logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Gelderland > Apeldoorn


Overzicht glaszetters Apeldoorn

 
 
Glaszetter
Plaats
01

KleiboerL
Oude Beekbergerweg 104, Apeldoorn
Tel: 055-5332101

 Apeldoorn
(+2km)

01

Extra informatie:
Over ons. Kleiboer's Glasservice + Glashandel Lägers = KleiboerLägers glasservice Kleiboer's Glasservice B.V. is opgericht door J.M. Kleiboer in oktober 1964. In 1983 heeft zijn zoon, René Kleiboer, het bedrijf overgenomen. Oorspronkelijk begonnen aan de Kraaienweg in Apeldoorn-Zuid, is het bedrijf verhuisd naar een nieuw gebouwd pand aan de Oude Beekbergerweg. Deze verhuizing betekende eindelijk een kantoor voor de administratie en ontvangst van klanten.

02

Glashandel La Paloma BV
Molenstraat 145, Apeldoorn
Tel: 055-3666666
Jaren werkzaam: 81 jaar
14
werknemers

 Apeldoorn
(+1km)

02

Certificering / branche organisatie:
Glas Branche Organisatie ThuisinGlas leverancier van Glaverbel produkten

Extra informatie:
Ons bedrijf is een familiebedrijf dat al ruim 70 jaar oud is en een begrip in en om Apeldoorn. Onze ervaren medewerkers plaatsen isolerend-, inbraakwerend- , brandwerend en/of veiligheidsglas bij u. Ook kunt u bij ons terecht voor spiegels en hardglazen binnen- en buitendeuren of douchedeuren. Een nieuwe trend is het aanbrengen van glazen achterwanden bij keukens, wat wij ook graag voor u verzorgen.

03

Delta Glas
1e Wormenseweg 166, Apeldoorn
Tel: 0800 - 8050

 Apeldoorn
(+2km)

03

Extra informatie:
Portfolio Rowi glas-in-lood Wij maken alle stijlen glas-in-lood voor deuren, ramen en voorzetpanelen. Reparatie van bestaande panelen is ook mogelijk. We kunnen helpen bij het ontwerpen en vervaardigen compleet nieuwe panelen. Indien het paneel dermate oud is, kunnen wij hem ook helemaal restaureren. Alle vakkundige werkzaamheden vinden plaats in ons eigen atelier. Tevens vervaardigen wij woonaccessoires met de tiffany techniek.

04

Schildersbedrijf J.H. Amptmeijer B.V.
Burglaan 15, Apeldoorn
Tel: 055-5217825

 Apeldoorn
(+2km)

04

05

Steven Jansen schilderwerken BV
Jachtlaan 283, Apeldoorn
Tel: 055-5424079

 Apeldoorn
(+2km)

05

06

Taken Schilderwerken BV
Tweelingenlaan 51, Apeldoorn
Tel: 055-5226575

 Apeldoorn
(+4km)

06

07

Klussen- en Schildersbedrijf Nijenhuis
Ina Boudier-Bakkersingel 17, Apeldoorn
Tel: 055-3603885

 Apeldoorn
(+2km)

07

Extra informatie:
Glaszetter Apeldoorn nodig? Klussen- en Schilderbedrijf Nijenhuis zorgt ervoor dat een glazen ruit op een veilige manier in een kozijn geplaatst wordt. Vaak werken we, wanneer nodig, samen met andere glaszetters, vooral bij een groot raam of groot project waarbij meerdere ramen geplaatst moeten worden. We beginnen tijdens een inventariserende afspraak begint met het inspecteren en opmeten van het kozijn, waarna we in overleg met u het type glas bestellen of we snijden het op maat.

08

van Apeldoorn Schildersbedrijf B.V.
Nagelpoelweg 64, Apeldoorn
Tel: 055 5340340

 Apeldoorn
(+4km)

08

Extra informatie:
Glas Wij werken voor particulieren en bedrijven en samen met u zoeken wij de beste oplossing voor al uw glaszaken. Graag verzorgen wij op vakkundige wijze al glaswensen, wij leveren graag maatwerk. Mochten er aanpassingen aan kozijnen nodig zijn dan is dat voor onze vakmensen geen probleem, wij helpen u hier graag mee verder.

09

P. Rorije Schilder-, Glaszet- en Afwerkingsbedrijf
Zonnewende 124, Apeldoorn
Tel: 055-5402731

 Apeldoorn
(+3km)

09


Glaszetters Apeldoorn

Als je glas wilt laten zetten in Apeldoorn, zijn er verschillende opties die je kunt overwegen. Hier zijn een paar suggesties:

Glasbedrijven: Er zijn verschillende glasbedrijven in Apeldoorn die gespecialiseerd zijn in het zetten van glas in zowel woningen als bedrijven. Je kunt contact opnemen met bedrijven zoals Glashandel Apeldoorn of Glaszetter Apeldoorn om te informeren naar hun diensten en prijzen. Ze kunnen je adviseren over het meest geschikte type glas en zorgen voor een professionele installatie.

Lokale vakmensen en glaszetters: Je kunt ook lokale vakmensen en glaszetters in Apeldoorn benaderen. Deze professionals hebben ervaring met het plaatsen van glas en kunnen je helpen met de benodigde glasinstallatie. Het is raadzaam om referenties en recensies te controleren om ervoor te zorgen dat je met een betrouwbare vakman samenwerkt.

Bouwmarkten en doe-het-zelfzaken: Sommige bouwmarkten en doe-het-zelfzaken in Apeldoorn bieden ook glasgerelateerde diensten of hebben de benodigde materialen beschikbaar voor doe-het-zelfprojecten. Je kunt bijvoorbeeld contact opnemen met Praxis, Gamma of Karwei in Apeldoorn om te informeren naar hun glasproducten en mogelijkheden voor installatie.

TIPTip: Bij het kiezen van een glaszetbedrijf is het belangrijk om te weten welk type glas je wilt laten plaatsen, zoals enkel glas, dubbel glas of speciaal glas. Zorg ervoor dat je prijzen, diensten en garanties vergelijkt voordat je een beslissing neemt.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Apeldoorn of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Apeldoorn en omgeving staan momenteel 9 glaszetters vermeld.


×