logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > De Heen


Overzicht glaszetters De Heen

 
 
Glaszetter
Plaats
01

De Jong Glasdesign
Zeelandweg Oost 66, De heen
Tel: 0167-534641

 De heen
(+1km)

01

Extra informatie:
Gepassioneerde vakman De Jong Glas Design behoort tot de kleine groep vakkundige glazeniers die Nederland rijk is. Het werk van deze groep is te herkennen aan de juist toegepaste technieken. Deze ambachtslieden laten zich continu bijscholen. Dat vergt passie voor het vak. En juist deze gedrevenheid kenmerkt de eigenaar van De Jong Glasdesign. Ontzag en toewijding Elke behandeling van een glas-in-loodraam vereist evenveel zorg, aandacht en ontzag als andere kunstwerken krijgen.

02

Tholen Glas
Actief in De Heen
Tel: 0166-606734

 Tholen
(+8km)

02

Extra informatie:
Tholen Glas is een jonge en innovatieve onderneming, gespecialiseerd in allen soorten beglazing en verdeler van Heat Mirror beglazing in Nederland. Tholen Glas is voor u als particulier en voor bedrijven, de glashandel met een uitgebreid product aanbod. Als glashandel/ glasspecialist zijn wij actief in geheel Zuid- West Nederland. Tevens bieden wij u de service aan om ook het glas te plaatsen.

03

Lindhout Vastgoedonderhoud
Actief in De Heen
Tel: 0164-236857

 Bergen op zoom
(+12km)

03

Extra informatie:
HR++ beglazing In veel woningen en gebouwen van voor 1995 is nog eerste-generatie dubbelglas of zelfs enkel glas aanwezig. Deze oude glassoorten isoleren slechts matig en enkel glas isoleert helemaal niet. Wij plaatsen bij zulke woningen HR++ beglazing met bijvoorbeeld Argon vulling. Modern isolatieglas bestaat doorgaans uit twee glasplaten gescheiden door een spouwruimte van 9, 12 of 15mm. Tot en met HR-glas is de spouw gevuld met droge lucht.

04

Cloïn Schilderwerken
Actief in De Heen
Tel: 0164 237421

 Bergen op zoom
(+13km)

04

05

HvZ schilderwerken
Actief in De Heen
Tel: 0165-567119

 Oud gastel
(+15km)

05

Extra informatie:
HvZ Schilderwerken Glaswerken HvZ Schilderwerken is bekwaam in het plaatsen van zowel enkel glas als dubbelglas. Soorten beglazing waar wij veel mee werken: -Isolerende beglazing -Enkele beglazing -Gelaagde beglazing -(doorvalbeveiliging) -Brandwerende beglazing -Dakbeglazing -Zonwerende beglazing ...

06

Van Loon schilderwerken
Actief in De Heen
Tel: 06- 21857796

 Bergen op zoom
(+16km)

06

Extra informatie:
Het is niet alleen een kwestie van schuren en schilderen Om tot gewenste resultaten te komen zal er soms meer gedaan moeten worden dan alleen schuren en schilderen. Door de jaren heen heeft van Loon schilderwerken een netwerk opgebouwd van de beste vakmensen in de omgeving. Samen met zo’n specialist zorgt van Loon ervoor dat alles tot in de details is verzorgd, voordat het schilderen kan beginnen.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit De Heen of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats De Heen en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×