logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Noord-Holland > Assendelft


Overzicht glaszetters Assendelft

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Van Assema Schilders
Dorpsstraat 524, Assendelft
Tel: 075-6871486

 Assendelft
(+2km)

01

Certificering / branche organisatie:
FOSAG Erkend leerbedrijf

Extra informatie:
Van Assema bv is een bedrijf dat zich van oudsher voor een groot deel richt op de onderhoudsmarkt voor particulieren en bedrijven. Hier telt de afweging tussen kwaliteit en financiën. Een goede prijs/kwaliteitverhouding is heel belangrijk, maar: “alle waar naar zijn geld”. Van Assema bv richt zich niet primair op grootschalig nieuwbouwwerk. Al betekent dat natuurlijk niet dat wij grootschalig werk uit de weg gaan, getuige ook de foto links.

02

Paardekooper Glas Service BV
Actief in Assendelft
Tel: 075-6703108

 Wormerveer
(+5km)

02

Extra informatie:
30 jaar een begrip in de Zaanstreek en ver daarbuiten Alles wat maar met glas-service, glasherstel of aanpassing van uw glas te maken heeft: Paardekooper staat klaar. Daarbij kunt u ook denken aan glas in huis, zoals douchewanden, binnendeuren, glazen hekwerken, glas in lood en nog veel meer. Paardekooper-Glasservice B.V. heeft vakkennis voor alle soorten glas en de installatie daarvan! Wij zijn gespecialiseerd in het verduurzamen van woningen en bedrijfspanden met HR++ isolatieglas.

03

Kracht Krommenie VOF
Actief in Assendelft
Tel: 075-6281894
Jaren werkzaam: 52 jaar
1
werknemer

 Krommenie
(+3km)

03

Extra informatie:
Al meer dan 100 jaar is Kracht Krommenie een begrip in Zaanstad en omstreken op het gebied van Schilderwerk en Glas. Als AF Erkend Schilders-glas en Afwerkingsbedriijf garanderen wij u vakmanschap en kwaliteit. Die garantie krijgt u zwart op wit. Bovendien hanteren wij de algemene voorwaarden zoals die zijn overeengekomen met de Consumentenbond en de ‘Vereniging Eigen Huis’. Wij leveren tegen een scherpe prijs een goed stuk werk, waar u jarenlang plezier van hebt.

04

Glasservice de Zaan
Actief in Assendelft
Tel: 075-6147133
Jaren werkzaam: 23 jaar
2
werknemers

 Wormerveer
(+4km)

04

Extra informatie:
Uw glasservice Wilt u uw enkele beglazing laten vervangen door dubbel glas? Bij Glasservice de Zaan bent u dan aan het juiste adres. Onze glaszetters zijn zeer deskundig op het gebied van beglazing en bieden u een uitgebreide glasservice. Wij zorgen ervoor dat u kunt besparen op uw energiekosten. Maar met dubbel glas verlaagd u niet alleen de korsten van uw energie. U zult ook minder last hebben van omgevingsgeluiden.

05

Michel Boogaard schilderwerken
Actief in Assendelft
Tel: 075-6148790

 Wormerveer
(+4km)

05


Glaszetters Assendelft

Als u glas wilt laten vervangen in Assendelft, kunt u de volgende stappen volgen:

Zoek naar een glaszettersbedrijf in Assendelft: U kunt lokale glaszettersbedrijven in Assendelft vinden door online te zoeken, in de telefoongids te kijken of aanbevelingen te vragen aan vrienden, familie of buren.

Neem contact op met het gekozen glaszettersbedrijf: Bel of stuur een e-mail naar het bedrijf om uw glasvervangingsbehoeften te bespreken. Geef details zoals het type glas dat u wilt vervangen, de afmetingen en eventuele speciale vereisten.

Vraag om een offerte: Vraag het glaszettersbedrijf om een offerte voor de kosten van het vervangen van het glas. Zorg ervoor dat de offerte duidelijk de prijs van het glas, de arbeidskosten en eventuele extra kosten vermeldt.

Planning en afspraak maken: Als u akkoord gaat met de offerte, kunt u een afspraak maken om het glas te laten vervangen. Zorg ervoor dat u een geschikte datum en tijd kiest die voor u werkt.

Voorbereiding op de vervanging: Voordat de glaszetters arriveren, moet u ervoor zorgen dat het gebied rondom het glas toegankelijk is en eventuele meubels of decoraties verwijderen die in de weg kunnen staan. Als het om een raam gaat, moet u ook gordijnen of raambekleding verwijderen.

Glasvervanging: De glaszetters zullen het oude glas verwijderen en het nieuwe glas professioneel installeren. Ze zorgen ervoor dat het glas veilig en stevig wordt geplaatst.

Afronding en betaling: Nadat het glas is vervangen, controleert u zorgvuldig het werk om ervoor te zorgen dat u tevreden bent met het resultaat. Als alles naar wens is, kunt u de betaling aan het glaszettersbedrijf doen volgens de afgesproken voorwaarden.

Het is altijd raadzaam om meerdere offertes aan te vragen en de reputatie en ervaring van het glaszettersbedrijf te controleren voordat u een keuze maakt. Daarnaast kunnen ze u adviseren over de beste glasopties voor uw specifieke situatie.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Assendelft of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Assendelft en omgeving staan momenteel 5 glaszetters vermeld.


×