logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Noord-Holland > Bussum


Overzicht glaszetters Bussum

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Adrem Glas B.V.
De Nieuwe Vaart 15, Bussum
Tel: 035-6952800
Jaren werkzaam: 30 jaar
5
werknemers

 Bussum
(+2km)

01

Extra informatie:
GLASHANDEL ADREM GLAS BUSSUM Adrem Glashandel is al bijna 30 jaar in het Gooi gevestigd, eerst aan de Meentweg 45, vervolgens aan de Korte Heul en sinds 1997 is aan de Nieuwe Vaart 15 te Bussum, waar een ruime werkplaats met moderne apparatuur is ondergebracht, alsmede het kantoor en het glas in lood atelier.

02

Eerste Bussumse Glashandel
Kapelstraat 4, Bussum
Tel: 035-6939393
Jaren werkzaam: 57 jaar
1
werknemer

 Bussum
(+1km)

02

Extra informatie:
Eerste Bussumse Glashandel, sinds 1928 gevestigd in Bussum. In ons atelier ontwerpen, maken en restaureren wij glas-in-lood ramen. U kunt tevens bij ons terecht om uw glas te lijmen, te graveren, voor grafmonumenten van glas, voor glasreparaties aan huis, voor plaatsen van uw glas-in-lood in isolatieglas en voor het aanbrengen van voorzetramen. Wij laten u niet in de kou staan , Isolatieglas/dubbelglas plaatsen wij ook.

03

Koopmanschap Glas
Actief in Bussum
Tel: 035-6948406
Jaren werkzaam: 36 jaar
4
werknemers

 Naarden
(+4km)

03

Extra informatie:
Koopmanschap Glas al ruim 25 jaar een begrip in ‘t Gooi en daar buiten. U kunt bij ons terecht voor bijv: -isolatieglas -dakbeglazing -Toepassingen met hardglas -Toepassingen voor in de keuken -Douchewanden en deuren -voorzetramen -Glas in lood -Hijswerkzaamheden -Spiegels -beloopbaar glas

04

Van Geest Schilders
Actief in Bussum
Tel: 035-6212222

 Huizen
(+5km)

04

05

Dick Heijnen Schilderwerken
Actief in Bussum
Tel: 06 51425396

 Huizen
(+5km)

05


Glaszetters Bussum

Als je glas wilt laten vervangen in Bussum, zijn er verschillende opties die je kunt overwegen:

Lokale glasbedrijven: Zoek naar glasbedrijven in Bussum of in de nabijgelegen omgeving. Je kunt gebruikmaken van online bedrijvengidsen, zoekmachines of vraag aan vrienden, buren of lokale bouwprofessionals voor aanbevelingen.

Bouwmarkten: Grote bouwmarkten in de buurt van Bussum kunnen glasproducten en soms ook installatiediensten aanbieden. Controleer bij bouwmarkten in de omgeving of ze deze service beschikbaar hebben.

Glasleveranciers: Neem rechtstreeks contact op met glasleveranciers. Zij kunnen je adviseren over het juiste type glas en mogelijk ook installatiediensten aanbieden of je doorverwijzen naar professionele glaszetters.

Het is verstandig om offertes op te vragen bij verschillende bedrijven en de prijzen, service en kwaliteit te vergelijken voordat je een keuze maakt. Zorg ervoor dat je duidelijk communiceert over je behoeften en verwachtingen, zodat het bedrijf je een nauwkeurige offerte kan verstrekken. Controleer ook of het bedrijf gecertificeerd is en over de benodigde ervaring en referenties beschikt om de klus naar tevredenheid uit te voeren.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Bussum of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Bussum en omgeving staan momenteel 5 glaszetters vermeld.


×