logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Zuid-Holland > Delft


Overzicht glaszetters Delft

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Glashandel Verbeek
Postbusnummer 563, Delft
Tel: 015-2574995
Jaren werkzaam: 84 jaar
28
werknemers

 Delft
(+3km)

01

Extra informatie:
Dé glashandel in Delft en omstreken Glashandel Verbeek in Delft is een bedrijf dat sinds 1945 is gespecialiseerd in glas en kitwerk. Door onze jarenlange ervaring en een grote diversiteit aan klanten is onze kennis en flexibiliteit alleen maar toegenomen. Voor een vrijblijvende offerte kunt u altijd bellen naar 015-2574995 of e-mailen naar info@verbeekglas.

02

TG Glashandel & Glaszetters
Krakeelpolderweg 26, Delft
Tel: 015 - 88 980 88

 Delft
(+1km)

02

Extra informatie:
De vaklieden beschikken over een bedrijfsauto, welke is voorzien van gereedschap. Het gereedschap is compleet zowel elektrisch als handgereedschap en goed gekeurd. Alle vakliedenzijn V.C.A gecertificeerd. Wij zijn ook gespecialiseerd in grotere projecten, Nieuwbouw of Renovatie. Waarom TG Glashandel Met een gestaag groeiende klanten kring verzorgen wij, op verzoek van onze opdrachtgevers, de levering en eventuele plaatsing van glas en glasproducten in een groot aantal toepassingen.

03

RIBOGLAS Glashandel BV
Cyclotronweg 33/37, Delft
Tel: 015 760 10 88
Jaren werkzaam: 26 jaar
10
werknemers

 Delft
(+3km)

03

Extra informatie:
Welkom bij Riboglas Glashandel Riboglas is een gerenommeerde glashandel. Ons jong en dynamisch bedrijf is gegroeid vanuit een jarenlange ervaring in de glasbranche. Wij leveren glas en monteren alle aan glas verwante artikelen aan bedrijven en particulieren in heel regio Haaglanden. Riboglas staat bekend om haar concurrerende prijzen, service en korte levertijden.

04

Van Ruysdael Glas en Venstertechniek
Postbus 3064, Delft
Tel: 015-2139315

 Delft
(+3km)

04

Extra informatie:
Voor een bestaande bouw die mooi en gezond blijft Van Ruysdael Glas en Venstertechniek heeft isoleren met glas fundamenteel dunner, lichter en mooier gemaakt. Met Van Ruysdael Glas en Venstertechniek behouden bestaande vensters hun karakteristieke uitstraling. Van Ruysdael Glas en Venstertechniek isolerend enkelglas is gelaagd glas dat vele malen sterker en duurzamer is dan welk ander isolatieglas ook.

05

Glashandel Zantman BV
Rotterdamseweg 362, Delft
Tel: 015-2624777
Jaren werkzaam: 12 jaar
4
werknemers

 Delft
(+2km)

05

Extra informatie:
Welkom bij Glashandel Zantman BV Wij hopen u met onze website van goede informatie te kunnen voorzien en streven ernaar om u, voor zover de mogelijkheden reiken, interactief van dienst te kunnen zijn. U zult tot de ontdekking komen hoeveel soorten glas er zijn, om maar niet te spreken over de diverse mogelijkheden die er weer per glassoort zijn. Wij kunnen bijna alle soorten leveren. Glasservice Glasschade? Een gebroken raam komt altijd op ongelegen.

06

Glaszetbedrijf Molenaar
Antonia Veerstraat 22, Delft
Jaren werkzaam: 19 jaar
2
werknemers

 Delft
(+1km)

06


Glaszetters Delft

Als je op zoek bent naar het laten vervangen van glas in Delft, zijn er verschillende opties die je kunt overwegen. Hier zijn een paar stappen die je kunt nemen:

Zoek naar lokale glaszetters: Begin door te zoeken naar glaszetters in Delft. Je kunt gebruikmaken van online directories, zoekmachines of aanbevelingen van vrienden en familie.

Vraag offertes aan: Neem contact op met verschillende glaszetters en vraag offertes aan voor het vervangen van het glas. Zorg ervoor dat je alle relevante details vermeldt, zoals het type glas dat je wilt laten plaatsen, de afmetingen en eventuele andere specifieke eisen.

Vergelijk offertes: Nadat je de offertes hebt ontvangen, vergelijk je ze op basis van prijs, kwaliteit van het glas en de diensten die worden aangeboden. Let ook op eventuele extra kosten, garanties en referenties van eerdere klanten.

Kies een glaszetter: Selecteer een glaszetter die aan je verwachtingen voldoet en een redelijke prijs biedt. Neem contact met hen op om de details te bespreken, zoals de planning, betaling en eventuele andere vragen die je hebt.

Plan de afspraak: Maak een afspraak met de gekozen glaszetter om het glas te laten vervangen. Zorg ervoor dat je duidelijk communiceert over de datum, het tijdstip en andere specifieke instructies.

Voorbereiding: Zorg ervoor dat het gebied rondom het te vervangen glas vrij is van obstakels en meubilair. Verwijder indien nodig gordijnen, jaloezieën of andere raambekleding.

Uitvoering van het werk: Op de afgesproken dag en tijd zal de glaszetter arriveren om het oude glas te verwijderen en het nieuwe glas te plaatsen. Zorg ervoor dat je beschikbaar bent om toegang te geven tot het pand en eventuele vragen te beantwoorden.

Afronding: Na voltooiing van het werk, inspecteer het nieuwe glas zorgvuldig om er zeker van te zijn dat alles naar behoren is geïnstalleerd. Bespreek eventuele zorgen of vragen met de glaszetter voordat ze vertrekken.

Zorg ervoor dat je tijdens dit proces duidelijk communiceert met de gekozen glaszetter en eventuele vragen stelt die je hebt. Het is ook belangrijk om te controleren of de glaszetter voldoet aan de relevante veiligheidsnormen en verzekerd is.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Delft of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Delft en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×