logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Drenthe > Coevorden


Overzicht glaszetters Coevorden

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Doldersum Schildersbedrijf
Schakel 2, Coevorden
Tel: 0628169366
Jaren werkzaam: 19 jaar
2
werknemers

 Coevorden
(+1km)

01

Extra informatie:
Ons bedrijf is gespecialiseerd in schilder -en behangwerk. Daarnaast kunt u ons ook inschakelen voor het plaatsten van glas. We zijn een kleinschalig bedrijf dat zich met name richt op de particuliere sector. Wij hebben als uitgangspunt dat de klant centraal staat. Als wij uw interesse hebben gewekt, dan kunt u contact opnemen met dhr.

02

Schildersbedrijf Frijling
Actief in Coevorden
Tel: 0523 261 313

 Hardenberg
(+13km)

02

Extra informatie:
Glaszetten Het leveren en plaatsen van diverse soorten glas is voor schildersbedrijf Frijling geen enkel probleem. U kunt ook bij ons terecht voor het herstellen van glasschade. Wij zijn ook gespecialiseerd in het plaatsen van isolerende beglazing. Waaronder isolatieglas, HR+. HR++, voorzetramen en monumentenglas. Bijzonder glassoorten die wij plaatsen zijn o.a. veiligheidsglas, zon- en geluidswerende beglazing, spiegels, glas in lood glas, enkel glas in verschillend figuraties.

03

Sander Beekhof Schildersbedrijf
Actief in Coevorden
Tel: 0523 677 215

 Hardenberg
(+14km)

03

Extra informatie:
Beglazing Van HR++ beglazing tot vacuumglas: wij hebben het allemaal gedaan! Is er een ruit gebroken of wilt u verduurzamen? We denken graag met u mee.

04

Schildersbedrijf Harco Ekkel
Actief in Coevorden
Tel: 0523 270 224

 Hardenberg
(+15km)

04

Extra informatie:
Beglazing Gerenommeerde Glasleveranciers en glaszetter Uw glaszetter in Hardenberg Traditioneel verzorgt het schildersbedrijf ook beglazing. En dat is logisch, want in veel gevallen moet bij de vernieuwing van de beglazing ook het bestaande schilderwerk worden bijgewerkt. Schildersbedrijf Harco Ekkel betrekt haar glas van gerenommeerde glasleveranciers, die een ruime keuze aan beglazingssoorten op voorraad hebben.

05

Sommer Schilderwerken B.V.
Actief in Coevorden
Tel: 0591-61 22 11
Jaren werkzaam: 67 jaar
11
werknemers

 Emmen
(+16km)

05

Extra informatie:
Welkom bij Sommer Schilderwerken b.v. Sommer Schilderwerken b.v. is al meer dan 60 jaar een begrip in Emmen en omgeving. En daar zijn we reuze trots op. Onze vakmensen zit het schilderen in het bloed en we zijn dagelijks in de weer om vakwerk af te leveren. Sommer wil graag een allround pakket aanbieden en met behulp van moderne technieken staan wij borg voor vakkundige afwerking van zowel groot- en kleinschalige projecten.

06

Bakker Schilderwerken
Actief in Coevorden
Tel: 0591-318534

 Nieuw-dordrecht
(+17km)

06

Extra informatie:
Glaswerk Bakker Schilderwerken kan o.a. breukglas, enkel glas en thermopane glas in verschillende soorten en uitvoeringen leveren. In hoofdzaak voeren wij glaswerkzaamheden uit voor bedrijven, woningbouwverenigingen, verzekeringsmaatschappijen en niet te vergeten de particuliere markt. Wij leveren hoofdzakelijk van Saint Roch glas: Thermopane glas en HR++.


Glaszetters Coevorden

Als je glas in Coevorden wilt laten vervangen, kun je de volgende stappen volgen:

Identificeer het type glas: Bepaal welk type glas je wilt laten vervangen, zoals enkel glas, dubbel glas, veiligheidsglas, etc.

Meet de afmetingen op: Neem nauwkeurige metingen van het bestaande glas, zodat je de juiste maat kunt bestellen voor het nieuwe glas.

Zoek een professioneel glasbedrijf: Zoek naar een betrouwbaar glasbedrijf in Coevorden dat gespecialiseerd is in het vervangen van glas. Je kunt online zoeken naar lokale bedrijven, vragen om aanbevelingen van vrienden, familie of buren, of gebruikmaken van een online service die je helpt bij het vinden van gekwalificeerde professionals.

Vraag offertes aan: Neem contact op met verschillende glasbedrijven en vraag offertes aan voor het vervangen van het glas. Zorg ervoor dat de offertes gedetailleerde informatie bevatten over de kosten van het glas, de installatiekosten, eventuele bijkomende werkzaamheden en de tijdlijn van het project.

Vergelijk de offertes: Vergelijk de ontvangen offertes op basis van prijs, kwaliteit van het glas, garantievoorwaarden en de reputatie van het bedrijf. Kies een glasbedrijf dat aan je eisen voldoet en een goede prijs-kwaliteitverhouding biedt.

Plan de vervanging: Nadat je een glasbedrijf hebt gekozen, plan je samen met hen een geschikte datum voor de vervanging. Bespreek eventuele specifieke wensen of vragen die je hebt.

Laat het glas vervangen: Op de afgesproken datum zal het glasbedrijf het oude glas verwijderen en het nieuwe glas installeren. Zorg ervoor dat je aanwezig bent of iemand anders aanwijst om toezicht te houden tijdens de vervanging.

Controleer het resultaat: Na de vervanging controleer je het nieuwe glas grondig om er zeker van te zijn dat alles naar wens is. Controleer op eventuele beschadigingen, zorg dat het glas goed past en controleer de isolatieprestaties, indien van toepassing.

Betaling en garantie: Regel de betaling volgens de afspraken die zijn gemaakt. Vraag ook naar de garantievoorwaarden voor het nieuwe glas.

Door deze stappen te volgen, kun je het glas laten vervangen in Coevorden met behulp van een professioneel glasbedrijf. Zorg ervoor dat je samenwerkt met erkende en betrouwbare professionals om ervoor te zorgen dat het project naar tevredenheid wordt uitgevoerd.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Coevorden of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Coevorden en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×