logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Banholt

Overzicht glaszetters Banholt

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van glaszetters in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast. De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de glaszetters. U ontvangt eenmalig een email.
 
 
Glaszetter
Plaats
01

Samenwerkende Glas Bedrijven
Actief in Banholt
Tel: 043-7112496

 Maastricht
(+8km)

01

02

Trichtglas BV
Actief in Banholt
Tel: 043-3613615

 Maastricht
(+9km)

02

Extra informatie:
Welkom bij Trichtglas BV Als middelgrote glashandel verkopen en monteren wij alle glasproducten voor de bouw. Deze activiteiten voeren wij uit voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. Onze speerpunten zijn een grote hang naar glasspecialisme en een grote mate van flexibiliteit naar onze klanten.

03

Vankann Glashandel
Actief in Banholt
Tel: 045-5719329

 Heerlen
(+11km)

03

Extra informatie:
Vankann Glashandel Vakmanschap in uw eigen regio Vankann Glashandel is een kleine solide onderneming. Het bedrijf is begin 1985 opgericht en wordt geleid door Grace en Hein Vankann. Glashandel Vankann is een vakbedrijf voor al uw glaswerkzaamheden. -Vakmanschap -Persoonlijke aanpak -Jarenlange ervaring -Reële prijzen Daarom Vankann!

04

Meijers Glashandel
Actief in Banholt
Tel: 043-3642857

 Meerssen
(+12km)

04

Extra informatie:
7 belangrijke punten om voor Glashandel Meijers te kiezen. •wij al jarenlang bewezen hebben kwaliteit te leveren als het gaat om het leveren en plaatsen van glas. •wij werken voor particuleren alsook voor bedrijven en woningstichtingen. •bij ons de klant koning is. •wij veel waarde hechten aan goede adviezen en zeer klantgericht werken. •bij ons gemaakte afspraken worden nagekomen. •wij een uitstekende service en een goede prijs/kwaliteitsverhouding bieden.

05

Allround Klussenbedrijf Peter Coenen
Actief in Banholt
Tel: 045-7113521

 Voerendaal
(+14km)

05

Extra informatie:
Welkom bij Allround Klussenbedrijf Peter Coenen: uw deurenspecialist! U kunt bij ons terecht voor: - Glaszetten - Binnendeuren - Buitendeuren - Sectionaaldeuren - Roldeuren - Rolluiken - Veilig hang- en sluitwerk

06

Glaskolux
Actief in Banholt
Tel: 045-5444283

 Bocholtz
(+15km)

06

Bent u een glaszetter uit Banholt of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Banholt en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×