logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > De Wilp


Overzicht glaszetters De Wilp

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Variant Schilder & Timmerwerken
Meester Nennstiehlweg 69, De wilp
Tel: 0594-641991

 De wilp
(+1km)

01

Extra informatie:
Variant schilder en timmer werken is een service- en klantgericht schildersbedrijf voor opdrachtgevers in de bouw, vastgoed, zorg, onderwijs, particulieren en het bedrijfsleven. Zowel op het gebied van onderhoud en nieuwbouw als op gebied van totaalonderhoud, renovatie en duurzaam onderhoud.

02

Boonstra Glas en Schildersbedrijf
Actief in De Wilp
Tel: 06-22944122

 Niebert
(+8km)

02

Extra informatie:
Boonstra Glas en Schildersbedrijf voert schilderwerken uit, zowel binnenwerk als buitenwerk voor grote opdrachtgevers maar ook voor particuliere opdrachtgevers. Naast schilderwerk behoort ook het leveren en plaatsen van isolerende beglazing en het aanbrengen van diverse wandafwerkingen zoals behang, wandweefsel en spackwerk tot de mogelijkheden.

03

Glasservice van der Velde
Actief in De Wilp
Tel: 06-46062279

 Tolbert
(+10km)

03

Extra informatie:
Glasservice van der Velde Glasservice van der Velde werd opgericht in 2001 door John van der Velde en is gevestigd in Leek. Ons bedrijf bestaat uit de serviceverlening op het gebied van glas, maar ook op het gebied van schilderwerkzaamheden. Of het nu gaat om het vervangen van een gebroken ruit, het renoveren van oude beglazing of het aanbrengen van isolerend dubbel glas of het schilderen van uw woning; Glasservice van der Velde kan het allemaal voor u regelen.

04

Afman Schilderwerken
Actief in De Wilp
Tel: 0594-516100
Jaren werkzaam: 12 jaar
5
werknemers

 Leek
(+12km)

04

Extra informatie:
Afman Schilderwerken: voor ál uw schilderwerk in Groningen, Drenthe en Friesland Afman Schilderwerken uit Leek in Groningen is een veelzijdige en vakkundige schilder. We onderhouden huizen en panden op alle mogelijke manieren. Daarbij kunt u kiezen uit veel verschillende stijlen en materialen. Over het algemeen zijn we actief in de provincies Groningen, Drenthe en Friesland. Naast het schilderen van uw huis doen we ook aan glaszetten, wandbekleding en houtrotreparaties.

05

Glasservice Huizinga
Actief in De Wilp

 Drachten
(+13km)

05

Extra informatie:
24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar Glasservice Huizinga, voor al uw glasschade Tijdens het schoonmaken valt de trap, het buurjongetje schopt een bal verkeerd of bij slecht weer vliegt er een tak door het raam. Allemaal bekende scenario’s van een ongeluk zit in een klein hoekje, en u zit met glasschade. Dit wilt u natuurlijk zo snel mogelijk weer verholpen hebben. Wij staan hier 24 uur per dag, 365 dagen per jaar voor u klaar.

06

Jongsma Schilderwerken
Actief in De Wilp
Tel: 0512-537250
Jaren werkzaam: 23 jaar
5
werknemers

 Drachten
(+14km)

06

Certificering / branche organisatie:
Fosag AF erkend

Extra informatie:
Jongsma Schilderwerken in Drachten verzorgt met name glaswerken, woningbouw en utiliteitsbouw. Jongsma is een AF erkend schilders- en afwerkingsbedrijf.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit De Wilp of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats De Wilp en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×