logo
glaszetter achtergrond

Joh van Doorn De Bilt BV Schildersbedrijf

Joh van Doorn De Bilt BV Schildersbedrijf

Joh van Doorn De Bilt BV Schildersbedrijf
P.C. Staalweg 120, Bilthoven
Tel: 030-2200109

Extra informatie

Bij ons kunt u al meer dan 75 jaar terecht voor schilderwerk, glasservice & vastgoedonderhoud.

Onze ervaren vakmensen staan voor u klaar om uw huis, bedrijfsgebouw of appartement van boven tot onder perfect te onderhouden. Van strak schilderwerk tot decoratieschilderwerk in monumentale panden. Profiteer ook dit jaar weer van de Winterschilder! Lees meer of bel ons gelijk voor een afspraak: 030 – 220 01 09

Deskundigheid & vakmanschap.

Daarmee onderscheidt een schilder zich. Voeg daar klantgerichtheid aan toe en je krijgt Joh. Van Doorn De Bilt BV.

Service stond al hoog in het vaandel toen opa Johan van Doorn in 1937 voor zichzelf begon. Zijn eenmansbedrijf groeide al snel uit tot een gerespecteerd vastgoedonderhoudsbedrijf dat zich onderscheidt door specialistische onderhoudswerkzaamheden aan monumentale panden in de regio Utrecht en daarbuiten. Niet voor niets zijn wij dan ook de schilders van de Domtoren.

Al meer dan 75 jaar hebben wij een naam hoog te houden in de regio Utrecht (en daar buiten). Onze specialisten voeren hun opdrachten feilloos uit en gaan daarbij zeer zorgvuldig te werk. Wij staan dag en nacht voor u klaar en verlenen u de beste service. Of het nu gaat om schilderwerk, vastgoedonderhoud of glas, bij ons bent u aan het juiste adres voor de totale oplossing.

Naast schilder- en onderhoudswerkzaamheden voor woning- en utiliteitsbouw, kunt u bij ons terecht voor alle soorten wandafwerking, betonreparaties en decoratie- en reclameschilderwerk. Bovendien denken we graag me u mee. Bijvoorbeeld bij het combineren van binnenschilderwerk en verhuisdiensten.

Onze ruim tachtig medewerkers leveren sinds jaar en dag uitstekend werk af. Zij houden onze naam en faam hoog. En beter visitekaartje kunnen wij ons niet wensen.

Kijk om u heen en zie het bewijs…

Glas is niet meer weg te denken uit ons leven. Beglazing is zelfs vaak beeldbepalend voor de architectonische uitstraling van een gebouw.

Dubbel glas, driedubbel glas, getint glas, spiegels, zonwerend glas, brandvertragend glas of HR-beglazing. Elk glastype vraagt een bijzondere behandeling. Onze glaszetters weten daar alles van.

Glas. We kunnen er niet meer omheen. Maar er wel dóórheen. En natuurlijk staan ook dan onze specialisten voor u klaar. Onze glaszetters staan dan ook in no-time voor uw deur. Standaardruiten worden meteen hersteld, grotere formaten en speciale glassoorten vragen iets meer tijd. Uiteraard zorgen wij dan voor een tijdelijke op maat gemaakte voorziening.

Bij ons kunt u altijd terecht. Al jaren. Ook bij nacht en ontij. Onze centrale is 24 uur per dag bereikbaar. Dat maakt ons tot een betrouwbare én gewaardeerde partner voor particulieren, verzekeraars en woningbouwverenigingen. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

24-uurs glasservice: 030 – 220 01 09

Locatie

Prijsopgave

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van glaszetters in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast. De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de glaszetters. U ontvangt eenmalig een email.
  • Diverse aanbiedingen glaszetters
  • Joh van Doorn De Bilt BV Schildersbedrijf