logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Noord-Brabant > Casteren


Overzicht glaszetters Casteren

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Kuijpers Glas & Kitwerk
Kerkstraat 21, Casteren
Tel: 06-30015562

 Casteren
(+1km)

01

Extra informatie:
Wij verzorgen glas en montage in nieuwbouw, renovatie, bedrijven, interieurs. Ook zijn wij gespecialiseerd in het beglazen van lichtstraten en stalen puien met stopverf. Wij garanderen top kwaliteit in het leveren en plaatsen van glas. Om de kwaliteit te benadrukken geven wij 10 jaar garantie op het glas. Wij leveren aan particulieren, aannemers, timmerbedrijven, schilders, interieurbouwers, en andere professionals.

02

P.C.M. van Gils Glaszetter- en Schildersbedrijf
Laaibeemden 23, Casteren
Jaren werkzaam: 26 jaar
1
werknemer

 Casteren
(+1km)

02

03

Bolte Glas- en Schilderwerken
Actief in Casteren
Tel: 0497-681591
Jaren werkzaam: 47 jaar
6
werknemers

 Hoogeloon
(+2km)

03

Extra informatie:
Bolte Glas- en Schilderwerken is een vertrouwd adres voor al uw glas- en schilderwerken. Ons bedrijf bestaat sinds 1976 en is sindsdien een gestaag groeiende onderneming met vakbekwaam personeel. Wij verrichten allround schilderwerken aan nieuwbouw, renovatie en onderhoud voor particulieren, aannemers, bedrijven, winkels, scholen, gemeenten en voor verenigingen van eigenaren. Tevens zijn wij gespecialiseerd in het onderhoud van monumentale gebouwen, kerken en kloosters.

04

JAL Glasmontage
Actief in Casteren
Tel: 0629013914
Jaren werkzaam: 9 jaar
2
werknemers

 Vessem
(+5km)

04

Extra informatie:
Jal glasmontage is gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van alle soorten beglazing zoals - Hard glazen deuren - Spiegels - Douche deuren - Glazen balustrades - Kunststofkozijnen - Isolatie glas zowel voor particulier als bedrijven Maar ook voor utiliteit bouw bent u bij ons aan het juiste adres Dankzij een ruime ervaring en goede contacten met onze toeleveranciers hebben wij voor elk probleem op glasgebied de juiste oplossing.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Casteren of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Casteren en omgeving staan momenteel 4 glaszetters vermeld.


×