logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Bedum


Overzicht glaszetters Bedum

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Bol Glascentrum BV
Industrieweg 16/18, Bedum
Tel: 050 721 08 27

 Bedum
(+1km)

01

Extra informatie:
Bol Glasservice is in 1965 opgericht door dhr. L. Bol en is in het jaar 2000 overgenomen door dhr. M. Bol en dhr. S.T. Bol. Met dus ruim 45 jaar ervaring kan Schildersbedrijf Bol u van uitstekend advies voorzien als het gaat om: * Schilderwerken * Glasservice * Woninginrichting * Zonwering * Spuiterij * Doe-Het-Zelf Artikelen In ons winkelpand aan de Industrieweg 16-18 in Bedum (Contact, Route) kunt u voor verdere informatie terecht.

02

De Jongens Doornbos
Actief in Bedum
Tel: 050-3130041

 Groningen
(+9km)

02

Extra informatie:
Over De Jongens Doornbos Twee broers en een goed stel medewerkers Het valt meteen op als je binnenloopt in de winkel van De Jongens Doornbos: er hangt een bedrijvige en toch intieme sfeer in het pand aan de Nieuwe Ebbingestraat. ‘We zijn sinds 2011 weer terug in dit pand nadat we een tijd aan de Turfsingel hebben gezeten.

03

Budget Dubbel Glas
Actief in Bedum
Tel: 06 15308702

 Groningen
(+10km)

03

Extra informatie:
Waarom is Budget Dubbelglas goedkoper dan zijn concurrenten? Omdat Budget dubbelglas op een groot schaal inkoopt bij zijn leveranciers hebben wij veel inkoop voordelen. In plaats van deze inkoop voordelen voor onszelf te houden kiezen wij ervoor dit direct door te berekenen aan onze klanten. Op deze manier profiteert u rechtstreeks van onze kortingen en betaald u nooit meer dan nodig is.

04

Schilders De Vries
Actief in Bedum
Tel: 050 5 492 492

 Groningen
(+11km)

04

Extra informatie:
Glasservice Schilders De Vries is gevestigd in groningen, assen en drachten en werkt voor aannemers, architecten, bedrijven, beheerders, beleggers, instellingen, overheden, particulieren, verenigingen van eigenaars en woningstichtingen. Glasservice Schilders De Vries is gespecialiseerd in het onderhouden, verbeteren en verfraaien van vastgoed. Onze activiteiten omvatten onder andere schilderen, wandafwerking, beglazing, bouwkundig onderhoud en reinigen.

05

Sips Schilderwerken BV
Actief in Bedum
Tel: 050-5255855
Jaren werkzaam: 16 jaar
12
werknemers

 Groningen
(+12km)

05

Certificering / branche organisatie:
Onderhoud.nl VCA** gecertificeerd houtreparateur

Extra informatie:
Welkom bij Schilderwerken Sips B.V. Schilderwerken Sips B.V. is een onderhoudsbedrijf waar dagelijks ca. 40 medewerkers werkzaam zijn. Wij zijn gevestigd in de stad Groningen op de rand van de gemeente Hoogkerk. Onze activiteiten bestaan hoofdzakelijk uit: -Onderhoudsschilderwerk aan bestaande panden; ...

06

P & R Beglazingen
Actief in Bedum
Tel: 050-4040634

 Westerbroek
(+14km)

06

Extra informatie:
Bent u op zoek naar een glasschade hersteller? P&R Beglazingen is de glasspecialist van Groningen en Drenthe Glasspecialist met meer dan 30 jaar ervaring. P&R Beglazingen levert glas in de regio’s Groningen en Drenthe. Wij richten ons op de particuliere markt in zowel nieuwbouw als renovatie, maar u bent bij ons ook aan het juiste adres voor voor spiegels, glazen deuren en douchewanden.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Bedum of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Bedum en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×