logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Noord-Brabant > De Heen


Overzicht glaszetters De Heen

 
 
Glaszetter
Plaats
01

De Jong Glasdesign
Zeelandweg Oost 66, De heen
Tel: 0167-534641
Jaren werkzaam: 17 jaar
1
werknemer

 De heen
(+1km)

01

Extra informatie:
Gepassioneerde vakman De Jong Glas Design behoort tot de kleine groep vakkundige glazeniers die Nederland rijk is. Het werk van deze groep is te herkennen aan de juist toegepaste technieken. Deze ambachtslieden laten zich continu bijscholen. Dat vergt passie voor het vak. En juist deze gedrevenheid kenmerkt de eigenaar van De Jong Glasdesign. Ontzag en toewijding Elke behandeling van een glas-in-loodraam vereist evenveel zorg, aandacht en ontzag als andere kunstwerken krijgen.

02

Tholen Glas
Actief in De Heen
Tel: 0166-606734
Jaren werkzaam: 25 jaar
3
werknemers

 Tholen
(+8km)

02

Extra informatie:
Tholen Glas is een jonge en innovatieve onderneming, gespecialiseerd in allen soorten beglazing en verdeler van Heat Mirror beglazing in Nederland. Tholen Glas is voor u als particulier en voor bedrijven, de glashandel met een uitgebreid product aanbod. Als glashandel/ glasspecialist zijn wij actief in geheel Zuid- West Nederland. Tevens bieden wij u de service aan om ook het glas te plaatsen.

03

Lindhout Vastgoedonderhoud
Actief in De Heen
Tel: 0164-236857

 Bergen op zoom
(+12km)

03

Extra informatie:
HR++ beglazing In veel woningen en gebouwen van voor 1995 is nog eerste-generatie dubbelglas of zelfs enkel glas aanwezig. Deze oude glassoorten isoleren slechts matig en enkel glas isoleert helemaal niet. Wij plaatsen bij zulke woningen HR++ beglazing met bijvoorbeeld Argon vulling. Modern isolatieglas bestaat doorgaans uit twee glasplaten gescheiden door een spouwruimte van 9, 12 of 15mm. Tot en met HR-glas is de spouw gevuld met droge lucht.

04

Cloïn Schilderwerken
Actief in De Heen
Tel: 0164 237421

 Bergen op zoom
(+13km)

04

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit De Heen of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats De Heen en omgeving staan momenteel 4 glaszetters vermeld.


×