logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Noord-Brabant > Boxmeer


Overzicht glaszetters Boxmeer

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Theunissen Glashandel & Glasservice BV
Erflanden 13, Boxmeer
Tel: 0485-520732
Jaren werkzaam: 22 jaar
1
werknemer

 Boxmeer
(+2km)

01

Extra informatie:
Theunissen glashandel en glasservice in Boxmeer levert en monteert nagenoeg alle voorkomende vlakglas soorten voor bedrijven en particulieren in Zuid Oost Nederland. De werkzaamheden bestaan uit: •Vervangen van breukglas •Leveren en monteren van glas voor nieuwbouw •Renovatie: enkel- of dubbelglas vervangen voor nieuw (hr++) isolatieglas •Leveren van glas aan bedrijven en particulieren Producten •Enkel blank glas 2 t/m 25 mm •Enkel gekleurd glas (o.

02

Schilder Willems
Actief in Boxmeer
Tel: 0485-372034

 Rijkevoort
(+4km)

02

Extra informatie:
Beglazing Schildersbedrijf Willems is gespecialiseerd in het plaatsen en vervangen van beglazing, in het bijzonder van isolerend glas, HR+, HR++ (dubbelglas) en HR+++ (tripleglas). Wij verzorgen het gehele traject, van het inmeten van het glas tot het daadwerkelijk plaatsen ervan. U wordt hierin compleet ontzorgd. Ook kunnen we uw huis of pand voorzien van duurzaam dubbelglas of tripleglas en dit weer in de originele staat terugplaatsen.

03

Hermans glasservice
Actief in Boxmeer
Tel: 06-12 15 09 92
Jaren werkzaam: 16 jaar
1
werknemer

 Beugen
(+3km)

03

Extra informatie:
Glas Zetten Glaszetten behoort van oudsher tot het terrein van de schilder en vandaag de dag is isoleren noodzaak geworden. Dubbele beglazing, geluidwerend glas en veiligheidsglas verzorgen wij voor u vanaf het pasklaar maken van de kozijnen tot en met het bijwerken van het eventueel beschadigde schilderwerk. Wij gebruiken uitsluitend gegarandeerde materialen, die in uw speciale geval het beste resultaat geven.

04

Schildersbedrijf Romeo Hendriks
Actief in Boxmeer
Tel: 06-22015209

 Vierlingsbeek
(+8km)

04

Extra informatie:
Beglazing Op het gebied van glas is bij ons alles mogelijk, onder andere: Plaatsen en renoveren van alle soorten - Enkelglas - Isolatieglas HR++, - Neutraal zonwerend glas - Monumenten glas - Brandvertragend glas Plaatsen van terrasafscherming, schuifsystemen en glaswanden in alle soorten en kleuren Leveren van alle soorten isolatie...

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Boxmeer of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Boxmeer en omgeving staan momenteel 4 glaszetters vermeld.


×