logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > De Wilp

Overzicht glaszetters De Wilp

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van glaszetters in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast. De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de glaszetters. U ontvangt eenmalig een email.
 
 
Glaszetter
Plaats
01

Boonstra Glas- Schildersbedrijf & Hobbyshop
Actief in De Wilp
Tel: 0594-641895

 Marum
(+4km)

01

Extra informatie:
Boonstra Glas en Schildersbedrijf voert schilderwerken uit, zowel binnenwerk als buitenwerk voor grote opdrachtgevers maar ook voor particuliere opdrachtgevers. Naast schilderwerk behoort ook het leveren en plaatsen van isolerende beglazing en het aanbrengen van diverse wandafwerkingen zoals behang, wandweefsel en spackwerk tot de mogelijkheden. Klik hier voor meer informatie. In onze winkel Hobbyshop Boonstra krijgt u volop advies voor het zelf uitvoeren van schilderwerk met professioneel m

02

DirectGlas Glasservice
Actief in De Wilp
Tel: 0512 - 33 49 33

 Drachten-azeven
(+9km)

02

03

Heide Glaszettersbedrijf J E vd
Actief in De Wilp
Tel: 0512-341158

 Houtigehage
(+10km)

03

04

Schildersbedrijf Afman BV
Actief in De Wilp
Tel: 0594-516100

 Leek
(+12km)

04

Extra informatie:
Afman Schilderwerken: voor ál uw schilderwerk in Groningen, Drenthe en Friesland Afman Schilderwerken uit Leek in Groningen is een veelzijdige en vakkundige schilder. We onderhouden huizen en panden op alle mogelijke manieren. Daarbij kunt u kiezen uit veel verschillende stijlen en materialen. Over het algemeen zijn we actief in de provincies Groningen, Drenthe en Friesland. Naast het schilderen van uw huis doen we ook aan glaszetten, wandbekleding en houtrotreparaties. Bij glaszett

05

Roder Zonwering en Glashandel
Actief in De Wilp
Tel: 050-5015764

 Roden
(+13km)

05

06

Jongsma Schilderwerken
Actief in De Wilp
Tel: 0512-537250

 Drachten
(+14km)

06

Extra informatie:
Jongsma Schilderwerken in Drachten verzorgt met name glaswerken, woningbouw en utiliteitsbouw. Jongsma is een AF erkend schilders- en afwerkingsbedrijf.

Bent u een glaszetter uit De Wilp of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats De Wilp en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×