterdamse Glashandel van Beemdelust is aangesloten bij brancheorganisatie voor de glashandel Fosag. Onze producten zijn KOMO- en CE-gecertificeerd. Wij plaatsen glas volgens de reglementen van het SKH ISO 9001.

Video

Bedrijfsgegevens


Bedrijfsdata
Werknemers:11
Actief sinds:17 juni 1928
Rechtsvorm:Besloten vennootschap
SBI-code:47527 (Winkels gespecialiseerd in overige doe-het-zelfartikelen)
Sector:Groot- en detailhandel, reparatie van auto's
Vestigingsnummer:000019024037

Locatie

Prijsopgave

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van glaszetters in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast. De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de glaszetters. U ontvangt eenmalig een email.
  • Diverse aanbiedingen glaszetters
  • Amsterdamse Glashandel Van Beemdelust