logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Arnhem


Overzicht glaszetters Arnhem

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Brouwer Glasservice BV
De Overmaat 8, Arnhem
Tel: 026-3272200

 Arnhem
(+4km)

01

Extra informatie:
Of het nu gaat om een klein ruitje in de stopverf of om een grote etalageruit, op de beganegrond of op de 10e etage, Glasservice Brouwer heeft de kennis, het materieel en de mensen om alle beglazing vakkundig te plaatsen.

02

vd Staaij Ambachtelijke Restauratie
Actief in Arnhem
Tel: 06-12093864

 Oosterbeek
(+5km)

02

Extra informatie:
Uw pand in oude luister Van der Staaij Ambachtelijke Restauratie restaureert oude panden en is gespecialiseerd in ontwerp, vervaardiging en reparatie van glas-in-lood. Oude sferen zonder in te boeten op modern comfort bereikt u met glas-in-lood in isolatieglas. Ook voor brandgeschilderde voorstelling op glas zijn wij u graag van dienst. Daarnaast leveren wij geslepen glas in alle soorten, vormen en maten.

03

Huissense Glashandel
Actief in Arnhem
Tel: 026-3256622

 Huissen
(+6km)

03

Extra informatie:
Huissense Glashandel: hét adres voor al uw glas. o.a. HR++ isolatieglas - hard- en veiligheidsglas, enkel en figuurglas. Spiegels, draadglas en ventilatieroosters, glaslatten, kit e.d. Scherpe prijzen & snelle levering! Gratis gebruik glasaanhangwagen.

04

Jeurissen Schilderwerken B.V.
Actief in Arnhem
Tel: 026-3250911
Jaren werkzaam: 66 jaar
17
werknemers

 Huissen
(+8km)

04

Extra informatie:
Ons bedrijf Jeurissen Schilderwerken is een middelgroot bedrijf in Huissen dat in 1957 is opgericht door de vader van de huidige eigenaar, Wilbert Jeurissen. Het bedrijf doet bij het vervullen van opdrachten geen concessies aan de opgebouwde expertise in schilderen, glasplaatsen, spuiten, behangen en houtrotsanering. Er wordt slechts met professionele producten en technieken gewerkt. Kwaliteit is immers niet onderhandelbaar.

05

Tienstra Glas Elst
Actief in Arnhem
Tel: 0481-375694
Jaren werkzaam: 38 jaar
6
werknemers

 Elst
(+9km)

05

06

Wim Janssen BV Schilders en Glasservice
Actief in Arnhem
Tel: 0316-262015

 Duiven
(+10km)

06

Extra informatie:
Het betrouwbare schildersbedrijf uit Duiven Ons schilders- en glasbedrijf uit Duiven is reeds meer dan 35 jaar gespecialiseerd in alle schilderwerk binnen en buiten voor particulieren en bedrijven onder meer in Duiven en omgeving. Ambachtelijke schilder, stucadoor en glaszetter Wim Janssen Schildersbedrijf en Glasservice staat al meer dan 35 jaar voor u klaar.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Arnhem of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Arnhem en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×