logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Berkel en Rodenrijs


Overzicht glaszetters Berkel en Rodenrijs

 
 
Glaszetter
Plaats
01

De Berkelse Glashandel
Berkelse Poort 57, Berkel en rodenrijs
Tel: 010 511 08 14

 Berkel en rodenrijs
(+1km)

01

Extra informatie:
De beste oplossing in glas is dichtbij! De Berkelse Glashandel – ik ben er trots op dat ik het mijn bedrijf mag noemen. De betrouwbare partner voor glas in de regio Berkel en Rodenrijs. Heeft u beglazing nodig – een nieuwe ruit met of zonder kozijn of montage, een glazen deur of iets anders van glas voor uw interieur of een glasoplossing op maat – dan bent u aan het juiste adres. Zeker wanneer u in Berkel, Bergschenhoek, Bleiswijk, Pijnacker of elders in Lansingerland woont of werkt.

02

Glashandel Raijmakers
Actief in Berkel en Rodenrijs
Tel: 010-4220862

 Rotterdam
(+4km)

02

Extra informatie:
Raijmakers en Zn Glashandel. Al jaren een vertrouwd adres Raijmakers en Zn Glashandel verwelkomt u op haar website! Wij zijn dé glasspecialist voor bedrijven of particulieren. Raijmakers en Zn Glashandel. sinds 1992 Raijmakers en Zn Glashandel bestaan sinds 1992. Wij zijn een klein bedrijf met snelle service, daar staan wij om bekend bij verschillende bouw, schilders, horecabedrijven, woningstichtingen en vele particulieren.

03

Ooster Glashandel
Actief in Berkel en Rodenrijs
Tel: 010-4185188

 Rotterdam
(+4km)

03

Extra informatie:
Dé glashandel in Rotterdam en omstreken Ooster Glashandel Rotterdam is al ruim 70 jaar een begrip in Rotterdam en omstreken. Snel en volgens afspraak is voor onze klanten vanzelfsprekend. Onze glashandel is opgericht in 1939 en levert en monteert alle soorten glas met een gemotiveerd team van vakkundige glaszetters. In haar bestaan is onze glashandel uitgegroeid tot een van de grootste in regio Rotterdam! Wij zien in elke opdracht een uitdaging, groot of klein.

04

RIBOGLAS Glashandel BV
Actief in Berkel en Rodenrijs
Tel: 015 760 10 88

 Delft
(+6km)

04

Extra informatie:
Welkom bij Riboglas Glashandel Riboglas is een gerenommeerde glashandel. Ons jong en dynamisch bedrijf is gegroeid vanuit een jarenlange ervaring in de glasbranche. Wij leveren glas en monteren alle aan glas verwante artikelen aan bedrijven en particulieren in heel regio Haaglanden. Riboglas staat bekend om haar concurrerende prijzen, service en korte levertijden.

05

Christo schildersbedrijf
Actief in Berkel en Rodenrijs
Tel: 010 - 4550993

 Rotterdam
(+7km)

05

06

Schildersbedrijf De Groot
Actief in Berkel en Rodenrijs
Tel: 079 260 00 93

 Zoetermeer
(+8km)

06

Extra informatie:
Diverse mogelijkheden op het gebied van beglazing Behalve schilderen, behangen en stuken kunnen wij ook zorgen voor de beglazing in uw woning of kantoorpand. Ramen zijn natuurlijk eigenlijk onmisbaar in een pand. Bovendien zorgen ze ervoor dat u wordt beschermd tegen invloeden van buitenaf, zoals wind, regen en andere weersomstandigheden. Ook houden ramen in uw woning veel geluid tegen, zeker als er gebruik wordt gemaakt van dubbel glas.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Berkel en Rodenrijs of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Berkel en Rodenrijs en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×