logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Friesland > De Westereen


Overzicht glaszetters De Westereen

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Glavecom Verf- en Glasgroothandel
Roazeloane 67, De westereen
Tel: 0511-444805
Jaren werkzaam: 26 jaar
2
werknemers

 De westereen
(+1km)

01

Extra informatie:
Over ons Glavecom is opgericht in 1997 door de heren S. en E. Wijbenga die hiervoor al jaren werkzaam waren in de verf- en glasbranche. Na decennia lang ervaring te hebben opgedaan in de uitvoering van glas- en schilderwerken en de nodige opleidingen en cursussen te hebben genoten, willen wij onze kennis overdragen en hebben zodoende sinds 2010 onze diensten gewijzigd in een verf- en glasgroothandel en richten ons uitsluitend op de professionele verwerker.

02

Schildersbedrijf P Eldering
Actief in De Westereen
Tel: 0511 - 47 27

 Noardburgum
(+5km)

02

Extra informatie:
Beglazing Bij ons kunt u alle soorten floot glas, figuur glas, thermopeen en HR++ glas bestellen en laten plaatsen. Graag maken wij met u eerst vrijblijvend een afspraak om samen door te spreken wat precies de bedoeling is. Vervolgens zullen wij u op basis van de werkzaamheden en het te bestellen glas een offerte uitbrengen. Op deze manier weet u van te voren precies waar u aan toe bent en komt u achteraf niet voor onaangename verrassingen te staan.

03

Zijlstra Schilderwerken
Actief in De Westereen
Tel: 0511 – 463006

 Burgum
(+7km)

03

Extra informatie:
Beglazing Wellicht is het u niet onbekend dat de overheid veel financiële ‘energie’ steekt in het isoleren van woningen en bedrijfsruimten. Het kan daarom ook voor u zinvol zijn om u daarover te laten voorlichten. Via de site van de friese energie premie. kunt u alles vinden over subsidies die er op dit moment. Wij leveren en plaatsen voor u alle soorten beglazingen. Enkele beglazing: – alle soorten floatglas(enkel glas) in alle mogelijke dikten en op maat gesneden.

04

Glaszettersbedrijf Van der Veen
Actief in De Westereen
Tel: 0511-469536
Jaren werkzaam: 25 jaar
1
werknemer

 Burgum
(+8km)

04

Extra informatie:
Glaszettersbedrijf Van der Veen Sinds 1998 zijn wij actief als glaszettersbedrijf. Door de jarenlange ervaring kunnen wij u voorzien van het nodige advies en informatie over welk glas in welke situatie voor u geschikt is. Daarnaast zijn wij deelnemer van het Energie(k)loket en GreenHome (Rabobank).

05

Glaszettersbedrijf Wim Borger
Actief in De Westereen
Tel: 0512-351500
Jaren werkzaam: 26 jaar
1
werknemer

 Augustinusga
(+10km)

05

Extra informatie:
Door ons verrichte werkzaamheden. - Plaatsen van glas in de particuliere sector. - gespecialiseerd in het vervangen van enkel glas naar isolatieglas. - vervangen van lekke ruiten. - plaatsen van HR++ glas voor een hogere isolatiewaarde. - voor al uw glasschades. - Plaatsen van glas in de nieuwbouw en verbouw. - plaatsen van alle voorkomende glaswerkzaamheden volgens het nieuwe bouwbesluit. - Voor informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.

06

Klugkist & De Vries Schilders
Actief in De Westereen
Tel: 058-2161980

 Leeuwarden
(+14km)

06

Extra informatie:
Beglazing Beglazing is mede bepalend voor de sfeer in uw woning of pand. Klugkist & de Vries adviseert u graag over het meest geschikte glas voor uw pand. Van enkel raam tot complete gevel- of woningbeglazing. Eerst kijken we naar de toepassing. Is het glas nodig ter isolatie, om geluid te weren, voor veiligheid of brandwerendheid? Elke toepassing vraagt om een specifiek soort glas. Beglazing o.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit De Westereen of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats De Westereen en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×