logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Limburg > Belfeld


Overzicht glaszetters Belfeld

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Venlose Glasindustrie
Craenakker 10, Belfeld
Tel: 077-3741111
Jaren werkzaam: 25 jaar

 Belfeld
(+2km)

01

Certificering / branche organisatie:
CE-normering NEN normering

Extra informatie:
De Venlose Glasindustire levert aan de glashandel, timmer-, schilder- en bouwbedrijven en aan producenten van raam- en deurkozijnen (hout, kunstof en/of aluminium) Ook de particulier en/of diens (binnenhuis)architect is bij ons van harte welkom en kan rekenen op een gedegen en professioneel advies. Daarnaast leveren wij allerlei glasproducten zoals hardglazen deuren en (douche)wanden, luifels, spiegels, maar ook komplete raam- en deurkozijnen in hout, kunststof en/of aluminium.

02

Rooijackers glas
Actief in Belfeld
Tel: 06 2742 4439
Jaren werkzaam: 7 jaar
1
werknemer

 Tegelen
(+5km)

02

Extra informatie:
Over ons Rooijackers glas is een jong bedrijf maar wel met 15 jaar ervaring in alle facetten van de glas business. We werken veel en graag samen met andere bedrijven. Dit alles om een uitstekende prijs- kwaliteitsverhouding te creëren. Kortom eerlijke prijzen en een uitstekende service. Tevens kunt u het volgende van ons verwachten: – Garantie – Nazorg – Nette afwerking Rooijackers glas gaat voor tevreden klanten!

03

Oehlen schilderwerken
Actief in Belfeld
Tel: 077 3737431

 Tegelen
(+4km)

03

04

Arben Schilderwerken
Actief in Belfeld
Tel: 077-3518499

 Venlo
(+9km)

04

Extra informatie:
Glaswerk Glasschade is vervelend, en glasschade vraagt om een snelle en professionele oplossing. Een deskundige schilder/glaszetter kan de schade herstellen en meteen het schilderwerk bijwerken. Arben Schilderwerken in Venlo is naast een vakkundige schilder ook een bekwame glaszetter. U kunt ons terecht voor vele soorten glaswerk, van enkel glas tot isolatieglas en van bewerkt glas (facet geslepen, gestraald etc.

05

Bisschops Schildersbedrijf
Actief in Belfeld
Tel: 077-3516911
Jaren werkzaam: 19 jaar
7
werknemers

 Venlo
(+10km)

05

Extra informatie:
Al meer dan 100 jaar kennis en ervaring Bisschops Schildersbedrijf werd in 1906 als Schildersbedrijf De Loo door Alfons de Loo opgericht. Na de Tweede Wereldoorlog nam Theo Bisschops het bedrijf over. In 1972 volgde zijn zoon Funs Bisschops hem op en twintig jaar later veranderde de naam in Bisschops Schildersbedrijf. De derde generatie Bisschops kwam in 2005 in de firma; sinds 2007 geven Dick en Roel leiding aan het gerenommeerde schildersbedrijf uit Venlo.

06

Bas Wijnen ? Bouw, Timmerwerken & Glasservice
Actief in Belfeld
Tel: 06 25 40 49 77
Jaren werkzaam: 5 jaar
1
werknemer

 Grubbenvorst
(+13km)

06

Extra informatie:
Glasservice Heeft u glasschade of wilt u advies en nieuw glas bestellen? Via Bas Wijnen – Bouw, Timmerwerken & Glasservice komt u direct in contact met een erkende glaszetter. Wij kunnen u verschillende soorten glas leveren. Ook persoonlijk advies is mogelijk als u het wenselijk vindt dat wij eerst even langskomen.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Belfeld of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Belfeld en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×