logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+


Overzicht glaszetters Chaam

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Glashandel van der Scheer
Baarleseweg 29/A, Chaam
Tel: 0161-491127
Jaren werkzaam: 29 jaar
2
werknemers

 Chaam
(+1km)

01

Extra informatie:
Welkom bij Glashandel van der Scheer Welkom op de website van Glashandel van der Scheer. Glashandel van der Scheer is al jarenlang een begrip in Chaam en omgeving als het om glas gaat. Glashandel van der Scheer is een bedrijf dat is gespecialiseerd in glas leveren en plaatsen en monteren van kozijnen en glas voor derden En allerlei vormen van asssitentie met onze hulpmiddelen Kunt u de hulp van onze kraan goed gebruiken ? Wij van glashandel van der scheer zijn ons in de afgelopen jaren steed

02

Coppens Schilderwerken BV
Actief in Chaam
Tel: 0161-451833

 Gilze
(+8km)

02

Extra informatie:
Beglazing De isolatieglasexperts Bij Coppens plaatsen we elk type glas. Expert zijn we in het zetten van HR++ glas, oftewel isolerend hoogrendementglas. Veel warmte gaat verloren via de beglazing. Isolatieglas voorkomt dit grotendeels. Het is een van de vele maatregelen op het gebied van verduurzaming. Voor andere aanpassingen zoals isolatie van vloeren en daken schakelen we partnerbedrijven in die de opdracht het beste uitvoeren.

03

Glashandel Spitters
Actief in Chaam
Tel: 013-5078853
Jaren werkzaam: 40 jaar
5
werknemers

 Baarle-nassau
(+9km)

03

Extra informatie:
Veelzijdig in glas Glashandel Spitters is sinds 1983 gevestigd in Baarle-Nassau, en is uitgegroeid tot een gespecialiseerd glasbedrijf. Ons bedrijf is zowel gericht op de zakelijke als de particuliere markt. U bent bij ons aan het juiste adres als het gaat om vlakglas. Wij beschikken over een breed programma aan glas met o.a. enkelglas, dubbelglas, trippelglas, figuurglas, brandwerend glas, gelaagd glas, hardglazen deuren, douchewanden, douchedeuren, balustrades en beloopbaar glas.

04

JAR Schilderwerken
Actief in Chaam
Tel: 06-24801628

 Breda
(+10km)

04

Extra informatie:
Glas zetten Enkel glas vervangen of uw badkamer verfrissen met een glazen douchewand? J. A. R. Schilderwerken levert en zet praktisch elke glassoort. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Meer weten? Neem contact met ons op.

05

Landheer Glas
Actief in Chaam
Tel: 076-5719153
Jaren werkzaam: 24 jaar
3
werknemers

 Breda
(+11km)

05

Certificering / branche organisatie:
VCA

Extra informatie:
Landheer Glas is opgericht in 1999 en is een bedrijf met veel vakkennis, gevestigd in Breda. Bedrijven, maar ook particulieren kunnen bij ons terecht voor alle soorten glas, waaronder dubbelglas. Kwaliteit en service, alsmede een sterke prijs-kwaliteit verhouding, maken Landheer Glas tot een betrouwbare partner.

06

Vogels Schilderwerken
Actief in Chaam
Tel: 06 - 11223997

 Breda
(+12km)

06

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Chaam of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Chaam en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×