logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Noord-Brabant > Boxmeer


Overzicht glaszetters Boxmeer

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Theunissen Glashandel & Glasservice BV
Erflanden 13, Boxmeer
Tel: 0485-520732
Jaren werkzaam: 21 jaar
1
werknemer

 Boxmeer
(+2km)

01

Extra informatie:
Theunissen glashandel en glasservice in Boxmeer levert en monteert nagenoeg alle voorkomende vlakglas soorten voor bedrijven en particulieren in Zuid Oost Nederland. De werkzaamheden bestaan uit: •Vervangen van breukglas •Leveren en monteren van glas voor nieuwbouw •Renovatie: enkel- of dubbelglas vervangen voor nieuw (hr++) isolatieglas •Leveren van glas aan bedrijven en particulieren Producten •Enkel blank glas 2 t/m 25 mm •Enkel gekleurd glas (o.

02

Schilder Willems
Actief in Boxmeer
Tel: 0485-372034

 Rijkevoort
(+4km)

02

Extra informatie:
Beglazing Schildersbedrijf Willems is gespecialiseerd in het plaatsen en vervangen van beglazing, in het bijzonder van isolerend glas, HR+, HR++ (dubbelglas) en HR+++ (tripleglas). Wij verzorgen het gehele traject, van het inmeten van het glas tot het daadwerkelijk plaatsen ervan. U wordt hierin compleet ontzorgd. Ook kunnen we uw huis of pand voorzien van duurzaam dubbelglas of tripleglas en dit weer in de originele staat terugplaatsen.

03

Schildersbedrijf Romeo Hendriks
Actief in Boxmeer
Tel: 06-22015209

 Vierlingsbeek
(+8km)

03

Extra informatie:
Beglazing Op het gebied van glas is bij ons alles mogelijk, onder andere: Plaatsen en renoveren van alle soorten - Enkelglas - Isolatieglas HR++, - Neutraal zonwerend glas - Monumenten glas - Brandvertragend glas Plaatsen van terrasafscherming, schuifsystemen en glaswanden in alle soorten en kleuren Leveren van alle soorten isolatie...

04

SKT Cuijk
Actief in Boxmeer
Tel: 0485 31 43 45

 Cuijk
(+11km)

04

Extra informatie:
Glas zetten Glaszetten is van oudsher een onderdeel van het vakmanschap van de schilder. Het glaszetten verzorgen wij voor u vanaf het pasklaar maken van de kozijnen tot en met het bijwerken van eventueel beschadigd schilderwerk. Wij gebruiken uitsluitend gegarandeerde materialen voor het beste resultaat.

05

Fransman Glas
Actief in Boxmeer
Tel: 0478-502582
Jaren werkzaam: 38 jaar
2
werknemers

 Venray
(+13km)

05

Extra informatie:
Alle soorten enkel glas, HR++ isolatieglas dubbel en TRIPLE, glas in lood, gehard en gelaagd veiligheidsglas. Fransman Glas is gespecialiseerd in het monteren van alle soorten enkel glas, HR++ isolatieglas dubbel en TRIPLE, glas in lood, gehard en gelaagd veiligheidsglas. Nieuwbouw en renovatie Dit komt met name voor bij nieuwbouw- en renovatieprojecten. Juist bij deze projecten is het verstandig om Fransman Glas tijdig in het project te betrekken.

06

Time 2 Paint schilderwerken
Actief in Boxmeer
Tel: 06 46017282

 Venray
(+14km)

06

Extra informatie:
GLASWERK Isolatie van warmte wordt steeds belangrijker. Een vakkundig advies vanTime 2 Paint over isolerende beglazing kan u flink wat energiekosten besparen. Ook binnenshuis kunnen wij alle mogelijke soorten glas leveren en plaatsen: gelaagd glas, facetglas, draadglas, noem maar op. Vraag gerust om advies.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Boxmeer of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Boxmeer en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×