logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Gelderland > Beek (GE)


Overzicht glaszetters Beek (GE)

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Rosendaal SchilderGroep
Didamseweg 37, Beek
Tel: 0316-532350
Jaren werkzaam: 16 jaar
53
werknemers

 Beek
(+21km)

01

Extra informatie:
Beglazing Vaak is er bij schildersprojecten ook vraag naar beglazing. Rosendaal SchilderGroep is dagelijks bezig met het zetten van glas. Of het nu gaat om kleine of grote glasprojecten, onze professionele glaszetters komen graag bij u langs. Zij plaatsen op een veilige en professionele manier diverse soorten glas én in alle maten.

02

Spectrum Onderhoud en Schilderwerk
Actief in Beek (GE)
Tel: 06 53759084

 Nijmegen
(+5km)

02

03

Marc Hellegers Glas & Schildersbedrijf
Actief in Beek (GE)
Tel: 06 284 77 668
Jaren werkzaam: 19 jaar
1
werknemer

 Nijmegen
(+7km)

03

Certificering / branche organisatie:
de Betere Schilder

Extra informatie:
Marc Hellegers Glas & Schildersbedrijf is een modern schildersbedrijf, toonaangevend in schilderwerken. De onderneming is gevestigd in Nijmegen, en bestaat uit gemotiveerde medewerkers die garant staan voor kwaliteit en flexibiliteit. Dit kunnen wij garanderen door enerzijds korte communicatielijnen en anderzijds door ervaren en gediplomeerde vaklieden in te zetten.

04

Seuren Glasservice
Actief in Beek (GE)
Tel: 024-3231010
Jaren werkzaam: >100 jaar
5
werknemers

 Nijmegen
(+8km)

04

Extra informatie:
Seuren particulieren en bedrijven, Voor particulieren, bedrijven, en winkels is Seuren glasservice snel ter plaatse. Al onze auto’s zijn uitgerust met GPS lokatiebepaling, de modernste gereedschappen en een ruime sortering glas zodat in de meeste gevallen gelijk tot herstel kan worden overgegaan. Lukt dit niet dan wordt er een deugdelijke (nood)voorziening getroffen om verdere schade of letsel te voorkomen.

05

Looijschilder Schilderwerken
Actief in Beek (GE)
Tel: 024-3567119

 Nijmegen
(+9km)

05

06

Glas- en schildersbedrijf Rick Wijnen
Actief in Beek (GE)
Tel: 06 – 22281495
Jaren werkzaam: 12 jaar
1
werknemer

 Nijmegen
(+10km)

06

Extra informatie:
Welkom bij glas- en schildersbedrijf Rick Wijnen! Op onze site geven we een indruk van onze diensten en onze aanpak. Ons bedrijf is jong, enthousiast, groeiend en onderdeel van een sterk netwerk. Wij werken met de beste materialen en gekwalificeerde vakmensen. Kortom, elk project kunt u met vertrouwen bij ons neerleggen. Vraag gerust een offerte aan, u zult positief verbaasd zijn over onze prijzen.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Beek (GE) of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Beek (GE) en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×