logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Noord-Holland > Castricum


Overzicht glaszetters Castricum

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Glas- en Isolatiebedrijf Bakker
Castricummer Werf 65, Castricum
Tel: 0251-657321

 Castricum
(+2km)

01

Extra informatie:
Welkom bij Johan Bakker Glasbedrijf! GLAS IS ONDERDEEL VAN UW INTERIEUR!!!! Veel nieuws met toepassingen binnens- en buitenshuis. Decoratieve beglazingen in interieur zijn niet meer weg te denken. Kies bijvoorbeeld voor een opvallende of bescheiden kleur. Op en top hedendaagse decoratie:hardglas deuren, gekleurd of blank glas, spiegels, alles op glasgebied kunt u bij ons verkrijgen.

02

Marco van Lieshout Schilder en Glaswerken
Actief in Castricum
Tel: 0251-236529
Jaren werkzaam: 19 jaar
1
werknemer

 Heemskerk
(+5km)

02

Extra informatie:
Marco van Lieshout Schilder - en glaswerken is een bedrijf uit Heemskerk, Noord-Holland dat sinds 2004 actief is in de schilders en glas branche. Na ongeveer 20 jaar in loondienst gewerkt te hebben als schilder besloot ik in 2004 de knoop door te hakken en mijn een mans zaak te starten. Omdat ik veel mensen ken en benaderd had na mijn opstart had ik al gauw een goede grote klantenkring. Deze klantenkring heeft zich flink uitgebreid in de loop der jaren waar ik heel trots en blij mee ben.

03

Glaszettersnel
Actief in Castricum
Tel: (0)85 130 1141
Jaren werkzaam: 2 jaar
1
werknemer

 Heemskerk
(+5km)

03

Extra informatie:
Over ons Glaszetter Snel is al meer dan 25 jaar gespecialiseerd in isolatieglas, HR++ en HR+++. Wij werken uitsluitend met gecertificeerde glaszetters en volgen continu de laatste ontwikkelingen in ons vakgebied.

04

Glasservice Heemskerk
Actief in Castricum
Tel: 0251-205009
Jaren werkzaam: 21 jaar
1
werknemer

 Heemskerk
(+6km)

04

Extra informatie:
Glasservice Heemskerk: Als spoed goed moet!! Wij zijn een bedrijf dat is gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van alle soorten (isolatie)glas, spiegels en spiegelwanden. Wij leveren zowel aan bedrijven als particulieren. Voor vragen of een vrijblijvende offerte kunt u ons bereiken van maandag t/m zaterdag van 9.


Glaszetters Castricum

Als je glas wilt laten plaatsen in Castricum, zijn er verschillende mogelijkheden die je kunt overwegen:

Lokale glasbedrijven: Zoek naar glasbedrijven in Castricum of in de nabijgelegen omgeving. Je kunt gebruikmaken van online bedrijvengidsen, zoekmachines of vraag aan vrienden, buren of lokale bouwprofessionals voor aanbevelingen.

Bouwmarkten: Grote bouwmarkten in de buurt van Castricum kunnen glasproducten en soms ook installatiediensten aanbieden. Controleer bij bouwmarkten in de omgeving of ze deze service beschikbaar hebben.

Glasleveranciers: Neem rechtstreeks contact op met glasleveranciers. Zij kunnen je adviseren over het juiste type glas en mogelijk ook installatiediensten aanbieden of je doorverwijzen naar professionele glaszetters.

Het is verstandig om offertes op te vragen bij verschillende bedrijven en de prijzen, service en kwaliteit te vergelijken voordat je een keuze maakt. Zorg ervoor dat je duidelijk communiceert over je behoeften en verwachtingen, zodat het bedrijf je een nauwkeurige offerte kan verstrekken.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Castricum of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Castricum en omgeving staan momenteel 4 glaszetters vermeld.


×