logo
glaszetter achtergrond

DQ Glasservice

DQ Glasservice

DQ Glasservice
H.J.E. Wenckebachweg 111, Amsterdam
Tel: 020 - 66 50 205

Extra informatie

Aan het huidige glasbedrijf DQ Glasservice gaat een lange geschiedenis vooraf. In 1986 fuseerden twee eenmansbedrijfjes tot één glashandel met de naam Diemen Quick Glasservice. In 1987 werd een derde glashandel opgekocht en in 1991 werd het werkgebied uitgebreid naar Amsterdam, door het aankopen van voormalig Glashandel “Amsterdam”. Na eerst op een ander adres in Amsterdam gevestigd te zijn, verhuisde DQ Glasservice in 1993 naar de H.J.E. Wenckebachweg 111 te Amsterdam, waar het tot op heden nog steeds is gehuisvest.

Visie en werkwijze

Wij zijn van mening dat werkzaamheden op het gebied van glas snel en op een professionele wijze dienen te worden uitgevoerd. Hoogwaardige kwaliteit en uitstekende service vinden we hierbij belangrijk. Om deze reden vindt u bij ons glasbedrijf in Amsterdam alleen de best opgeleide glaszetters, met jarenlange ervaring en de juiste knowhow. Hierdoor kunnen wij onze klanten verzekeren van perfect uitgevoerd werk. U komt dus achteraf nooit voor nare verrassingen te staan.

Met onze vele vaste klanten in de regio Amsterdam hebben wij vaste, voordelige prijsafspraken. Voor speciale opdrachten wordt eerst een offerte uitgebracht. Als klant kunt u altijd een duidelijk overzicht inzien van de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Deze worden door de glaszetter uit Amsterdam netjes en overzichtelijk bijgehouden. Op deze manier kan een opdracht op ieder willekeurig tijdstip weer worden opgeroepen, waardoor we altijd terug kunnen vinden waar, wat, wanneer en door wie er iets werk aangenomen en uitgevoerd.

Levering en plaatsing van alle soorten glas
24 uur p/d- Lid bij Glas Branche Organistaie

Producten van DQ Glasservice

Als glaszetter in Amsterdam beschikt DQ Glasservice over een ruim assortiment glassoorten. Alle beglazing wordt door onze glaszetters speciaal op maat gemaakt en kant en klaar aan u geleverd.

Ons assortiment glassoorten

Isolatieglas

Isolatieglas bestaat uit een buiten- en een binnenblad van glas met daartussen een met lucht- of gasgevulde spouw. De spouw is aan de glasranden hermetisch afgesloten. Er zijn verschillende soorten isolatieglas, van standaard dubbel glas tot Hr+++ glas.

Gelaagd Glas

Gelaagd glas is samengesteld uit twee of meerdere bladen floatglas, die tot een onverbrekelijk geheel worden samengevoegd door middel van één of meerdere tussenlagen kunststof polyvinylbutyral (PVB). De PVB tussenlaag heeft een hoge weerstand en elasticiteit en een goede hechting, waardoor bij breuk de stukken glas worden vastgehouden. Er zijn verschillende soorten gelaagd glas, van inbraakwerend tot kogelwerend.

Brandwerend glas

Onder invloed van thermische spanningen die ontstaan door de hitte bij een brand, breekt normaal glas vaak al na één minuut. Brandwerend glas is zo gemaakt dat een brand vertraagd wordt; het wordt daarom ook wel brandvertragend glas genoemd. Er zijn diverse type brandwerend glas, die uiteenlopen qua eigenschappen en duur van bescherming. Wij leveren brandwerend glas tot 30 en tot 60 minuten.

Glas-in-lood

Glas-in-lood, gekleurd glas dat tussen loodlijsten wordt geplaatst, kan in iedere gewenste vorm of maat worden gemaakt, modern of in oud-Hollandse stijl. Tegenwoordig wordt glas-in-lood ook met isolatieglas gemaakt. Het oude glas wordt hierbij opnieuw in het lood gezet, waarna het in dubbel glas kan worden gezet. Het glas-in-lood is nu beschermd tegen invloeden van buitenaf en heeft een hoge isolatiewaarde.

Figuurglas

Figuurglas is een glassoort waarin een patroontje is verwerkt. De decoratie in het glas ontstaat door in nog warm glas een motief te walsen. De structuur van het motiefje is bepalend voor de transparantie van het glas.

Diensten

  • Douchedeuren
  • Douchewanden
  • Plaatsen van glas / glaszetter
  • Renovatie
  • Reparatie / herstel
  • Ruit reparatie / glas reparatie

Video

Bedrijfsgegevens

DQ Glasservice staat ingescheven bij de KvK als besloten vennootschap en is actief in de sector groot- en detailhandel, reparatie van auto's. . De handelsnamen die gebruikt worden zijn: DQ Service B.V. Het vestigingsnummer is 000029594316.

Locatie

Prijsopgave

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van glaszetters in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast. De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de glaszetters. U ontvangt eenmalig een email.
  • Diverse aanbiedingen glaszetters
  • DQ Glasservice