logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Bergen op Zoom


Overzicht glaszetters Bergen op Zoom

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Snepvangers Glasservice
Edisonlaan 13, Bergen op zoom
Tel: 0800 022 66 88

 Bergen op zoom
(+1km)

01

Extra informatie:
Bij Snepvangers Service Glasherstel bent u altijd verzekerd van een uitmuntende kwaliteit, professionaliteit en een verregaande service. Wij leveren alle soorten glas: - isolatieglas (dubbel glas), hoog rendement isolatieglas (HR+ en HR++) - eventueel met aan 1 zijde figuurglas blank of in kleur ...

02

Dietvorst Verf en Behang
Antwerpsestraatweg 371, Bergen op zoom
Tel: 0164-237033

 Bergen op zoom
(+2km)

02

Extra informatie:
Glas Het juiste adres voor leveren en plaatsen van enkelglas , isolatieglas en dubbelglas. Wij komen graag bij u langs voor een gratis offerte op maat en een duidelijk advies. Wij leveren diverse soorten figuurglas en spiegels op maat. u kunt ook bij ons terecht voor een geslepen tafelblad, planchet of glasplaat voor in een kast. Zelfs raamdecoraties in de vorm van een glasplaat voor het raam kunnen wij in iedere gewenste maat leveren.

03

Schildersbedrijf Koevoets
Oude Moerstraatsebaan 22, Bergen op zoom
Tel: 0164 - 23 58 89

 Bergen op zoom
(+2km)

03

Extra informatie:
Glaszetten Glas voor ruiten en deuren? Nieuwe beglazing voor je ramen of deuren? De glaszetters van Schildersbedrijf Koevoets leveren enkel- of dubbelglas in alle maten. In no time hebben we het nieuwe glas bij u geplaatst. Serres plaatsen of renoveren Denk je erover een serre te laten plaatsen? We geven je groot gelijk. Een serre is een prachtige manier om de ruimtelijkheid van je woning te versterken.

04

Lindhout Vastgoedonderhoud
Ravelstraat 155, Bergen op zoom
Tel: 0164-236857

 Bergen op zoom
(+2km)

04

Extra informatie:
HR++ beglazing In veel woningen en gebouwen van voor 1995 is nog eerste-generatie dubbelglas of zelfs enkel glas aanwezig. Deze oude glassoorten isoleren slechts matig en enkel glas isoleert helemaal niet. Wij plaatsen bij zulke woningen HR++ beglazing met bijvoorbeeld Argon vulling. Modern isolatieglas bestaat doorgaans uit twee glasplaten gescheiden door een spouwruimte van 9, 12 of 15mm. Tot en met HR-glas is de spouw gevuld met droge lucht.

05

Van Loon schilderwerken
Antwerpsestraatweg 469, Bergen op zoom
Tel: 06- 21857796

 Bergen op zoom
(+3km)

05

Extra informatie:
Het is niet alleen een kwestie van schuren en schilderen Om tot gewenste resultaten te komen zal er soms meer gedaan moeten worden dan alleen schuren en schilderen. Door de jaren heen heeft van Loon schilderwerken een netwerk opgebouwd van de beste vakmensen in de omgeving. Samen met zo’n specialist zorgt van Loon ervoor dat alles tot in de details is verzorgd, voordat het schilderen kan beginnen.

06

Cloïn Schilderwerken
Noordsingel 194, Bergen op zoom
Tel: 0164 237421

 Bergen op zoom
(+1km)

06

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Bergen op Zoom of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Bergen op Zoom en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×