logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Limburg > Bunde


Overzicht glaszetters Bunde

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Mesterom Glasconstructies
Prinses Ireneweg 6, Bunde
Tel: 043-3645959
Jaren werkzaam: 41 jaar
6
werknemers

 Bunde
(+1km)

01

02

Glashandel Meijers
Actief in Bunde
Tel: 043-3642857
Jaren werkzaam: 32 jaar

 Meerssen
(+2km)

02

Extra informatie:
7 belangrijke punten om voor Glashandel Meijers te kiezen. •wij al jarenlang bewezen hebben kwaliteit te leveren als het gaat om het leveren en plaatsen van glas. •wij werken voor particuleren alsook voor bedrijven en woningstichtingen. •bij ons de klant koning is. •wij veel waarde hechten aan goede adviezen en zeer klantgericht werken. •bij ons gemaakte afspraken worden nagekomen.

03

Trichtglas BV
Actief in Bunde
Tel: 043-3613615
Jaren werkzaam: 46 jaar
12
werknemers

 Maastricht
(+6km)

03

Extra informatie:
Welkom bij Trichtglas BV Als middelgrote glashandel verkopen en monteren wij alle glasproducten voor de bouw. Deze activiteiten voeren wij uit voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. Onze speerpunten zijn een grote hang naar glasspecialisme en een grote mate van flexibiliteit naar onze klanten.

04

Hennekens Glasbedrijf
Actief in Bunde
Tel: 046-4371178
Jaren werkzaam: 23 jaar
6
werknemers

 Beek
(+7km)

04

Extra informatie:
Hennekens Glasbedrijf Beek (HGB) Glas in alle soorten, maten en toepassingen. Op maat gefabriceerd en desgewenst ter plekke geleverd en geplaatst door onze eigen vakkundige monteurs. Uiteraard in overleg met u. Dát wordt u geboden door Hennekens Glasbedrijf Beek (HGB). Maar u mag nog meer van ons verwachten: altijd een passend en eerlijk advies. HGB is niet alleen glas (-groot) handel, maar tevens ook producent.

05

Cuypers Glas
Actief in Bunde
Tel: 043-3214664
Jaren werkzaam: 30 jaar
4
werknemers

 Maastricht
(+9km)

05

Extra informatie:
Cuypers Glas heeft zich in haar 100-jarige bestaan ontwikkeld tot een allround glasbedrijf, waar u terecht kunt voor onder andere: -Hardglazen binnen- en buitendeuren -Hardglazen (schuif-)wanden -Alle soorten doucheafscheidingen -Spiegels -Energiebesparend glas (HR++), ook in authentieke kozijnen -Veiligheidsglas -Glas in lood Maar natuurlijk ook voor het ruitje van de garage dat stuk is. Dit alles ongeacht maat, hoeveelheid of plaats.

06

Ad de Jong Glas
Actief in Bunde
Tel: 046-4743984
Jaren werkzaam: 7 jaar
1
werknemer

 Geleen
(+12km)

06

Extra informatie:
Ad de Jong Glas Al ruim 30 jaar een begrip in Sittard-Geleen en omstreken. Wij zijn een echt familiebedrijf en zeer actief in met name de particuliere sector. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren en monteren van alle soorten glas en complexere beglazingswerkzaamhede, inclusief de oude ambachten, zoals glas in lood (ook in dubbelglas) uit eigen atelier en stopverfbeglazingen. Verder zijn wij ook zeer actief in kunststof en aluminium kozijn en terrasoverkappingen in allerlei soorten en maten.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Bunde of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Bunde en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×