logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Austerlitz


Overzicht glaszetters Austerlitz

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Glasvast Glaszettersbedrijf
Oude Postweg 195, Austerlitz
Tel: 0343 - 702211

 Austerlitz
(+1km)

01

Extra informatie:
Glaszettersbedrijf GlasVast Glaszettersbedrijf GlasVast is gevestigd in Austerlitz. Wij zijn gespecialiseerd in het vervangen van glas in monumentale gebouwen door exclusief monumentenglas. Behoudens monumentenglas hebben wij ook jarenlange ervaring met diverse soorten isolatieglas en de reparatie van glas in lood. Tijdens de werkzaamheden constateer ik met regelmaat dat isolatieglas niet altijd op de juiste manier is gezet, dit zal op termijn altijd voor problemen gaan zorgen.

02

Van Ede Glas B.V.
Actief in Austerlitz
Tel: 035-6016055

 Soesterberg
(+6km)

02

Extra informatie:
Over Van Ede Glas Van Ede Glas is in 1983 opgericht door Jan Pierre van Ede. Van Ede Glas is een professioneel glasbedrijf. Wij zijn dagelijks actief met opmeten, calculeren en uitvoeren van grote, maar ook kleine glasopdrachten. Ons team van ervaren professionals is werkzaam voor zowel de zakelijke als de particuliere klant.

03

Schildersbedrijf Furster van Tellingen
Actief in Austerlitz
Tel: 030 - 695 45 04

 Zeist
(+7km)

03

Extra informatie:
Glasassortiment Ook kunt u eveneens bij ons terecht voor uw glaswerk. Glas is er in vele soorten en wordt toegepast voor allerlei doeleinden. Schildersbedrijf Furster van Tellingen is uw specialist die u met raad en daad van dienst kan zijn. Een greep uit het glasassortiment dat Schildersbedrijf Furster van Tellingen u kan leveren: • Float glas • Isolerende beglazingen (in vele combinaties) • H.

04

Glasservice Jan van de Pijpekamp
Actief in Austerlitz
Tel: 06-20624651

 Leusden
(+8km)

04

Extra informatie:
Jan van de Pijpekamp - Glasservice - Leusden Vakmanschap en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel, dit in combinatie met een goede prijs- en kwaliteitverhouding. Wanneer Jan van de Pijpekamp het glaswerk in uw huis of bij uw bedrijf verzorgt gebeurt dit met de grootst mogelijke zorg en bent u verzekerd van een prima resultaat. U krijgt deskundig advies, de mogelijkheden worden uitvoerig met u besproken, waarna u vervolgens een gedetailleerde offerte zult ontvangen.

05

Schildersbedrijf Palsgraaf
Actief in Austerlitz
Tel: 06-53406322

 Amersfoort
(+9km)

05

06

Achterberg & Van Slooten
Actief in Austerlitz
Tel: 033 - 4562299

 Amersfoort
(+10km)

06

Extra informatie:
Een schildersbedrijf met glas leveren en glas zetten als specialisme Achterberg & Van Slooten is een schildersbedrijf dat niet alleen kan behangen en schilderen. Wij kunnen u alle soorten glas leveren en het glas ook voor u zetten. Met eigen glaszetters en 24 uurs glasservice zijn wij in staat om alle wensen op glasgebied in te vullen. Van veiligheidsglas tot decoratief glas in lood, we kunnen het voor u plaatsen.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Austerlitz of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Austerlitz en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×