logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Borger


Overzicht glaszetters Borger

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Siepel Borger
Hunebedstraat 5a, Borger
Tel: 0599-235536

 Borger
(+1km)

01

Certificering / branche organisatie:
Erkend Glaszetter

Extra informatie:
Siepel Borger richt zich al ruim 30 jaar op het leveren en plaatsen van WERU kunststof ramen en deuren. Daarnaast leveren wij alle soorten glas, waaronder het veel gebruikte Hoog Rendement isolatieglas. Wij zijn erkend glaszetter! Wij leveren en plaatsen ook schuif- en winkelpuien. Deze zijn zowel in kunststof als in aluminium uit te voeren. Tevens kunt u bij ons terecht voor buitenzonwering, rolluiken, horren en gevelbekleding.

02

Glastech
Actief in Borger
Tel: 06-53263497

 Anderen
(+12km)

02

Extra informatie:
Glastechniek Groningen BV is sinds 2000 actief als leverancier en installatiebedrijf van de meest complexe glastoepassingen. Glas is een uniek materiaal: het laat licht door en creëert comfort. Het is niet weg te denken uit de nieuwbouw en de renovatie. Beglazing voor spider gevels, lichtbeheersing en veiligheid, scheidingswanden, volledig glazen deuren en puien, wall cladding en luifels: dit alles vindt u bij Glastechniek Groningen B.

03

Hofman Schilders
Actief in Borger
Tel: 06-41213813

 Stadskanaal
(+14km)

03

Extra informatie:
Hofman Schilders uit Stadskanaal Wanneer u verzekerd wilt zijn van de hoogste kwaliteit schilderwerk, neemt u contact op met Hofman Schilders uit Stadskanaal. Jarenlange schilderservaring in combinatie met het gebruik van hoogwaardige materialen, zorgen er voor dat uw huis of bedrijfspand er weer uit ziet als nieuw. Wanneer u nog twijfelt over de kleuren voor het schilderwerk, kan Jacob u voorzien van deskundig advies.

04

GJS Schilderwerken
Actief in Borger
Tel: 06-21840934

 Stadskanaal
(+15km)

04

Extra informatie:
Hartelijk welkom bij GJS Schilderwerken te Stadskanaal. Op onze website kunt u alle informatie over ons bedrijf en onze producten en diensten vinden. Wij zijn een jong en dynamisch schildersbedrijf te Stadskanaal met ruime ervaring in het schildersvak. GJS Schilderwerken te Stadskanaal is een flexibel en betrouwbaar schildersbedrijf dat hoogwaardige kwaliteit verzorgt.

05

Schuur Schilderwerken
Actief in Borger
Tel: 0591-613951
Jaren werkzaam: 9 jaar
10
werknemers

 Emmen
(+17km)

05

Certificering / branche organisatie:
ISO normering ISO 9001 AF-Erkende Schilder.

Extra informatie:
Schuur-Schilderwerken draagt bij aan goed onderhoud. Goed onderhoud van gebouwen en kantoren is een investering in de toekomst. Veel opdrachtgevers kiezen voor het voorjaar en de zomer om hun schilder- en onderhoudswerkzaamheden te laten uitvoeren. En dat is eigenlijk jammer. Want schilder- en onderhoudswerk kan het hele jaar door worden uitbesteed. Een betere spreiding hiervan is niet alleen qua techniek en kwaliteit heel goed mogelijk, maar levert u ook aantoonbaar voordeel op.

06

Pinkster Schildersbedrijf
Actief in Borger
Tel: 0592-301879

 Assen
(+18km)

06

Extra informatie:
Pinkster Schilderwerken in Assen voor al uw schilderwerk Kan uw woning of bedrijfspand het nodige schilderwerk gebruiken? Heeft u kleuradvies voor uw binnenschilderwerk of buitenschilderwerk nodig? Of bent u op zoek naar een betrouwbaar bedrijf dat glas repareert of zet? Schakel dan de experts van Pinkster Schilderwerken in Assen in. U wilt dat uw woning of bedrijfspand er altijd mooi uitziet, zowel van binnen als van buiten.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Borger of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Borger en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×