logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Noord-Holland > Anna Paulowna


Overzicht glaszetters Anna Paulowna

 
 
Glaszetter
Plaats
01

vd Plas Glas- en Schilderwerken
Charlottaring 16, Anna paulowna
Tel: 0223-521296

 Anna paulowna
(+2km)

01

Certificering / branche organisatie:
FOSAG AF De Winterschilder

Extra informatie:
We kennen voor wat betreft glas- en schilderwerk naast het "gewone" vakwerk meerdere specialisaties. Zo verzorgen we brandwerend schilderwerk zowel in de particuliere woningbouw als voor de zakelijke markt. Naast de montage van HR-beglazing in de woningbouw brengen we steeds meer veiligheidsbeglazing aan op scholen. Verder hebben ons toegelegd op het plaatsen of herstellen van glas-in-lood. Hiermee hebben we enige faam weten te verwerven in de regio.

02

Hengeveld Schilderwerken
Postbus 24, Anna paulowna
Tel: 0223-757012

 Anna paulowna
(+1km)

02

Extra informatie:
Glasservice Ramen zijn alleen prettig als je er doorheen kunt kijken. Verouderd glas vertoont vaak een witte waas of er zijn door omstandigheden krassen op het glas gekomen. Ruit lek of stuk? Het komt nu eenmaal voor dat een raam stuk gaat. Het verwijderen van de glasrestanten moet voorzichtig gebeuren om te voorkomen dat het kozijn beschadigd. Lukt dat om welke reden dan ook niet, repareren wij de schade aan het hout en plaatsen een nieuw raam.

03

H. van Baaren schilderwerken
Smidsweg 32, Anna paulowna
Tel: 0223533740

 Anna paulowna
(+1km)

03

Extra informatie:
Enkel glas Dit glas is in alle soorten, maten en dikten leverbaar, waaronder; fotoglas, enkel glas voor lichtopeningen, getint, gehard, gelaagd, gefigureerd (ca. 30 soorten) Isolatieglas Wij kunnen voor u isolerende beglazing leveren en plaatsen. Het isolatie glas is er in verschillende uitvoeringen, namelijk; blank, getint, gehard, gelaagd, HR en HR geluidsisolerend, brandwerend, zonwerend, met ingebouwde kruisroeden met fabrieksgarantie (voorwaarden op aanvraag)

04

Ambachtelijke Schilders Groep
Postbus 13, Anna paulowna
Tel: 0223-521764

 Anna paulowna
(+1km)

04

05

Druijf Schilderwerken
Nieuweweg 74, Anna paulowna
Tel: 06-20882233

 Anna paulowna
(+1km)

05

Extra informatie:
Glaszetten Om u zo compleet mogelijk van dienst te kunnen zijn, kunt u bij ons ook terecht voor glaszet werkzaamheden. Zo gaan wij verder dan alleen het behandelen en schilderen van uw kozijnen. Dit doen we omdat wij begrijpen dat het handig is om alles bij één betrouwbare vakman onder te brengen. Bij Druijf Schilderwerken zijn we opgeleid om raamwerk professioneel te verwijderen, te vervangen én te zetten.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Anna Paulowna of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Anna Paulowna en omgeving staan momenteel 5 glaszetters vermeld.


×