logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Beek (LI)


Overzicht glaszetters Beek (LI)

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Glas Tech Solutions BV
Burg van Meeuwenstraat 2, Beek
Tel: 046-4280728

 Beek
(+1km)

01

Extra informatie:
Glashard de beste We zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen en het leveren van glas, hang- en sluitwerk voor glas en diverse glasartikelen. Maak je huis energiezuinig en bespaar onmiddellijk op je energiefactuur door HR++ Isolatieglas te plaatsen. Je kunt HR++ isolatieglas ook plaatsen in bestaande ramen (met zowel houten, aluminium of kunststof raamwerk).’ Ook hiermee kunnen we U uitstekend helpen.

02

Hennekens Glasbedrijf
Burg van Meeuwenstraat 6, Beek
Tel: 046-4371178

 Beek
(+1km)

02

Extra informatie:
Hennekens Glasbedrijf Beek (HGB) Glas in alle soorten, maten en toepassingen. Op maat gefabriceerd en desgewenst ter plekke geleverd en geplaatst door onze eigen vakkundige monteurs. Uiteraard in overleg met u. Dát wordt u geboden door Hennekens Glasbedrijf Beek (HGB). Maar u mag nog meer van ons verwachten: altijd een passend en eerlijk advies. HGB is niet alleen glas (-groot) handel, maar tevens ook producent.

03

Mikal Krasverwijdering
Actief in Beek (LI)
Tel: 06 - 15011475

 Spaubeek
(+4km)

03

Extra informatie:
Het bedrijf is opgericht april 2004. Binnen mijn werkzaamheden werk ik van A tot Z. Daarmee wordt bedoeld de algehele afwikkeling van het eerste telefonisch of mailcontact tot de afronding van mijn werkzaamheden. Daartussen kunnen diensten voorkomen zoals het regelen van afspraken, maken van offertes, huren van steigers/hoogwerkers etc.

04

Ad de Jong Glas
Actief in Beek (LI)
Tel: 046-4743984

 Geleen
(+6km)

04

Extra informatie:
Ad de Jong Glas Al ruim 30 jaar een begrip in Sittard-Geleen en omstreken. Wij zijn een echt familiebedrijf en zeer actief in met name de particuliere sector. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren en monteren van alle soorten glas en complexere beglazingswerkzaamhede, inclusief de oude ambachten, zoals glas in lood (ook in dubbelglas) uit eigen atelier en stopverfbeglazingen. Verder zijn wij ook zeer actief in kunststof en aluminium kozijn en terrasoverkappingen in allerlei soorten en maten.

05

Schildersbedrijf Marcel Heyligers BV
Actief in Beek (LI)
Tel: 046 4587393

 Sittard
(+7km)

05

Extra informatie:
Glas zetten? Schakel de vakmensen van Marcel Heyligers in. Glas zetten Schildersbedrijf Marcel Heyligers BV staat voor u klaar wanneer er glas gezet moet worden. Wij plaatsen alle ramen, enkel glas, dubbelglas maar ook bijvoorbeeld geluidsisolatieglas. Glas zetten is specialistisch werk en het is van groots belang dat dit door een vakkundig persoon gedaan wordt. Wij van Schildersbedrijf Marcel Heyligers BV beschikken over de nodige ervaring als het gaat om glas zetten.

06

Perfect Glaszetters
Actief in Beek (LI)
Tel: 046-4420880

 Oirsbeek
(+8km)

06

Extra informatie:
Glaszetters en kozijnmontagebedrijf in Oirsbeek en omgeving Perfect heeft een helder beeld van de juiste ramen in elke woning. Wij hebben bijna twintig jaar ervaring en adviseren u over het soort glas en het type kozijnen dat het beste past bij uw huis. Perfectie is: kwaliteit en keuze Wij werken samen met de beste leveranciers in glas en kozijnen.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Beek (LI) of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Beek (LI) en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×