logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Overijssel > Dedemsvaart


Overzicht glaszetters Dedemsvaart

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Dijsselhof Glas- en Schilderwerken
Hoofdvaart 121, Dedemsvaart
Tel: 0523-612150
Jaren werkzaam: 92 jaar
4
werknemers

 Dedemsvaart
(+2km)

01

Extra informatie:
Dijsselhof Glas- en Schilderwerken is specialist in schilderwerken en herstel van autoschades Opgericht in 1928, is Dijsselhof Glas- en Schilderwerken al drie generaties lang een begrip in Dedemsvaart en omstreken en thuis in schilderwerk voor woningcorporaties, vastgoedbeheerders, bedrijven en particulieren. Begin jaren '60 is het autoschadeherstel aan het bedrijf toegevoegd. Autoschade Voor kleine en grote schadegevallen bent u bij ons aan het goede adres.

02

Van ?t Zand Schilders V.O.F.
Rheezerend 90, Dedemsvaart
Tel: 0523-615089
Jaren werkzaam: 25 jaar
3
werknemers

 Dedemsvaart
(+3km)

02

Extra informatie:
Welkom! Van een modern schildersbedrijf verwacht u meer dan vakmanschap, kwaliteit en service. Er moet ook snel en accuraat worden ingespeeld op uw specifieke wensen. Met een gedisciplineerde aanpak waaruit begrip spreekt voor uw belangen en doelstellingen. Dit is het geval bij Van't Zand Schilders, gevestigd in Dedemsvaart. Van't Zand Schilders beperkt zich niet alleen tot schilderen, maar voert vele voorkomende werkzaamheden uit om in een accuraat en deskundig woningonderhoud te voorzien.

03

Fieten Glaszettersbedrijf
Langewijk 330, Dedemsvaart
Tel: 0523-610134
Jaren werkzaam: 27 jaar
1
werknemer

 Dedemsvaart
(+2km)

03

Extra informatie:
Welkom bij Fieten Glaszettersbedrijf. Op het gebied van glas kunt u bij ons terecht voor: - Isolerende beglazing - Brandwerende beglazing (tevens advies en berekening) - Zonwerende beglazing (tevens advies) - Schadeherstel (ook in het weekend) - Inbraakwerende beglazing (tevens advies en berekening) - Beloopbaar glas (tevens advies en berekening) - Hardglazen deuren en scheidingswanden (tevens advies en berekening) - Hang- en sluitwerk voor inbraakpreventie, hang- en sluitwerk voor glas.

04

Glasservice T. Smit
Actief in Dedemsvaart
Tel: 06-29026177
Jaren werkzaam: 28 jaar
2
werknemers

 Zuidwolde
(+6km)

04

Extra informatie:
Over ons Al 25 jaar zorgen wij ervoor dat uw huis voorzien is van goed glas.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Dedemsvaart of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Dedemsvaart en omgeving staan momenteel 4 glaszetters vermeld.


×