logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Noord-Holland > Blokker


Overzicht glaszetters Blokker

 
 
Glaszetter
Plaats
01

De Glazenier
Wagenaarstraat 32, Blokker
Tel: 0229 57 20 73
Jaren werkzaam: 9 jaar
1
werknemer

 Blokker
(+1km)

01

Extra informatie:
De Glazenier Glasservice Voor al uw glaswerkzaamheden 24/7 De Glazenier wordt onder andere door politie, beveiligingsdiensten, particulieren, bedrijven en verzekeringsmaatschappijen ingeschakeld bij vernieling en/of inbraakpoging wat betreft glasschade. Wij leveren en plaatsen ook alle soorten isolatie- en veiligheidsglas, waaronder inbraak vertragend glas. Ook voor glas in lood, spiegels en alle soorten glasbewerking, zoals facetslijpen e.

02

Service Glasherstel
Actief in Blokker
Tel: 0229 - 276554
Jaren werkzaam: 78 jaar
219
werknemers

 Hoorn
(+2km)

02

Extra informatie:
Service Glasherstel Regio Leeuwarden is altijd bij u in de buurt Met meer dan 180 met glas beladen wagens zijn onze glaszetters altijd bij u in de buurt. En dat is prettig als u verlangt dat wij snel bij u langskomen. Dat geldt vooral als u glasschade heeft, maar ook als u uw nieuwe isolatieglas zo snel mogelijk geplaatst wilt hebben. Omdat ons glasbedrijf veel mobiele wagens heeft en in elke provincie in Nederland vertegenwoordigd is, is dat een stuk service waar u op kunt rekenen.

03

De Glaswacht
Actief in Blokker
Tel: 0229-245402
Jaren werkzaam: 48 jaar
9
werknemers

 Zwaag
(+2km)

03

Extra informatie:
SNEL EN VAKKUNDIG GLAS VERVANGEN IN HEEL NOORD-HOLLAND? Bel dan (gratis) De Glaswacht. Al onze glaszetters zijn ervaren vakmensen die niets liever doen dan u helpen. Voorkom een grotere schade en laat de scheur of de breuk in uw ruit zo snel mogelijk repareren. Maak direct een afspraak of bel ons. We komen er aan! Een ruitbreuk? Meld dit zo snel mogelijk bij De Glaswacht. Een ruitbreuk is niet alleen inbraakgevoelig, er komt ook kou of warmte van buiten naar binnen.

04

Ruitenvisie
Actief in Blokker
Tel: 0229-253867
Jaren werkzaam: 27 jaar
34
werknemers

 Zwaag
(+2km)

04

Extra informatie:
Ruiten Visie Glasbedrijf is een gespecialiseerd glasmontagebedrijf, gevestigd te Zwaag. Met een eigen 'top' allround montage afdeling, een prachtige Smartlift en een 80 tonmeter autolaadkraan met 27 meter kraanbereik, waarmee we het verticaal en horizontaal transport, geheel in eigen hand hebben. Ruiten Visie Glasbedrijf geeft u raad en advies vanaf het tekenen en meedenken over de moeilijke details t/m de oplevering.

05

JB Schilderwerken & Kozijnreparaties
Actief in Blokker
Tel: 0229-240722

 Hoorn
(+4km)

05

Extra informatie:
JB schilderwerken & kozijnreparaties Welkom bij JB Schilderwerken & Kozijnreparaties, uw allround vakman voor praktisch al uw klussen. Een combinatie van ouderwets vakmanschap en het gebruik van de beste materialen en gereedschappen van deze tijd zorgen altijd voor een kwalitatief hoogstaand resultaat. Bent u op zoek naar een adres waar u voor al uw onderhoud aan uw huis terecht kan? Bekijk dan op uw gemak onze website en overtuig u zelf ervan dat u dat adres heeft gevonden.

06

Verf- en glashandel AGC Zwaag
Actief in Blokker
Tel: 0229 - 281000
Jaren werkzaam: 39 jaar
26
werknemers

 Zwaag
(+3km)

06

Extra informatie:
Verf- en glashandel AGC Zwaag Uw vertrouwde partner voor glas in Zwaag Glashandel Zwaag is een allround groothandel in glas en aanverwante artikelen, met een eigen expeditieafdeling. Wij zijn in staat u een hoogwaardig en compleet assortiment aan te bieden met de daarbij behorende service. Onze glashandel is uw graag van dienst.

07

Glasservice Zwaag
Actief in Blokker
Tel: 0658820369
Jaren werkzaam: 2 jaar
1
werknemer

 Zwaag
(+2km)

07

Extra informatie:
Glasservice Zwaag is u onafhankelijke specialist voor het vervangen van 1 raam tot het vernieuwen en verduurzamen van uw hele woning of bedrijfspand. Door een groot netwerk aan leveranciers en ervaren glaszetters valt u wens te realiseren.

08

Hoogland Schilderwerken
Actief in Blokker
Tel: 06-11342462

 Zwaag
(+2km)

08

Extra informatie:
Glaszetten Als we praten over gevelonderhoud dan gaan schilderwerk en glaszetten vaak hand in hand. Ik zet naast het schilderen in een adem ook een nieuw ruit. Zo lever en plaats ik ook veel voorkomende glassoorten: • enkelglas • isolatieglas • figuurglas

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Blokker of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Blokker en omgeving staan momenteel 8 glaszetters vermeld.


×