logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Overijssel > Colmschate


Overzicht glaszetters Colmschate

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Glas Groep B.V.
Smeenkhof 9, Colmschate
Tel: 0570-631717
Jaren werkzaam: 5 jaar

 Colmschate
(+1km)

01

Certificering / branche organisatie:
Vlakglas G.B.O. Glasbranche Organisatie VCA

Extra informatie:
Glas Groep Deventer BV de specialist in alle beglazingen. Met glas maken we het leven mooier. Met glas richten we ruimtes in, geven we vorm aan het licht,beheersen we energie en beschermen we mens en omgeving. Wie we zijn en wat we doen Glas Groep Deventer BV is een professionele onderneming die zich bezig houdt met het leveren en monteren van alle glastoepassingen. Alles nauwkeurig op maat gemaakt volgens elk gewenst ontwerp.

02

Kleiboers Glasservice Deventer
Actief in Colmschate
Tel: 0570-610081
Jaren werkzaam: 28 jaar

 Deventer
(+3km)

02

Extra informatie:
Glas in Deventer Bent u op zoek naar een specialist op het gebied van glas? Kleiboer’s Glasservice Deventer is uw vakkundige glaszetter. Ook in de omgeving van Deventer kunnen mensen bij ons terecht voor een glaszetter en gerelateerde klussen. Zo zijn wij er voor de levering, de installatie en de reparatie van allerlei soorten glas. Bent u op zoek naar een professionele glaszetter in Deventer of omgeving? Dan bent u bij ons bedrijf aan het juiste adres.

03

Bielderman Schilders
Actief in Colmschate
Tel: 0570-541326
Jaren werkzaam: 89 jaar
7
werknemers

 Bathmen
(+5km)

03

Certificering / branche organisatie:
AF-Erkend

Extra informatie:
Welkom bij Bielderman Schilders. Wij zijn een AF-erkend schildersbedrijf in Bathmen en omgeving. Bielderman Schilders staat garant voor binnen en buitenschilderwerk sinds 1899. Wij verzorgen de volgende werkzaamheden voor u: Onderhoudsschilderwerk, nieuwbouwschilderwerk, wandafwerking en beglazing. Bielderman Schilders heeft ook een eigen spuitinrichting. Andere kleur voor de keuken, kastjes en deurtjes Bielderman Schilders spuit ze voor u.

04

Bennie Bieleman Schildersbedrijf
Actief in Colmschate
Tel: 0570-542660

 Bathmen
(+5km)

04

05

Groothoff Schilderwerken
Actief in Colmschate
Tel: 0570-650717

 Deventer
(+2km)

05

06

Schilder Bootsveld Deventer
Actief in Colmschate
Tel: 06 22 33 12 93

 Deventer
(+5km)

06

Extra informatie:
Glaswerk & Isolatieglas Glas is een mooi product met een onnoembaar aantal mogelijkheden wanneer je denkt aan soorten, kleuren, plaatsingssystemen, etc. Het plaatsen van isolerende beglazing vraagt de nodige vakkundigheid. Deze vakkundigheid hebben wij paraat binnen ons bedrijf. Het plaatsen van deze beglazing dient te gebeuren volgens de daarvoor gelden NEN-normen. Deze wijze van plaatsen is zeer belangrijk mede in verband met de garantie die op isolerende beglazing wordt gegeven.


Glaszetters Colmschate

Als u een ruit wilt laten vervangen in Colmschate, kunt u de volgende stappen volgen:

Zoek naar een glaszettersbedrijf in Colmschate: U kunt lokale glaszettersbedrijven in Colmschate vinden door online te zoeken of aanbevelingen te vragen aan vrienden, familie of buren.

Neem contact op met het gekozen glaszettersbedrijf: Bel of stuur een e-mail naar het bedrijf om uw gebroken ruit te melden en uw vervangingsbehoeften te bespreken. Geef de locatie van de ruit, de afmetingen en eventuele specifieke kenmerken door.

Vraag om een offerte: Vraag het glaszettersbedrijf om een offerte voor de kosten van het vervangen van de ruit. Zorg ervoor dat de offerte duidelijk de prijs van het glas, de arbeidskosten en eventuele bijkomende kosten vermeldt.

Planning en afspraak maken: Als u akkoord gaat met de offerte, kunt u een afspraak maken om de ruit te laten vervangen. Zorg ervoor dat u een geschikte datum en tijd kiest die voor u werken.

Voorbereiding op de vervanging: Ruim het gebied rondom de ruit op en zorg ervoor dat het toegankelijk is voor de glaszetters. Verwijder eventuele meubels of objecten die in de weg staan.

Ruitvervanging: De glaszetters zullen de gebroken ruit verwijderen en een nieuwe ruit professioneel installeren. Ze zorgen ervoor dat de ruit stevig en veilig wordt geplaatst.

Afronding en betaling: Controleer zorgvuldig het geïnstalleerde glaswerk om ervoor te zorgen dat u tevreden bent met het resultaat. Vervolgens kunt u de betaling aan het glaszettersbedrijf voldoen volgens de afgesproken voorwaarden.

Het is verstandig om meerdere offertes aan te vragen en de reputatie en ervaring van het glaszettersbedrijf te controleren voordat u een keuze maakt. Bovendien kunnen ze u adviseren over de beste glasopties voor uw specifieke situatie en eventuele andere vragen beantwoorden die u heeft.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Colmschate of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Colmschate en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×