logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Bunde

Overzicht glaszetters Bunde

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van glaszetters in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast. De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de glaszetters. U ontvangt eenmalig een email.
 
 
Glaszetter
Plaats
01

Novaglas Maastricht
Actief in Bunde
Tel: 043-3624348

 Maastricht
(+3km)

01

02

Rob Felix Glas
Actief in Bunde
Tel: 043-3430886

 Maastricht
(+6km)

02

Extra informatie:
Rob Felix Glas Het eerste glas ontstond op natuurlijke wijze in woestijnen door extreme verhitting van zand miljoenen jaren geleden. Een andere natuurlijke oorsprong is het verglazen van lava. De ontdekking van glas door de mens werd per toeval gedaan ongeveer 5000 jaar voor Christus in de tijd van de Romeinen. De soldaten bereidden hun maaltijden in potten die op nitraatblokken stonden. Door de enorme hitte van het vuur smolten de blokken uiteindelijk en werden ongemerkt gemixt met het zand

03

Meijers Glashandel
Actief in Bunde
Tel: 043-3642857

 Meerssen
(+2km)

03

Extra informatie:
7 belangrijke punten om voor Glashandel Meijers te kiezen. •wij al jarenlang bewezen hebben kwaliteit te leveren als het gaat om het leveren en plaatsen van glas. •wij werken voor particuleren alsook voor bedrijven en woningstichtingen. •bij ons de klant koning is. •wij veel waarde hechten aan goede adviezen en zeer klantgericht werken. •bij ons gemaakte afspraken worden nagekomen. •wij een uitstekende service en een goede prijs/kwaliteitsverhouding bieden.

04

Trichtglas BV
Actief in Bunde
Tel: 043-3613615

 Maastricht
(+6km)

04

Extra informatie:
Welkom bij Trichtglas BV Als middelgrote glashandel verkopen en monteren wij alle glasproducten voor de bouw. Deze activiteiten voeren wij uit voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. Onze speerpunten zijn een grote hang naar glasspecialisme en een grote mate van flexibiliteit naar onze klanten.

05

Hennekens Glasbedrijf
Actief in Bunde
Tel: 046-4371178

 Beek
(+7km)

05

06

Samenwerkende Glas Bedrijven
Actief in Bunde
Tel: 043-7112496

 Maastricht
(+9km)

06

Bent u een glaszetter uit Bunde of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Bunde en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×