logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Drenthe > Assen


Overzicht glaszetters Assen

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Eisen Glazeniers
Pinksterbloemstraat 14, Assen
Tel: 06-51582063
Jaren werkzaam: 17 jaar
2
werknemers

 Assen
(+2km)

01

Extra informatie:
Verschillende glassoorten Eisen Glazeniers heeft verschillende soorten glas in het assortiment, onder andere: – Isolatieglas – Figuurglas – Glas in lood – Brandwerend glas – Zonwerend glas – Veiligheidsglas – Geluidswerend glas – Hardglas – Hardglazen ramen

02

Krook Schilders- en Afwerkingsbedrijf
Talmastraat 99, Assen
Tel: 0592 - 346741

 Assen
(+1km)

02

Certificering / branche organisatie:
de Betere Schilder

Extra informatie:
Uw schilder in en om Assen. Wij steken graag de handen uit de mouwen en hebben hart voor ons werk! Dat ziet u terug in het eindresultaat. Naast schilderwerk verzorgen wij ook zaken zoals beglazing, houtrotreparatie, periodiek onderhoud, renovatie, beglazing en behangwerk. Voor het schilderen en stucken van woningen geldt het btw-tarief van 6% op zowel de arbeidskosten als op de materialen. De woning moet particulier bezit zijn en tenminste twee jaar oud zijn.

03

Klok Onderhoud- en Afbouwgroep BV
Blokmakerstraat 2, Assen
Tel: 0592 - 341 609
Jaren werkzaam: 25 jaar
5
werknemers

 Assen
(+3km)

03

Extra informatie:
Wie wij zijn? Klok Onderhoud- en Afbouwgroep B.V. te Assen is van een schildersbedrijf, stofferingbedrijf, glaszetbedrijf- en plafond- en wandmontagebedrijf in ruim 80 jaar uitgegroeid tot een multifunctionele organisatie in onderhoud- en afbouwprojecten in de regio Noord Nederland onder de naam “Klok”. We zijn gespecialiseerd in sleutelklare afbouwprojecten voor de zorg- en kantorenmarkt en zeer ervaren in vastgoedonderhoud voor vele soorten opdrachtgevers.

04

Glazon
Borgstee 40/42, Assen
Tel: 0592 855 293
Jaren werkzaam: 18 jaar
1
werknemer

 Assen
(+2km)

04

Extra informatie:
Glazon is de glasspecialist van assen en omstreken. wij leveren en monteren allerlei soorten glas zoals : -Isolatieglas HR++ -Figuurglas -Glas in lood -Brandwerend glas -Zonwerend glas -Veiligheidsglas -Geluidswerend glas -Hardglas -Hardglazen ramen of het nu gaat om 1 ruit of om een hele woning wij geven u het beste advies op maat, en bekijken samen met de klant naar de beste oplossing op het gebied van glas isolatie.

05

Uiterwijk Schilderwerken
Beilerstraat 203, Assen
Tel: 06-10595118
Jaren werkzaam: 19 jaar
1
werknemer

 Assen
(+2km)

05

Extra informatie:
Uiterwijk Schilderwerken is nieuw voor Emmen en omgeving. Ik heb ruim 20 jaar schilderservaring. als allround schilder bied ik u mijn diensten, vakkennis en ervaring aan. Waarom zou u kiezen voor Uiterwijk Schilderwerken? Op basis van 20 jaar schilderservaring kan ik vakwerk leveren. Vakwerk tot in de perfectie. ik ben trots op mijn vak. Een vak dat ik doe met liefde en plezier. We zijn een klein (maar groeiend) bedrijf; Uw aanspreekpunt voert tevens de werkzaamheden uit.

06

Pinkster Schildersbedrijf
J.C. van Markenstraat 6, Assen
Tel: 0592-301879

 Assen
(+2km)

06

Extra informatie:
Diverse soorten beglazing uit Assen Glas brengt isolatie, veiligheid en sfeer Voor alle denkbare toepassingen van glas in alle soorten en maten kunt u bij ons terecht. En niet alleen voor de buitenmuren van uw pand, maar ook voor het interieur. Naast een isolerende en inbraakwerende functie heeft glaswerk namelijk ook een sfeerverhogende werking.

07

Ensing Vastgoed Onderhoud BV
Nijverheidsweg 17, Assen
Tel: 0592-348080

 Assen
(+3km)

07


Glaszetters Assen

Als je een raam wilt laten vervangen in Assen, kun je de volgende stappen volgen:

Zoek naar lokale glaszetters: Begin met het zoeken naar glaszetters in Assen. Je kunt online zoekmachines gebruiken of aanbevelingen vragen aan vrienden, familie of buren.

Neem contact op voor een offerte: Neem contact op met de glaszetters en vraag om een offerte voor het vervangen van het raam. Geef zoveel mogelijk informatie, zoals het type raam dat je wilt, de afmetingen en eventuele specifieke vereisten.

Vergelijk offertes: Ontvang offertes van verschillende glaszetters en vergelijk ze op basis van prijs, kwaliteit van het glas en eventuele extra services die ze bieden.

Kies een glaszetter: Selecteer een glaszetter die aan jouw eisen voldoet en maak een afspraak voor het vervangen van het raam. Zorg ervoor dat je alle details en prijzen schriftelijk bevestigt voordat je akkoord gaat.

Voorbereiding: Zorg ervoor dat het gebied rond het raam toegankelijk is en verwijder eventuele obstakels. Verplaats meubels of andere objecten die in de weg kunnen staan.

Laat het raam vervangen: Op de afgesproken datum zal de glaszetter het oude raam verwijderen en het nieuwe raam plaatsen. Zorg ervoor dat je aanwezig bent tijdens het vervangen, zodat je eventuele vragen kunt stellen of specifieke instructies kunt geven.

Controleer het werk: Na de installatie is het belangrijk om het werk van de glaszetter te controleren. Controleer of het raam correct is geplaatst, goed sluit en geen beschadigingen heeft. Meld eventuele problemen direct aan de glaszetter.

TIPTip: Het is raadzaam om een ervaren en professionele glaszetter in te schakelen om ervoor te zorgen dat het raam correct en veilig wordt vervangen. Zij hebben de juiste kennis en vaardigheden om het werk goed uit te voeren.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Assen of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Assen en omgeving staan momenteel 7 glaszetters vermeld.


×