logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Overijssel > Bathmen


Overzicht glaszetters Bathmen

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Bielderman Schilders
Deventerweg 2, Bathmen
Tel: 0570-541326
Jaren werkzaam: 89 jaar
7
werknemers

 Bathmen
(+1km)

01

Certificering / branche organisatie:
AF-Erkend

Extra informatie:
Welkom bij Bielderman Schilders. Wij zijn een AF-erkend schildersbedrijf in Bathmen en omgeving. Bielderman Schilders staat garant voor binnen en buitenschilderwerk sinds 1899. Wij verzorgen de volgende werkzaamheden voor u: Onderhoudsschilderwerk, nieuwbouwschilderwerk, wandafwerking en beglazing. Bielderman Schilders heeft ook een eigen spuitinrichting. Andere kleur voor de keuken, kastjes en deurtjes Bielderman Schilders spuit ze voor u.

02

Bennie Bieleman Schildersbedrijf
Dorpsstraat 1, Bathmen
Tel: 0570-542660

 Bathmen
(+1km)

02

03

Glas Groep B.V.
Actief in Bathmen
Tel: 0570-631717
Jaren werkzaam: 5 jaar

 Colmschate
(+5km)

03

Certificering / branche organisatie:
Vlakglas G.B.O. Glasbranche Organisatie VCA

Extra informatie:
Glas Groep Deventer BV de specialist in alle beglazingen. Met glas maken we het leven mooier. Met glas richten we ruimtes in, geven we vorm aan het licht,beheersen we energie en beschermen we mens en omgeving. Wie we zijn en wat we doen Glas Groep Deventer BV is een professionele onderneming die zich bezig houdt met het leveren en monteren van alle glastoepassingen. Alles nauwkeurig op maat gemaakt volgens elk gewenst ontwerp.

04

Groothoff Schilderwerken
Actief in Bathmen
Tel: 0570-650717

 Deventer
(+5km)

04

05

Gebr. Wissink Schildersbedrijf
Actief in Bathmen
Tel: 0548-361558
Jaren werkzaam: 69 jaar
9
werknemers

 Holten
(+6km)

05

Extra informatie:
Gebr Wissink Schildersbedrijf is een vertrouwd adres voor al uw onderhoud schilderwerk, nieuwbouw schilderwerk, beglazingen, glasherstel en interieur verzorging voor particulieren, bedrijven en instellingen. Wij werken met vakbekwaam personeel en zo heeft ieder lid van ons team zijn eigen specialisatie. U wilt natuurlijk het beste resultaat, het is dan ook onze doelstelling om u een totaaloplossing aan te bieden voor de door u verlangde werkzaamheden.

06

Kleiboers Glasservice Deventer
Actief in Bathmen
Tel: 0570-610081
Jaren werkzaam: 28 jaar

 Deventer
(+8km)

06

Extra informatie:
Glas in Deventer Bent u op zoek naar een specialist op het gebied van glas? Kleiboer’s Glasservice Deventer is uw vakkundige glaszetter. Ook in de omgeving van Deventer kunnen mensen bij ons terecht voor een glaszetter en gerelateerde klussen. Zo zijn wij er voor de levering, de installatie en de reparatie van allerlei soorten glas. Bent u op zoek naar een professionele glaszetter in Deventer of omgeving? Dan bent u bij ons bedrijf aan het juiste adres.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Bathmen of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Bathmen en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×