logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Gelderland > Arnhem


Overzicht glaszetters Arnhem

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Brouwer Glasservice BV
De Overmaat 8, Arnhem
Tel: 026-3272200
Jaren werkzaam: 39 jaar
3
werknemers

 Arnhem
(+4km)

01

Extra informatie:
Of het nu gaat om een klein ruitje in de stopverf of om een grote etalageruit, op de beganegrond of op de 10e etage, Glasservice Brouwer heeft de kennis, het materieel en de mensen om alle beglazing vakkundig te plaatsen.

02

Schildersbedrijf De Kleermaeker
Simon Stevinweg 46, Arnhem
Tel: 026-4455081

 Arnhem
(+3km)

02

Extra informatie:
Enkel glas en dubbel glas Duurzaam wonen en werken door dubbel glas te plaatsen. Door enkel glas te vervangen door dubbel glas, werk je bewust aan het omlaag brengen van je energierekening én woon je heerlijk comfortabel. Ook hiervoor kun je natuurlijk bij ons terecht. Dubbel glas en HR++glas Enkel glas is door het hoge energieverlies niet meer van deze tijd. Er zijn dan ook verschillende isolerende glastoepassingen mogelijk.

03

Schilder-arnhem.nl
Meander 251, Arnhem
Tel: 06-44493953

 Arnhem
(+5km)

03

Extra informatie:
Glas in lood kopen? schilder-Arnhem.nl Glas in lood is de benaming voor een vensterraam bestaande uit stukken glas gevat in loodlijsten. In een eenvoudige uitvoering vormen de loodlijsten een rechthoekig raamwerk waarin stukken blank vensterglas gevat zijn. Glas in lood leent zich echter uitstekend voor kunstzinnige uitvoeringen, met kleurrijke voorstellingen. Het is mogelijk om uw ramen of de ramen in uw deuren te voorzien van glas in lood.

04

Gebroeders Baars Schilderbedrijf
De Brink 3, Arnhem
Tel: 026 - 3816630

 Arnhem
(+3km)

04

05

vd Staaij Ambachtelijke Restauratie
Actief in Arnhem
Tel: 06-12093864
Jaren werkzaam: 24 jaar
1
werknemer

 Oosterbeek
(+5km)

05

Extra informatie:
Uw pand in oude luister Van der Staaij Ambachtelijke Restauratie restaureert oude panden en is gespecialiseerd in ontwerp, vervaardiging en reparatie van glas-in-lood. Oude sferen zonder in te boeten op modern comfort bereikt u met glas-in-lood in isolatieglas. Ook voor brandgeschilderde voorstelling op glas zijn wij u graag van dienst. Daarnaast leveren wij geslepen glas in alle soorten, vormen en maten.

06

Berendsen Schilderwerken BV
Actief in Arnhem
Tel: 026-3342520

 Oosterbeek
(+5km)

06

Extra informatie:
Beglazing en glas zetten Ook voor het leveren en plaatsen van allerlei soorten beglazing bent u bij Berendsen Schilderwerken aan het juiste adres. -Enkel glas of floatglas -Isolatieglas (dubbel glas van standaard tot hoogrendementsglas HR++) -Antiek glas -Mat glas/gefigureerd glas -Veiligheidsglas ...


Glaszetters Arnhem

Als je glas wilt laten plaatsen in Arnhem, zijn er verschillende opties die je kunt overwegen. Hier zijn een paar suggesties:

Glasbedrijven: Er zijn verschillende glasbedrijven in Arnhem die gespecialiseerd zijn in het plaatsen van glas in woningen en bedrijven. Je kunt contact opnemen met bedrijven zoals Glashandel Arnhem of Glaszetter Arnhem om te informeren naar hun diensten en prijzen. Ze kunnen je adviseren over het meest geschikte type glas en zorgen voor een professionele installatie.

Lokale vakmensen en glaszetters: Je kunt ook lokale vakmensen en glaszetters in Arnhem benaderen. Deze professionals hebben ervaring met het plaatsen van glas en kunnen je helpen met de benodigde glasinstallatie. Het is raadzaam om referenties en recensies te controleren om ervoor te zorgen dat je met een betrouwbare vakman samenwerkt.

Bouwmarkten en doe-het-zelfzaken: Sommige bouwmarkten en doe-het-zelfzaken in Arnhem bieden ook glasgerelateerde diensten of hebben de benodigde materialen beschikbaar voor doe-het-zelfprojecten. Je kunt bijvoorbeeld contact opnemen met Praxis, Gamma of Karwei in Arnhem om te informeren naar hun glasproducten en mogelijkheden voor installatie.

TIPTip: Bij het kiezen van een glasinstallatiedienst is het belangrijk om te weten welk type glas je wilt laten plaatsen, zoals enkel glas, dubbel glas of speciaal glas. Zorg ervoor dat je prijzen, diensten en garanties vergelijkt voordat je een beslissing neemt.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Arnhem of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Arnhem en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×