logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Friesland > Augustinusga


Overzicht glaszetters Augustinusga

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Glaszettersbedrijf Wim Borger
Geawei 38/A, Augustinusga
Tel: 0512-351500
Jaren werkzaam: 27 jaar
1
werknemer

 Augustinusga
(+1km)

01

Extra informatie:
Door ons verrichte werkzaamheden. - Plaatsen van glas in de particuliere sector. - gespecialiseerd in het vervangen van enkel glas naar isolatieglas. - vervangen van lekke ruiten. - plaatsen van HR++ glas voor een hogere isolatiewaarde. - voor al uw glasschades. - Plaatsen van glas in de nieuwbouw en verbouw. - plaatsen van alle voorkomende glaswerkzaamheden volgens het nieuwe bouwbesluit. - Voor informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.

02

Glashandel Hoekstra
Actief in Augustinusga
Tel: 0512 - 36 24 23
Jaren werkzaam: 45 jaar
8
werknemers

 Harkema
(+5km)

02

Extra informatie:
Met ruim dertig jaar ervaring, zijn wij een vertrouwd gezicht in de glasindustrie. We staan bekend om onze grote kennis én de levering van vakwerk. Onze mogelijkheden op het gebied van glasbewerking zijn zeer up to date, de modernste technieken worden toegepast in ons werk. Hoekstra is een onafhankelijk bedrijf, met een eigen werkplaats. Al het glas is in principe uit voorraad leverbaar. Wij leveren betrouwbare en degelijke glascreaties.

03

Glavecom Verf- en Glasgroothandel
Actief in Augustinusga
Tel: 0511-444805
Jaren werkzaam: 26 jaar
2
werknemers

 De westereen
(+9km)

03

Extra informatie:
Over ons Glavecom is opgericht in 1997 door de heren S. en E. Wijbenga die hiervoor al jaren werkzaam waren in de verf- en glasbranche. Na decennia lang ervaring te hebben opgedaan in de uitvoering van glas- en schilderwerken en de nodige opleidingen en cursussen te hebben genoten, willen wij onze kennis overdragen en hebben zodoende sinds 2010 onze diensten gewijzigd in een verf- en glasgroothandel en richten ons uitsluitend op de professionele verwerker.

04

H & H Schilders
Actief in Augustinusga
Tel: 0512 538 778

 Drachten
(+12km)

04

Extra informatie:
Glaswerk Hopman en Hopman is een professional op het gebied van glaszetten. We zijn in alle soorten gespecialiseerd, zoals in het zetten van glas in nieuwbouw, de vervanging van enkelglas door energiebesparend en comfortabel isolatieglas. Uiteraard adviseren we ook graag over andere glassoorten, zoals UV-werend glas, decoratief glas en veiligheidsglas.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Augustinusga of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Augustinusga en omgeving staan momenteel 4 glaszetters vermeld.


×