logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Gelderland > Bergharen


Overzicht glaszetters Bergharen

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Alverna's Glas
Stuifstraat 8, Bergharen
Tel: 06-52662529
Jaren werkzaam: 13 jaar
1
werknemer

 Bergharen
(+1km)

01

Extra informatie:
Welkom bij Alverna's Glas Ruit kapot? Of wilt u graag gewoon een nieuwe ruit laten plaatsen? Wij van Alverna’s glas kunnen dit voor u regelen. Wij zijn een vaak geziene glaszetter in regio Nijmegen en omstreken. Bij ons bent u aan het juiste adres voor het vervangen of nieuw aanbrengen van de volgende glassoorten: ...

02

Dennissen Schilderwerken
Actief in Bergharen
Tel: 024 6772023
Jaren werkzaam: 33 jaar
7
werknemers

 Beuningen gld
(+5km)

02

Certificering / branche organisatie:
Onderhoud NL VCA AF-Erkend en Erkend leerbedrijf

Extra informatie:
Vakkundig glas en schilderwerk sinds 1991! We onderscheiden ons door het leveren van kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs. Dit doen we door de juiste combinatie van mensen, ervaring en materialen. Betrouwbaarheid, klanttevredenheid en vakmanschap staat op bij ons bovenaan. Wij zijn een AF-Erkend bedrijf dat betekend dat we werken volgens de garanties en leveringsvoorwaarden overeengekomen met de consumentenbond en vereniging eigen huis, dit betekend dat u op dubbelglas 10 jaar garantie hee

03

Welling Wiercx Totaalonderhoud
Actief in Bergharen
Tel: 024 64 88 444

 Wijchen
(+7km)

03

Extra informatie:
Beglazing Het schilderbedrijf van Welling verzorgt ook de beglazing van uw vastgoed. Wat de eisen en toepassingen ook zijn. Van enkel, dubbel, HR++ en triple glas tot en met akoestisch, zonwerend en brandwerend glas. Monumentaal glas, als modern alternatief voor historische beglazing. En zelfs voor uitgesproken specials als explosie- en stralingsbestendig glas bent u bij ons aan het juiste adres.

04

Schaepmeester Schilderwerken
Actief in Bergharen
Tel: 024-3785543

 Wijchen
(+8km)

04

Extra informatie:
Glas U kunt bij Schaepmeester Schilderwerken terecht voor het leveren, plaatsen en vervangen van vele glasproducten. Wij beschikken over een breed assortiment aan producten, waardoor wij ongetwijfeld kunnen bieden wat u wenst. Door onze kennis en ervaring met het installeren van glas, weten wij precies hoe wij een bepaalde uitstraling kunnen creëren met onze producten. Zo kunnen wij zorgen dat u kunt beschikken over de glassoort die uw ruimte nodig heeft.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Bergharen of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Bergharen en omgeving staan momenteel 4 glaszetters vermeld.


×