logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Ankeveen

Overzicht glaszetters Ankeveen

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van glaszetters in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast. De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de glaszetters. U ontvangt eenmalig een email.
 
 
Glaszetter
Plaats
01

J & G Afwerkingsbedrijf
Actief in Ankeveen
Tel: 06-53922743

 Naarden
(+5km)

01

02

Glashandel Sukkel Glas
Actief in Ankeveen
Tel: 035-6241955

 Hilversum
(+6km)

02

Extra informatie:
Glashandel Sukkel Glas is sinds 1870 een bekende naam in de regio. Heeft u direct een glaszetter in Hilversum nodig of bent u op zoek naar een speciale soort glas? Dan bent u bij ons aan het juiste adres; wij leveren en plaatsen iedere gewenste glassoort. Vraag vrijblijvend een offerte aan! Onlangs hebben wij ons diensten uitgebreid met timmerwerkzaamheden. Hierdoor kunnen wij u nog beter van dienst zijn. Daarnaast kunt u ook voor onderhoudswerkzaamheden bij Glashandel Sukkel Glas terecht.

03

Eerste Bussumse Glashandel
Actief in Ankeveen
Tel: 035-6939393

 Bussum
(+5km)

03

Extra informatie:
Eerste Bussumse Glashandel, sinds 1928 gevestigd in Bussum. In ons atelier ontwerpen, maken en restaureren wij glas-in-lood ramen. U kunt tevens bij ons terecht om uw glas te lijmen, te graveren, voor grafmonumenten van glas, voor glasreparaties aan huis, voor plaatsen van uw glas-in-lood in isolatieglas en voor het aanbrengen van voorzetramen. Wij laten u niet in de kou staan , Isolatieglas/dubbelglas plaatsen wij ook. In het gezellige en oudste straatje in het centrum van Bussum zit ons glas

04

Heeman BV Verf Glas Behang en Wooninrichting
Actief in Ankeveen
Tel: 035-6915518

 Bussum
(+5km)

04

05

De Haan Glas en Onderhoud
Actief in Ankeveen
Tel: 020-4930701

 Amsterdam zuidoost
(+8km)

05

Extra informatie:
De Haan Glas en Onderhoud is opgericht in 1981 en is sindsdien 24 uur per dag actief in de glaswereld op het gebied van leveren en plaatsen van alle soorten glas. Door inzet en kennis hebben wij ons stevig in de markt kunnen zetten in heel Noord-Holland. De Haan Glas is uitgegroeid tot een vooraanstaand bedrijf met 16 man personeel in de buitendienst Door de jaren heen hebben wij een trouwe klantenkring opgebouwd en kunnen wij verzekeraars, gemeentes, woningbouwverenigingen, aannemers, VvE&rs

06

Brink & Thuys Glas- en Verfhandel
Actief in Ankeveen
Tel: 035-5382290

 Laren
(+9km)

06

Extra informatie:
Brink & Thuys Glas- en Verfhandel uw Sikkens en Sigma specialist. De Winkel is de voormalige verf fabriek van de Familie van den Brink. Dit is later overgegaan tot alleen een glas en verf speciaalzaak. Hier proberen wij met ons deskundige team u zo vriendelijk mogelijk verder te helpen met al uw vragen over glas, verf, behang, kunstschilders artikelen en zonwering.

Bent u een glaszetter uit Ankeveen of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Ankeveen en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×