logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Coevorden


Overzicht glaszetters Coevorden

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Doldersum Schildersbedrijf
Schakel 2, Coevorden
Tel: 0628169366

 Coevorden
(+1km)

01

Extra informatie:
Ons bedrijf is gespecialiseerd in schilder -en behangwerk. Daarnaast kunt u ons ook inschakelen voor het plaatsten van glas. We zijn een kleinschalig bedrijf dat zich met name richt op de particuliere sector. Wij hebben als uitgangspunt dat de klant centraal staat. Als wij uw interesse hebben gewekt, dan kunt u contact opnemen met dhr.

02

Schildersbedrijf Frijling
Actief in Coevorden
Tel: 0523 261 313

 Hardenberg
(+13km)

02

Extra informatie:
Over ons Schildersbedrijf Frijling is al meer dan 100 jaar een begrip in Hardenberg op gebied van schilderwerk. Het schildersbedrijf vindt zijn oorsprong in 1880. De vorige eigenaren waren R.Frijling & G.Frijling . Momenteel zitten wij aan de Jan Weitkamplaan 8G en schilderen wij voor zowel particulier als zakelijk.

03

Sander Beekhof Schildersbedrijf
Actief in Coevorden
Tel: 0523 677 215

 Hardenberg
(+14km)

03

Extra informatie:
Na mijn MTS schilderopleiding aan het Cibap te Zwolle ben ik als schilder begonnen in loondienst. Daarna ben ik als calculator/werkvoorbereider gaan werken en vervolgens 4 jaar als bedrijfsleider bij een collega-bedrijf. In 2004 ben ik begonnen als zelfstandig ondernemer in deze branche. Zelf mooi werk maken met de handen leek me weer geweldig! Nu ben ik al weer 13 jaar gevestigd in Hardenberg en nog altijd met groot enthousiasme dagelijks bezig met het vak! Inmiddels heb ik mijn bedrijf kunnen

04

Schildersbedrijf Harco Ekkel
Actief in Coevorden
Tel: 0523 270 224

 Hardenberg
(+15km)

04

Extra informatie:
Schildersbedrijf Harco Ekkel Schilder | Glaszetter | Renovatie | Onderhoud Opgericht Schildersbedrijf Harco Ekkel is al sinds februari 2004 actief in de regio Hardenberg. Ervaring Harco Ekkel heeft jarenlange ervaring in het schilderwerk. Of dit nu binnen of buiten schilderwerk is. Mogelijkheden Naast het schilderwerk, binnen of buiten, kunt u bij Harco Ekkel ook terecht voor beglazing, onderhoud, renovatie en wandafwerking.

05

Sommer Schilderwerken B.V.
Actief in Coevorden
Tel: 0591-61 22 11
Jaren werkzaam: 66 jaar
11
werknemers

 Emmen
(+16km)

05

Extra informatie:
Welkom bij Sommer Schilderwerken b.v. Sommer Schilderwerken b.v. is al meer dan 60 jaar een begrip in Emmen en omgeving. En daar zijn we reuze trots op. Onze vakmensen zit het schilderen in het bloed en we zijn dagelijks in de weer om vakwerk af te leveren. Sommer wil graag een allround pakket aanbieden en met behulp van moderne technieken staan wij borg voor vakkundige afwerking van zowel groot- en kleinschalige projecten.

06

Bakker Schilderwerken
Actief in Coevorden
Tel: 0591-318534

 Nieuw-dordrecht
(+17km)

06

Extra informatie:
Bakker Schilderwerken is een bedrijf dat zich niet alleen richt op schilderen, maar ook op andere gebieden zoals: -Houtrot -Glaswerk -Schilderwerken -Wandafwerkingen & Sierlijsten.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Coevorden of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Coevorden en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×