logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Noord-Holland > Broek op Langedijk


Overzicht glaszetters Broek op Langedijk

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Alutherm Glashandel
Vreekesweid 34, Broek op langedijk
Tel: 072-5760200
Jaren werkzaam: 6 jaar
11
werknemers

 Broek op langedijk
(+2km)

01

Extra informatie:
Welkom bij Alutherm Glashandel te Heerhugowaard. Alutherm Glashandel is expert in alles wat met glas te maken heeft. U kunt bij ons terecht als zakelijk en particulier voor uw isolatieglas en glas voor uw interieur. Op maat geleverd en vakkundig geplaatst. Kijk gerust rond op onze website of bezoek onze showroom. Voor vragen kunt u ons altijd telefonisch of per email bereiken. Alutherm Glashandel in elk formaat voor zakelijke en particuliere klanten.

02

Arjan van Daalen Schilders- en Wandafwerkingsbedrijf
Bijlestaal 42 S, Broek op langedijk
Tel: 06-10944553

 Broek op langedijk
(+1km)

02

Extra informatie:
Glaszetten Glaszetten moet je dagelijks doen om de routine te behouden, anders neemt het risico op ongelukken toe. Ondanks meer dan 8 jaar ervaring in het zetten van glas, behoren deze werkzaamheden niet meer tot onze huidge activiteiten. We werken hiervoor samen met een collegabedrijf die hiervan z'n dagelijkse werk heeft gemaakt en ook over de nodige hijs-en plaatsingmachines beschikt. Voor klein glaswerk, b.

03

Schildersbedrijf SPECTRA
Dubbele Buurt 17, Broek op langedijk
Tel: 0226-316210

 Broek op langedijk
(+1km)

03

Extra informatie:
Glas plaatsen Plaatsen van alle soorten Enkelglas en Isolatieglas volgens de NEN normen. Restauratie van glas in loodramen.

04

Besteman Glas
Actief in Broek op Langedijk
Tel: 072-5717791
Jaren werkzaam: 30 jaar
1
werknemer

 Heerhugowaard
(+4km)

04

Extra informatie:
Ik wil mezelf graag voorstellen; ik ben Patrick Besteman. Ik heb een glaszettersbedrijf; wat nu 19 jaar bestaat. Dit bedrijf is gestart in 1993 in Alphen aan den Rijn; waar ik 7 jaar met veel plezier heb gewerkt en gewoond. Mijn werk bestond daar voornamelijk uit particulier renovatie werk en als onderaannemer werken voor bouwbedrijven. Na 7 jaar kreeg ik als Heerhugowaarder heimwee naar Noord-Holland, en vestigde mezelf met bedrijf in Heerhugowaard.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Broek op Langedijk of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Broek op Langedijk en omgeving staan momenteel 4 glaszetters vermeld.


×