logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Castricum


Overzicht glaszetters Castricum

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Glas- en Isolatiebedrijf Bakker
Castricummer Werf 65, Castricum
Tel: 0251-657321

 Castricum
(+2km)

01

Extra informatie:
Welkom bij Johan Bakker Glasbedrijf! GLAS IS ONDERDEEL VAN UW INTERIEUR!!!! Veel nieuws met toepassingen binnens- en buitenshuis. Decoratieve beglazingen in interieur zijn niet meer weg te denken. Kies bijvoorbeeld voor een opvallende of bescheiden kleur. Op en top hedendaagse decoratie:hardglas deuren, gekleurd of blank glas, spiegels, alles op glasgebied kunt u bij ons verkrijgen.

02

Marco van Lieshout Schilder en Glaswerken
Actief in Castricum
Tel: 0251-236529

 Heemskerk
(+5km)

02

Extra informatie:
Marco van Lieshout Schilder - en glaswerken is een bedrijf uit Heemskerk, Noord-Holland dat sinds 2004 actief is in de schilders en glas branche. Na ongeveer 20 jaar in loondienst gewerkt te hebben als schilder besloot ik in 2004 de knoop door te hakken en mijn een mans zaak te starten. Omdat ik veel mensen ken en benaderd had na mijn opstart had ik al gauw een goede grote klantenkring. Deze klantenkring heeft zich flink uitgebreid in de loop der jaren waar ik heel trots en blij mee ben.

03

Glasservice Heemskerk
Actief in Castricum
Tel: 0251-205009

 Heemskerk
(+6km)

03

Extra informatie:
Glasservice Heemskerk: Als spoed goed moet!! Wij zijn een bedrijf dat is gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van alle soorten (isolatie)glas, spiegels en spiegelwanden. Wij leveren zowel aan bedrijven als particulieren. Voor vragen of een vrijblijvende offerte kunt u ons bereiken van maandag t/m zaterdag van 9.

04

Glas in Lood Atelier van Leeuwen
Actief in Castricum
Tel: 0251-241255

 Beverwijk
(+8km)

04

Extra informatie:
Als particulier of bedrijf bent u bij ons aan het juiste adres voor het leveren en plaatsen van alle soorten glas, montagewerk & Interieurbouw. Kwaliteit en vakwerk voor een zeer betaalbare prijs staan bij ons hoog in het vaandel. Wij komen bij u langs voor vakkundig advies, in te meten en of uw wensen te bespreken.

05

Schildersbedrijf Fa.Burgert en van Dijken
Actief in Castricum
Tel: 072-5401168

 Alkmaar
(+9km)

05

Extra informatie:
Alle soorten glaswerk Firma Burgert en van Dijken in Alkmaar levert alle soorten glaswerk voor zowel nieuwbouwprojecten als voor onderhouds- en renovatieprojecten. Momenteel wordt er veel waarde gehecht aan isolatieglas, vanuit milieu- en energiebesparend oogpunt. Isolerend glas is een verzamelnaam voor alle soorten glas die beter isoleren dan enkel glas, zij bestaan uit twee en soms zelfs drie glasplaten met daartussen een ruimte.

06

Michel Boogaard schilderwerken
Actief in Castricum
Tel: 075-6148790

 Wormerveer
(+10km)

06

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Castricum of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Castricum en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×