logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Delft


Overzicht glaszetters Delft

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Glashandel Verbeek
Postbusnummer 563, Delft
Tel: 015-2574995

 Delft
(+3km)

01

Extra informatie:
Dé glashandel in Delft en omstreken Glashandel Verbeek in Delft is een bedrijf dat sinds 1945 is gespecialiseerd in glas en kitwerk. Door onze jarenlange ervaring en een grote diversiteit aan klanten is onze kennis en flexibiliteit alleen maar toegenomen. Voor een vrijblijvende offerte kunt u altijd bellen naar 015-2574995 of e-mailen naar info@verbeekglas.

02

TG Glashandel & Glaszetters
Krakeelpolderweg 26, Delft
Tel: 015 - 88 980 88

 Delft
(+1km)

02

Extra informatie:
De vaklieden beschikken over een bedrijfsauto, welke is voorzien van gereedschap. Het gereedschap is compleet zowel elektrisch als handgereedschap en goed gekeurd. Alle vakliedenzijn V.C.A gecertificeerd. Wij zijn ook gespecialiseerd in grotere projecten, Nieuwbouw of Renovatie. Waarom TG Glashandel Met een gestaag groeiende klanten kring verzorgen wij, op verzoek van onze opdrachtgevers, de levering en eventuele plaatsing van glas en glasproducten in een groot aantal toepassingen.

03

RIBOGLAS Glashandel BV
Cyclotronweg 33/37, Delft
Tel: 015 760 10 88

 Delft
(+3km)

03

Extra informatie:
Welkom bij Riboglas Glashandel Riboglas is een gerenommeerde glashandel. Ons jong en dynamisch bedrijf is gegroeid vanuit een jarenlange ervaring in de glasbranche. Wij leveren glas en monteren alle aan glas verwante artikelen aan bedrijven en particulieren in heel regio Haaglanden. Riboglas staat bekend om haar concurrerende prijzen, service en korte levertijden.

04

Van Ruysdael Glas en Venstertechniek
Postbus 3064, Delft
Tel: 015-2139315

 Delft
(+3km)

04

Extra informatie:
Voor een bestaande bouw die mooi en gezond blijft Van Ruysdael Glas en Venstertechniek heeft isoleren met glas fundamenteel dunner, lichter en mooier gemaakt. Met Van Ruysdael Glas en Venstertechniek behouden bestaande vensters hun karakteristieke uitstraling. Van Ruysdael Glas en Venstertechniek isolerend enkelglas is gelaagd glas dat vele malen sterker en duurzamer is dan welk ander isolatieglas ook.

05

Glashandel Zantman BV
Rotterdamseweg 362, Delft
Tel: 015-2624777

 Delft
(+2km)

05

Extra informatie:
Welkom bij Glashandel Zantman BV Wij hopen u met onze website van goede informatie te kunnen voorzien en streven ernaar om u, voor zover de mogelijkheden reiken, interactief van dienst te kunnen zijn. U zult tot de ontdekking komen hoeveel soorten glas er zijn, om maar niet te spreken over de diverse mogelijkheden die er weer per glassoort zijn. Wij kunnen bijna alle soorten leveren. Glasservice Glasschade? Een gebroken raam komt altijd op ongelegen.

06

Sterk Glas BV
Actief in Delft
Tel: 070-3233045

 Den hoorn
(+3km)

06

Extra informatie:
Sterk Glas BV is sinds 1921 een begrip in Den Haag en omstreken. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een van de grootste glashandels in de regio. Betrouwbaarheid, vakkundig advies en service zijn de sleutelwoorden tot het succes van ons bedrijf. Sterk Glas BV levert en monteert alle soorten glas zowel aan particulieren als bedrijven. Reparatie van een ruit, plaatsen van een hardglazen deur of vervangen van alle beglazing in uw woning.

07

Veste Bouw BV
Actief in Delft
Tel: 0174-387821

 Wateringen
(+4km)

07

Extra informatie:
Vestebouw, uw partner voor resultaatgericht bouwen of verbouwen. Snel, adequaat en persoonlijk. Vestebouw is een jong bedrijf met toch jarenlange wortels in Den Haag, en heeft daardoor ruime ervaring in bouw en verbouw. Omdat wij een samenwerkingsverband hebben met gerelateerde specialistische bouwbedrijven (denk aan stuc-, metsel-, tegel- en/of installatiewerk) met wie wij een lange termijn relatie hebben, kunnen wij ook de grootste klus aan, en met gekwalificeerde vakmensen.

08

Hijman Glashandel BV
Actief in Delft
Tel: 070-3996106

 Rijswijk
(+5km)

08

Certificering / branche organisatie:
GBO

Extra informatie:
Hijman Glas heeft een jarenlange ervaring met alle glaswerken. Ruit, deur, dubbel, gelaagd, gehard en bestand tegen inbraak of zelfs brand. Onze eigen werkplaats garandeert vakwerk en snelle levering. Met 5 mobiele teams zijn we 24 uur en 7 dagen per week paraat voor glasschade en ruitherstel. U blijft nooit te lang met de brokken zitten.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Delft of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Delft en omgeving staan momenteel 8 glaszetters vermeld.


×