logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Capelle aan den IJssel


Overzicht glaszetters Capelle aan den IJssel

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Hans Glas
Ringspoor 15, Capelle aan den ijssel
Tel: 06-23412983

 Capelle aan den ijssel
(+3km)

01

02

Van der Have Glas
Actief in Capelle aan den IJssel
Tel: 0180 443614

 Ouderkerk aan den ijssel
(+4km)

02

Extra informatie:
Over van der Have Glas 25 jaar ervaring tot uw dienst Van der Have Glas vervangt en plaatst al 25 jaar beglazing. Naast vervanging en glasschade bij particulieren doen wij ook beglazingen van nieuwbouw- en zakelijke projecten. Onze klanten kiezen voor ons vanwege onze snelle service en scherpe prijzen.

03

Glashandel Verloop B.V.
Actief in Capelle aan den IJssel
Tel: 0180-518114

 Krimpen aan de lek
(+4km)

03

Extra informatie:
Voor al uw Glaswerken… Glashandel Verloop B.V. is een al ruim 20 jaar bestaande glashandel en levert gedurende deze periode zowel voor particulieren als aannemers. Kwaliteit en betrouwbaarheid staan bij ons hoog in het vaandel. Wij bieden een breed assortiment aan vlakglas. Hierbij kunt u denken aan dubbel...

04

Glashandel Boone
Actief in Capelle aan den IJssel
Tel: 010-4135090

 Rotterdam
(+4km)

04

Extra informatie:
Glashandel voor Rotterdam en omstreken Boone Glashandel is al jaren een begrip in Rotterdam. Als het gaat om het zetten van nieuw glas, herstellen van schade of het maken van speciale glasproducten voor thuis of bedrijf, dan zijn wij dé geschikte glashandel in Rotterdam en omstreken. Dankzij onze rijke ervaring met hulp bij glasschade of het verrichten van diensten voor woningbouw, bedrijven of particulieren kunnen wij snel schakelen.

05

Glashandel Markenstein
Actief in Capelle aan den IJssel
Tel: 010-4553855

 Rotterdam
(+4km)

05

Extra informatie:
Uw glashandel in Rotterdam en omstreken Markenstein Glashandel BV in Rotterdam levert sinds jaar en dag alle glasproducten die u maar kunt bedenken, variërend van doodnormaal enkel vlakglas tot de meest isolerende HR++ soorten glas. Daarnaast bieden wij een uitgebreide dienstverlening op het gebied van schadeherstel voor thuis en bedrijf, 24 uur per dag en 7 dagen per week! Voor al uw glasproducten komt u naar onze glashandel in Rotterdam.

06

Van Buuren Glas
Actief in Capelle aan den IJssel
Tel: 0180 - 746138

 Krimpen aan den ijssel
(+3km)

06

Extra informatie:
OVER VAN BUUREN GLAS Van Buuren Glas, opgericht door Marco van Buuren, heeft al meer dan 20 jaar ervaring in het plaatsen van iedere gecertificeerde glassoort. Alle facetten op glaszetgebied zijn bij ons bekend. U kunt dus echt vakmanschap van ons verwachten. Wij laten een topproduct bij u achter, dat u jarenlang gemak, genot, transparantie en comfort biedt. Wij hebben alle kwalitatief hoogwaardige glassoorten in ons assortiment.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Capelle aan den IJssel of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Capelle aan den IJssel en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×