logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Baarle-Nassau


Overzicht glaszetters Baarle-Nassau

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Glashandel Spitters
Smederijstraat 9, Baarle-nassau
Tel: 013-5078853

 Baarle-nassau
(+1km)

01

Extra informatie:
Veelzijdig in glas Glashandel Spitters is sinds 1983 gevestigd in Baarle-Nassau, en is uitgegroeid tot een gespecialiseerd glasbedrijf. Ons bedrijf is zowel gericht op de zakelijke als de particuliere markt. U bent bij ons aan het juiste adres als het gaat om vlakglas. Wij beschikken over een breed programma aan glas met o.a. enkelglas, dubbelglas, trippelglas, figuurglas, brandwerend glas, gelaagd glas, hardglazen deuren, douchewanden, douchedeuren, balustrades en beloopbaar glas.

02

Glashandel van der Scheer
Actief in Baarle-Nassau
Tel: 0161-491127

 Chaam
(+8km)

02

Extra informatie:
Welkom bij Glashandel van der Scheer Welkom op de website van Glashandel van der Scheer. Glashandel van der Scheer is al jarenlang een begrip in Chaam en omgeving als het om glas gaat. Glashandel van der Scheer is een bedrijf dat is gespecialiseerd in glas leveren en plaatsen en monteren van kozijnen en glas voor derden En allerlei vormen van asssitentie met onze hulpmiddelen Kunt u de hulp van onze kraan goed gebruiken ? Wij van glashandel van der scheer zijn ons in de afgelopen jaren steed

03

Coppens Schilderwerken BV
Actief in Baarle-Nassau
Tel: 0161-451833

 Gilze
(+12km)

03

Extra informatie:
Beglazing De isolatieglasexperts Bij Coppens plaatsen we elk type glas. Expert zijn we in het zetten van HR++ glas, oftewel isolerend hoogrendementglas. Veel warmte gaat verloren via de beglazing. Isolatieglas voorkomt dit grotendeels. Het is een van de vele maatregelen op het gebied van verduurzaming. Voor andere aanpassingen zoals isolatie van vloeren en daken schakelen we partnerbedrijven in die de opdracht het beste uitvoeren.

04

Frank Donders Schilderwerken
Actief in Baarle-Nassau
Tel: 06-53234878

 Tilburg
(+15km)

04

Extra informatie:
Glas Wij zetten glas voor nieuwbouw en renovatie woningen en bedrijfspanden.

05

Bert Donders Glas en Kunststof Kozijnen
Actief in Baarle-Nassau
Tel: 06-22905395

 Tilburg
(+16km)

05

Extra informatie:
U bent bij ons aan het juiste adres voor: •Isolatieglas •Alle overige beglazing •Ventilatieroosters •Kunststof kozijnen •Hard houten kozijnen Neem voor meer informatie contact met ons op. Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken en de maten op te nemen. Glas en Kunststof kozijnen van Bert Donders, al jarenlang glashelder! U bent bij ons aan het juiste adres voor alle soorten beglazing.

06

Van Geffen Schilders- & Afwerkingsbedrijf
Actief in Baarle-Nassau
Tel: 06-21281947

 Tilburg
(+17km)

06

Extra informatie:
Vervanging ruitschade Beschadigde ruiten kunnen wij voor u inmeten en vervangen. Wij zetten er voor u een nieuw raam in en schilderen vervolgens de kozijnen. Wij plaatsen enkel, dubbel en veiligheidsglas van diverse afmetingen. Professioneel advies Voor een goed advies en een gedetailleerde offerte dien je de situatie ter plekke te bekijken. Daarom komen wij eerst vrijblijvend bij u langs om uw wensen te bespreken.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Baarle-Nassau of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Baarle-Nassau en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×