logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Bunnik


Overzicht glaszetters Bunnik

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Tien Schilder-Glas-Afbouw Bunnik VOF
Rumpsterweg 18/1, Bunnik
Tel: 030-6562838

 Bunnik
(+2km)

01

Certificering / branche organisatie:
AF-erkend Politiekeurmerk voor velig wonen AF-erkend OnderhoudNL Meer met minder energie

Extra informatie:
Tien Schilder- Glas- Afbouw Bunnik VOF is een onderhoudsbedrijf dat de mogelijkheid biedt om werkzaamheden te combineren. Dit voorkomt onnodige moeite en verwarring als er meerdere werkzaamheden gedaan moeten worden door verschillende bedrijven. 10SGA heeft al meer dan 25 jaar praktijkervaring in het vak.

02

Van der Meij Totaalonderhoud
Schoudermantel 17/H, Bunnik
Tel: 0343 533 338

 Bunnik
(+1km)

02

Extra informatie:
Glaszetbedrijf Besparing in energie! Het jongste bedrijfsonderdeel van Van der Meij Totaalonderhoud is het Glasbedrijf. Dit onderdeel omvat de in- en verkoop van alle soorten glas alsmede het plaatsen ervan in kozijnen. Ook als uw ramen en kozijnen nog niet aan vervanging toe zijn, kan het rendabel zijn om in verwarmde vertrekken enkelglas te laten vervangen door isolerendglas. Dubbele beglazing bespaart energie, verhoogt het wooncomfort en werkt inbraakwerend.

03

Glaszettersbedrijf M. Bouwmeester
Actief in Bunnik
Tel: 06-11784808

 Houten
(+6km)

03

Extra informatie:
Wie zijn wij Glaszettersbedrijf M. Bouwmeester is een jong en flexibel bedrijf sinds 2011 met als werkgebied de regio Utrecht. Als bedrijf staan we voor kwaliteit, duurzaamheid, betrouwbaarheid en klanttevredenheid welke we met kennis en passie van en voor het ambacht realiseren. Daarnaast beschikken we over een netwerk van partners die op diverse disciplines kunnen worden ingezet. Met onze 24 uurs glasservice staan onze glaszetters 24 uur per dag 7 dagen in de week voor u klaar.

04

Atelier Domstad
Actief in Bunnik
Tel: 030 2722111

 Utrecht
(+7km)

04

Extra informatie:
Glaszetten en timmerwerken Doordat wij zowel ervaring hebben met het leveren en plaatsen van bijzonder glas en met het leveren en monteren van timmerwerk kunnen wij unieke combinaties maken met hout en glas. Alles naar wens gemaakt, met oog voor detail. We kunnen het vervangen van kozijnen, ramen en deuren van begin tot eind verzorgen inclusief houtrot herstel en de montage van het glas.

05

R.M. Glas Nederland B.V.
Actief in Bunnik
Tel: 030-6022133

 Nieuwegein
(+8km)

05

Extra informatie:
RM Glas Nederland BV uit Nieuwegein is specialist op het gebied van ontwerp, calculatie, productie en montage van alle denkbare glasproducten. We verzorgen in Nederland en daarbuiten grote en kleine glasprojecten. Zowel in het interieur als in het exterieur maken we gebruik van de vele mogelijkheden die glas te bieden heeft.

06

Ultraglas
Actief in Bunnik
Tel: 030-2442968

 Utrecht
(+9km)

06

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Bunnik of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Bunnik en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×