logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Gelderland > Beneden-Leeuwen


Overzicht glaszetters Beneden-Leeuwen

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Glashandel A. van Haagen bv
Van Haagenstraat 2/A, Beneden-leeuwen
Tel: 0487-591532
Jaren werkzaam: 39 jaar
7
werknemers

 Beneden-leeuwen
(+1km)

01

Extra informatie:
Wij zijn actief als veelzijdig glasleverancier voor zowel de particuliere als zakelijke markt. Door jarenlange ervaring, persoonlijke service, betrouwbaarheid en vakkundige montage bent u bij ons aan het juiste adres. De meeste bekendheid kreeg het bedrijf door het reparatiewerk en het plaatsen van isolatieglas. Een vooral de laatste jaren opkomend product zijn de hardglazen wanden en douchecabines.

02

Glashandel Ardy Prijs
Actief in Beneden-Leeuwen
Tel: 0344-600722
Jaren werkzaam: 25 jaar

 Lienden
(+7km)

02

Extra informatie:
Glashandel Ardy Prijs bestaat sinds 1 januari 1999. Na 12 jaar ervaring opgebouwd te hebben was in 1999 de tijd voor Ardy rijp om als zelfstandig ondernemer verder te gaan. In 2001 hebben we ons nieuwe bedrijfspand betrokken aan de Hofstede 27 te Lienden. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een bedrijf met in totaal 5 medewerkers, 2 medewerkers op kantoor voor de administratie/planning/boekhouding etc.

03

Schildersbedrijf de Waaier
Actief in Beneden-Leeuwen
Tel: 06 50541152

 Lienden
(+8km)

03

Extra informatie:
GLASZETTEN Nieuwe kozijnen? Of beschadigde beglazing? Schildersbedrijf De Waaier levert én plaatst verschillende soorten glas, zoals isolatieglas (bijvoorbeeld HR++), gelaagd glas en Colorbel (geëmailleerd glas). Ook voor het plaatsen van noodglas en speciale voorzetramen kunt u een beroep op ons doen. Vanzelfsprekend wordt het glas volgens de geldende NEN-normen geplaatst en maken we gebruik van de beste materialen en hulpmiddelen.

04

Schildersbedrijf H. v.d. Helm
Actief in Beneden-Leeuwen
Tel: 0412-492431
Jaren werkzaam: 47 jaar
3
werknemers

 Macharen
(+9km)

04

Certificering / branche organisatie:
fosag af erkend schilder behanger glaszetter

Extra informatie:
Schildersbedrijf van den Helm te Macharen gemeente Oss. Al meer dan 35 jaar geven wij bescherming en kleur aan uw kostbare bezit. Wij zijn een modern all-round schildersbedrijf. Onze werkzaamheden bestaan uit schilderen, glaszetten en behangen. Wij hebben in de loop der jaren een goede naam op gebouwd. Dit komt mede door onze flexibele en dynamische opstelling waarbij wij kwaliteit hoog in het vaandel voeren.

05

Alverna's Glas
Actief in Beneden-Leeuwen
Tel: 06-52662529
Jaren werkzaam: 13 jaar
1
werknemer

 Bergharen
(+12km)

05

Extra informatie:
Welkom bij Alverna's Glas Ruit kapot? Of wilt u graag gewoon een nieuwe ruit laten plaatsen? Wij van Alverna’s glas kunnen dit voor u regelen. Wij zijn een vaak geziene glaszetter in regio Nijmegen en omstreken. Bij ons bent u aan het juiste adres voor het vervangen of nieuw aanbrengen van de volgende glassoorten: ...

06

Glas in Lood Studio Oss
Actief in Beneden-Leeuwen
Tel: 06 53984644
Jaren werkzaam: 19 jaar
1
werknemer

 Oss
(+13km)

06

Extra informatie:
Glas in Lood Studio Oss Glas in lood Studio Oss maakt en ontwerpt klassieke en moderne glas in lood ramen. Op deze website staan vele glas-in-lood-voorbeelden welke we reeeds hebben uitgevoerd. Ook voeren wij restauraties uit van bestaande glas in lood panelen. Nieuwe en bestaande glas in lood panelen kunnen we tevens in isolatieglas plaatsen. In Nederland zijn voor glas in lood weinig opleidingsmogelijkheden.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Beneden-Leeuwen of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Beneden-Leeuwen en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×