logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Beerta

Overzicht glaszetters Beerta

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van glaszetters in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast. De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de glaszetters. U ontvangt eenmalig een email.
 
 
Glaszetter
Plaats
01

Wiegers Glaszaak
Actief in Beerta
Tel: 0597-413257

 Winschoten
(+6km)

01

Extra informatie:
Glaszaak Wiegers is een groothandel in vlakglas welke levert en plaatst zowel aan bedrijven als aan particulieren, wij zijn al meer dan 25 jaar een begrip in Winschoten en omgeving. Op onze website vindt u de vele mogelijkheden die wij u kunnen bieden met betrekking tot het leveren en het plaatsen van glas, spiegels, hardglazen puien en deuren en nog heel veel meer. Isolatieglas: Om het millieu te sparen en de stijgende energiekosten op te vangen moeten we al jaren zuinig omspringen met

02

Arends Schildersbedrijf
Actief in Beerta
Tel: 0597-612590

 Oude pekela
(+11km)

02

Extra informatie:
Wij zijn een bedrijf dat naast projectmatig schilderwerk in de industrie en voor woningcorporaties,ook schilderwerk uitvoert bij particulieren. Een schilder-, glaszet- of behangklus voeren wij altijd met veel plezier en vakmanschap uit. En de klus is voor ons nooit “te klein”of “te groot”.

03

Wieske & Zn
Actief in Beerta
Tel: 0597-645284

 Nieuwe pekela
(+14km)

03

04

Zuiderweg Verf en Wand
Actief in Beerta
Tel: 0598-612557

 Veendam
(+17km)

04

Extra informatie:
Sinds 1955 is Zuiderweg Veendam een begrip. Hier is alles te vinden voor een mooie wand en een prachtig interieur. Er is veel keus uit goede producten met daarbij een gedegen advies. Kom langs met ideeën en Zuiderweg levert de juiste producten om het te realiseren.

05

Schilder en Glasservice Jaap Noordveld
Actief in Beerta
Tel: 0598-431103

 Zuidbroek
(+18km)

05

06

Bagnay Schilders
Actief in Beerta
Tel: 0596-613655

 Farmsum
(+20km)

06

Extra informatie:
Bagnay Schilders analyseert uw huis en adviseert u over de beste oplossing. Zodat u jarenlang plezier heeft van ons schilderwerk. U krijgt een duidelijke offerte waarin alle werkzaamheden en planning wordt beschreven. Zo wordt u niet geconfronteerd met verassingen achteraf, en kunt u vasthouden aan de door u gewenste planning. U kunt ook bij ons terecht voor een lange termijn onderhoudsplan. Bagnay staat voor kwaliteit. Wij bereiden ons werk gedegen voor. Dit garandeert jarenlang wooncomfort

Bent u een glaszetter uit Beerta of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Beerta en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×