logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Apeldoorn


Overzicht glaszetters Apeldoorn

 
 
Glaszetter
Plaats
01

KleiboerL
Oude Beekbergerweg 104, Apeldoorn
Tel: 055-5332101

 Apeldoorn
(+2km)

01

Extra informatie:
Over ons. Kleiboer's Glasservice + Glashandel Lägers = KleiboerLägers glasservice Kleiboer's Glasservice B.V. is opgericht door J.M. Kleiboer in oktober 1964. In 1983 heeft zijn zoon, René Kleiboer, het bedrijf overgenomen. Oorspronkelijk begonnen aan de Kraaienweg in Apeldoorn-Zuid, is het bedrijf verhuisd naar een nieuw gebouwd pand aan de Oude Beekbergerweg. Deze verhuizing betekende eindelijk een kantoor voor de administratie en ontvangst van klanten.

02

Glashandel La Paloma BV
Molenstraat 145, Apeldoorn
Tel: 055-3666666

 Apeldoorn
(+1km)

02

Certificering / branche organisatie:
Glas Branche Organisatie ThuisinGlas leverancier van Glaverbel produkten

Extra informatie:
Ons bedrijf is een familiebedrijf dat al ruim 70 jaar oud is en een begrip in en om Apeldoorn. Onze ervaren medewerkers plaatsen isolerend-, inbraakwerend- , brandwerend en/of veiligheidsglas bij u. Ook kunt u bij ons terecht voor spiegels en hardglazen binnen- en buitendeuren of douchedeuren. Een nieuwe trend is het aanbrengen van glazen achterwanden bij keukens, wat wij ook graag voor u verzorgen.

03

Delta Glas
1e Wormenseweg 166, Apeldoorn
Tel: 0800 - 8050

 Apeldoorn
(+2km)

03

Extra informatie:
Portfolio Rowi glas-in-lood Wij maken alle stijlen glas-in-lood voor deuren, ramen en voorzetpanelen. Reparatie van bestaande panelen is ook mogelijk. We kunnen helpen bij het ontwerpen en vervaardigen compleet nieuwe panelen. Indien het paneel dermate oud is, kunnen wij hem ook helemaal restaureren. Alle vakkundige werkzaamheden vinden plaats in ons eigen atelier. Tevens vervaardigen wij woonaccessoires met de tiffany techniek.

04

Glasteam Twello
Actief in Apeldoorn
Tel: 0571-276812

 Twello
(+9km)

04

Extra informatie:
Glasteam Twello is al lange tijd een begrip in Twello en is al sinds 1 januari 2002 in handen van Jan Eekhuis. Gebaseerd op onze ervaring, bieden wij al bijna tien jaar een uitstekende service. We zijn een klein bedrijf en vinden klantvriendelijkheid, vakmanschap en het nakomen van de gemaakte afspraken erg belangrijk. Zowel bedrijven, particulieren en instellingen kunnen bij ons terecht voor het leveren en plaatsen van allerlei soorten beglazing.

05

Richard de Jonge uw schilder en glasspecialist
Actief in Apeldoorn
Tel: 06 11 30 29 56

 Twello
(+10km)

05

Extra informatie:
Waarom kiest u voor ons? Waarom kiest u voor Richard de Jonge | schilder en glasspecialist van de stedendriehoek? -Vakbekwaamheid -Kwaliteitszorg -Milieubewust -Duidelijk offerte -Garantie -Flexibiliteit -Meerjaren onderhoudsplan -Kleuradvies -Nazorg Schilder specialist De Jonge is uw schildersspecialist! Dat is schilderen met liefde en passie voor het vak en dus kwalitatief beter schilderwerk.

06

Glas- en Schilderwerken Dijkkamp BV
Actief in Apeldoorn
Tel: 0578-661789

 Emst
(+12km)

06

Extra informatie:
Glas- en Schilderwerken Dijkkamp BV is gevestigd aan de Stationsweg 67 te Emst (gem. Epe, GLD.). Het schildersbedrijf bestaat al sinds 1983 en staat voor vakmanschap, ervaring en eerlijke advisering. Dat samen garandeert topkwaliteit! Het bedrijf is VCA* gecertificeerd en aangesloten bij de AF-erkenningsregeling. Dijkkamp BV voert hoofdzakelijk werken uit voor particulieren, bedrijven, verenigingen van huiseigenaren, woningstichtingen en de overheid gelegen tussen Apeldoorn en Zwolle.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Apeldoorn of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Apeldoorn en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×