logo
glaszetter achtergrond

Vervat & de Jong

Vervat & de Jong

Vervat & de Jong
Industriegebied Keulschevaart 3, Breukelen
Tel: 0346-261959

Extra informatie

Welkom bij Vervat & de Jong, de nummer 1 in kunststof kozijnen van Breukelen, Maarssen, Utrecht, Loenen, Hilversum en Loosdrecht

Wanneer u besluit kunststof kozijnen in uw woning te plaatsen, kiest u vanzelfsprekend voor een kwaliteit waar u tientallen jaren zorgeloos op kunt vertrouwen. Uiteraard kiest u ook voor een kozijn met een vormgeving die precies aansluit bij uw woning en uw gevoel. Met een kunststof kozijn van Weru maakt u zeker een goede keuze.

Daarom kiest u voor Weru Kunststof Kozijnen
  • Nooit meer schilderen
  • Minimaal onderhoud
  • Optimale service bij Vervat & de Jong
  • Transparante afhandeling van offerte tot oplevering

Video

Bedrijfsgegevens

Vervat & de Jong is actief sinds 7 februari 1955 en heeft momenteel 11 werknemers in dienst. Het bedrijf staat ingescheven bij de kamer van koophandel onder sbi-code 4334. Deze code staat voor "Schilderen en glaszetten". De sector waarin Vervat & de Jong valt is Bouwnijverheid en de rechtsvorm is een besloten vennootschap. De activiteiten worden omschreven als: Het uitoefenen van een schilders-glaszet- en behangersbedrijf,alsmede het leveren en plaatsen van (kunststof) kozijnen.

Locatie

Prijsopgave

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van glaszetters in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast. De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de glaszetters. U ontvangt eenmalig een email.
  • Diverse aanbiedingen glaszetters
  • Vervat & de Jong