logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Apeldoorn

Overzicht glaszetters Apeldoorn

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van glaszetters in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast. De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de glaszetters. U ontvangt eenmalig een email.
 
 
Glaszetter
Plaats
01

Glashandel Lägers BV
Oude Beekbergerweg 104, Apeldoorn
Tel: 055-5332101

 Apeldoorn
(+2km)

01

Extra informatie:
Ons deskundig team staat 24 uur per dag, 365 dagen per jaar voor u klaar. U kunt altijd bij ons terecht voor herstelwerkzaamheden of een deskundige begeleiding, of het nu gaat om advies of levering.

02

Glashandel La Paloma BV
Molenstraat 145, Apeldoorn
Tel: 055-3666666

 Apeldoorn
(+1km)

02

Extra informatie:
Ons bedrijf is een familiebedrijf dat al ruim 70 jaar oud is en een begrip in en om Apeldoorn. Onze ervaren medewerkers plaatsen isolerend-, inbraakwerend- , brandwerend en/of veiligheidsglas bij u. Ook kunt u bij ons terecht voor spiegels en hardglazen binnen- en buitendeuren of douchedeuren. Een nieuwe trend is het aanbrengen van glazen achterwanden bij keukens, wat wij ook graag voor u verzorgen. Vanzelfsprekend vervangen en plaatsen wij ook het gewone blanke en gefigureerde glas i

03

Reja Glashandel
Zevenhuizenseweg 8, Apeldoorn
Tel: 055-3600425

 Apeldoorn
(+1km)

03

Extra informatie:
Als specialist met veel ervaring kunnen wij u van dienst zijn met een enorm aantal toepassingen in glas. Glas, voor de hand liggend en onverwacht... Voor het plaatsen van vensterglas kunt u uitstekend bij ons terecht. Glas is echter ook uitstekend te gebruiken voor bijvoorbeeld vouwwanden, als balkonafscherming en verandadaken.

04

Crystal Glass & Wansink-de Jonge
Actief in Apeldoorn
Tel: (0) 55 542 4076

 Klarenbeek
(+8km)

04

Extra informatie:
Wansink & de Jonge zijn de vakmensen uit Apeldoorn. Wansink en de Jonge zijn de schilders die kleur geven aan trendy winkels en zijn de gemotiveerde vakkrachten die overweg kunnen met de strenge eisen van de levensmiddelen industrie. Wansink & de Jonge beheersen het schildersvak. Zij schilderen huizen en verblijfsruimten van woningbouw verenigingen, gemeentes, zorginstellingen en particulieren. Wansink & de Jonge zetten glas van een klein ruitje en een woning tot een glazen pui of vl

05

Van Gortel Schilders- en Glasbedrijf
Actief in Apeldoorn
Tel: 0578-571373

 Vaassen
(+9km)

05

06

Koetsier Glas- en Schilderwerken
Actief in Apeldoorn
Tel: 0313-652400

 Eerbeek
(+14km)

06

Bent u een glaszetter uit Apeldoorn of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Apeldoorn en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×