logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Zuid-Holland > Capelle aan den IJssel


Overzicht glaszetters Capelle aan den IJssel

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Hans Glas
Ringspoor 15, Capelle aan den ijssel
Tel: 06-23412983
Jaren werkzaam: 12 jaar
1
werknemer

 Capelle aan den ijssel
(+3km)

01

02

van Biezen Schilderwerken b.v.
Venkelbaan 44, Capelle aan den ijssel
Tel: 010-5117524

 Capelle aan den ijssel
(+4km)

02

03

Van der Have Glas
Actief in Capelle aan den IJssel
Tel: 0180 443614
Jaren werkzaam: 19 jaar
2
werknemers

 Ouderkerk aan den ijssel
(+4km)

03

Extra informatie:
Over van der Have Glas 25 jaar ervaring tot uw dienst Van der Have Glas vervangt en plaatst al 25 jaar beglazing. Naast vervanging en glasschade bij particulieren doen wij ook beglazingen van nieuwbouw- en zakelijke projecten. Onze klanten kiezen voor ons vanwege onze snelle service en scherpe prijzen.

04

Glashandel Verloop B.V.
Actief in Capelle aan den IJssel
Tel: 0180-518114

 Krimpen aan de lek
(+4km)

04

Extra informatie:
Voor al uw Glaswerken… Glashandel Verloop B.V. is een al ruim 20 jaar bestaande glashandel en levert gedurende deze periode zowel voor particulieren als aannemers. Kwaliteit en betrouwbaarheid staan bij ons hoog in het vaandel. Wij bieden een breed assortiment aan vlakglas. Hierbij kunt u denken aan dubbel...

05

Glashandel Boone
Actief in Capelle aan den IJssel
Tel: 010-4135090
Jaren werkzaam: 84 jaar
28
werknemers

 Rotterdam
(+4km)

05

Extra informatie:
Glashandel voor Rotterdam en omstreken Boone Glashandel is al jaren een begrip in Rotterdam. Als het gaat om het zetten van nieuw glas, herstellen van schade of het maken van speciale glasproducten voor thuis of bedrijf, dan zijn wij dé geschikte glashandel in Rotterdam en omstreken. Dankzij onze rijke ervaring met hulp bij glasschade of het verrichten van diensten voor woningbouw, bedrijven of particulieren kunnen wij snel schakelen.

06

Glashandel Markenstein
Actief in Capelle aan den IJssel
Tel: 010-4553855
Jaren werkzaam: 84 jaar
28
werknemers

 Rotterdam
(+4km)

06

Extra informatie:
Uw glashandel in Rotterdam en omstreken Markenstein Glashandel BV in Rotterdam levert sinds jaar en dag alle glasproducten die u maar kunt bedenken, variërend van doodnormaal enkel vlakglas tot de meest isolerende HR++ soorten glas. Daarnaast bieden wij een uitgebreide dienstverlening op het gebied van schadeherstel voor thuis en bedrijf, 24 uur per dag en 7 dagen per week! Voor al uw glasproducten komt u naar onze glashandel in Rotterdam.

07

Van Buuren Glas
Actief in Capelle aan den IJssel
Tel: 0180 - 746138
Jaren werkzaam: 5 jaar

 Krimpen aan den ijssel
(+3km)

07

Extra informatie:
OVER VAN BUUREN GLAS Van Buuren Glas, opgericht door Marco van Buuren, heeft al meer dan 20 jaar ervaring in het plaatsen van iedere gecertificeerde glassoort. Alle facetten op glaszetgebied zijn bij ons bekend. U kunt dus echt vakmanschap van ons verwachten. Wij laten een topproduct bij u achter, dat u jarenlang gemak, genot, transparantie en comfort biedt. Wij hebben alle kwalitatief hoogwaardige glassoorten in ons assortiment.

08

Christo schildersbedrijf
Actief in Capelle aan den IJssel
Tel: 010 - 4550993

 Rotterdam
(+5km)

08


Glaszetters Capelle aan den IJssel

Als je ramen wilt laten vervangen in Capelle aan den IJssel, kun je de volgende stappen volgen:

Zoek naar lokale glaszetters: Begin met het zoeken naar glaszetters in Capelle aan den IJssel. Je kunt online zoekmachines gebruiken of aanbevelingen vragen aan vrienden, familie of buren.

Neem contact op voor een offerte: Neem contact op met de glaszetters en vraag om een offerte voor het vervangen van de ramen. Geef zoveel mogelijk informatie, zoals het type raam dat je wilt, de afmetingen en eventuele specifieke vereisten.

Vergelijk offertes: Ontvang offertes van verschillende glaszetters en vergelijk ze op basis van prijs, kwaliteit van het glas en eventuele extra services die ze bieden.

Kies een glaszetter: Selecteer een glaszetter die aan jouw eisen voldoet en maak een afspraak voor het vervangen van de ramen. Zorg ervoor dat je alle details en prijzen schriftelijk bevestigt voordat je akkoord gaat.

Voorbereiding: Zorg ervoor dat het gebied rond de ramen toegankelijk is en verwijder eventuele obstakels. Verplaats meubels of andere objecten die in de weg kunnen staan.

Laat de ramen vervangen: Op de afgesproken datum zal de glaszetter de oude ramen verwijderen en de nieuwe ramen plaatsen. Zorg ervoor dat je aanwezig bent tijdens het vervangen, zodat je eventuele vragen kunt stellen of specifieke instructies kunt geven.

Controleer het werk: Na de installatie is het belangrijk om het werk van de glaszetter te controleren. Controleer of de ramen correct zijn geplaatst, goed sluiten en geen beschadigingen hebben. Meld eventuele problemen direct aan de glaszetter.

TIPTip: Het is raadzaam om een ervaren en professionele glaszetter in te schakelen om ervoor te zorgen dat de ramen correct en veilig worden vervangen. Zij hebben de juiste kennis en vaardigheden om het werk goed uit te voeren.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Capelle aan den IJssel of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Capelle aan den IJssel en omgeving staan momenteel 8 glaszetters vermeld.


×