logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Overijssel > Dedemsvaart


Overzicht glaszetters Dedemsvaart

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Dijsselhof Glas- en Schilderwerken
Hoofdvaart 121, Dedemsvaart
Tel: 0523-612150
Jaren werkzaam: 91 jaar
4
werknemers

 Dedemsvaart
(+2km)

01

Extra informatie:
Dijsselhof Glas- en Schilderwerken is specialist in schilderwerken en herstel van autoschades Opgericht in 1928, is Dijsselhof Glas- en Schilderwerken al drie generaties lang een begrip in Dedemsvaart en omstreken en thuis in schilderwerk voor woningcorporaties, vastgoedbeheerders, bedrijven en particulieren. Begin jaren '60 is het autoschadeherstel aan het bedrijf toegevoegd. Autoschade Voor kleine en grote schadegevallen bent u bij ons aan het goede adres.

02

Van ?t Zand Schilders V.O.F.
Rheezerend 90, Dedemsvaart
Tel: 0523-615089
Jaren werkzaam: 24 jaar
3
werknemers

 Dedemsvaart
(+3km)

02

Extra informatie:
Welkom! Van een modern schildersbedrijf verwacht u meer dan vakmanschap, kwaliteit en service. Er moet ook snel en accuraat worden ingespeeld op uw specifieke wensen. Met een gedisciplineerde aanpak waaruit begrip spreekt voor uw belangen en doelstellingen. Dit is het geval bij Van't Zand Schilders, gevestigd in Dedemsvaart. Van't Zand Schilders beperkt zich niet alleen tot schilderen, maar voert vele voorkomende werkzaamheden uit om in een accuraat en deskundig woningonderhoud te voorzien.

03

Fieten Glaszettersbedrijf
Langewijk 330, Dedemsvaart
Tel: 0523-610134

 Dedemsvaart
(+2km)

03

Extra informatie:
Welkom bij Fieten Glaszettersbedrijf. Op het gebied van glas kunt u bij ons terecht voor: - Isolerende beglazing - Brandwerende beglazing (tevens advies en berekening) - Zonwerende beglazing (tevens advies) - Schadeherstel (ook in het weekend) - Inbraakwerende beglazing (tevens advies en berekening) - Beloopbaar glas (tevens advies en berekening) - Hardglazen deuren en scheidingswanden (tevens advies en berekening) - Hang- en sluitwerk voor inbraakpreventie, hang- en sluitwerk voor glas.

04

Schildersbedrijf Theo van der Felz
Actief in Dedemsvaart
Tel: 06-27553954
Jaren werkzaam: 18 jaar
1
werknemer

 Slagharen
(+8km)

04

Extra informatie:
U kunt bij ons terecht voor binnen- en buitenschilderwerk. Voor beide geldt, dat wij de ontwikkelingen van schildersmaterialen op de voet volgen, zodat u altijd verzekerd bent van het gebruik van de goede, professionele materialen voor elke situatie, met een perfect resultaat. Daarnaast geven u ook graag een advies voor wat betreft de toe te passen kleuren. Mochten we bij het buitenschilderwerk houtrot tegenkomen, dan kunnen wij, in overleg met u, een oplossing bieden voor de toekomst.

05

Schildersbedrijf Westerbeek
Actief in Dedemsvaart
Tel: 0528-371591
Jaren werkzaam: >100 jaar
10
werknemers

 Zuidwolde
(+9km)

05

Extra informatie:
Een uniek familiebedrijf voor schilderwerk en verf “Wij zijn uw partner voor verf, schilderwerk, houtrenovatie en glaszetten. Laat u adviseren door onze medewerkers voor het beste resultaat. Meer dan 80 jaar ervaring ‘De verf zit in ons bloed’. Sinds de jaren ’30 van de vorige eeuw zit de familie Westerbeek in de verf. Door vakmanschap en jarenlange ervaring staan wij graag voor u klaar.

06

Schildersbedrijf Harco Ekkel
Actief in Dedemsvaart
Tel: 0523 270 224

 Hardenberg
(+10km)

06

Extra informatie:
Beglazing Gerenommeerde Glasleveranciers en glaszetter Uw glaszetter in Hardenberg Traditioneel verzorgt het schildersbedrijf ook beglazing. En dat is logisch, want in veel gevallen moet bij de vernieuwing van de beglazing ook het bestaande schilderwerk worden bijgewerkt. Schildersbedrijf Harco Ekkel betrekt haar glas van gerenommeerde glasleveranciers, die een ruime keuze aan beglazingssoorten op voorraad hebben.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Dedemsvaart of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Dedemsvaart en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×