logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Noord-Brabant > Den Bosch


Overzicht glaszetters Den Bosch

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Bodar Glasproducties B.V.
Orlando di Lassostraat 4/A, 's-hertogenbosch
Tel: 073-6892029
Jaren werkzaam: 22 jaar
1
werknemer

 's-hertogenbosch
(+2km)

01

Extra informatie:
Specialist in gebogen glas Bodar Glasproducties is een enthousiast en flexibel specialistisch bedrijf. Het produceert en adviseert op het gebied van gebogen glas. Naast gebogen glas zijn er talloze mogelijkheden voor niet-gebogen glastoepassingen.

02

Glasservice Noord
Spanjaardwaard 43, 's-hertogenbosch
Tel: 073-6417439
Jaren werkzaam: 26 jaar
3
werknemers

 's-hertogenbosch
(+4km)

02

Extra informatie:
Glasservice Noord : Al sinds 50 jaar een gerenommeerd bedrijf in het snel en vakkundig herstellen van glasschade in de regio groot ‘s-Hertogenbosch. Glasatelier van Opdorp: Glasmeester Joost van Opdorp maakt voor u bijzondere glasobjecten op maat. Of het nu gaat om het ontwerpen van een unieke glas-in-lood-decoratie, het plaatsen van een hardglazendeur ter verfraaiing van het interieur of het repareren van een glazen meubel.

03

Timmermans Schilder- & Glaswerken
Neubourg 7, 's-hertogenbosch
Tel: 073-6440036
Jaren werkzaam: 25 jaar
1
werknemer

 's-hertogenbosch
(+3km)

03

Extra informatie:
Timmermans Schilder & Glaswerken is specialist in schilder- en renovatiewerken voor zowel de particuliere als zakelijke markt. Reeds vele jaren is Timmermans Schilder & Glaswerken actief in het schildersvak. Door deze ervaring zijn wij in staat om op een professionele en adequate wijze werk van hoogstaande en duurzame kwaliteit te leveren. De leidraad is dat onze klant tevreden moet zijn.

04

Glaslicht
Papenhulst 26, 's-hertogenbosch
Tel: 06- 166 738 56
Jaren werkzaam: 16 jaar
1
werknemer

 's-hertogenbosch
(+2km)

04

Extra informatie:
Glaslicht is Gertjan van Beijnum Ik ontwerp graag nieuwe ramen, maar met evenveel plezier en passie maak ik traditioneel en authentiek glas in lood. Het restaureren, ontwerpen, maken en plaatsen van glas in lood panelen is een geweldig mooi beroep. Door het eeuwenoude glas in lood ambacht te combineren met mijn grote interesse in het kunstenaarschap ontwerp ik verrassende glas in lood ramen in samenspraak met de klant.

05

Schoonenberg Glazenier
Hervensebaan 15, 's-hertogenbosch
Tel: 073 612 49 79
Jaren werkzaam: 33 jaar
2
werknemers

 's-hertogenbosch
(+2km)

05

Extra informatie:
Welkom bij dé specialist in glas in lood in Den Bosch Schoonenberg Glazenier is een bedrijf dat is gespecialiseerd in het bewerken en verwerken van verschillende soorten glas, zoals glas in lood. Als glazenier houdt onze familie Schoonenberg zich bezig met het ontwerpen en maken van glas in lood en glas in koper.

06

Wits Zuid BV schilderwerken
Speldenmakerstraat 1, 's-hertogenbosch
Tel: 073-6414055

 's-hertogenbosch
(+2km)

06

07

Franken Van den Broek schilderwerken
Proosdijstraat 5, 's-hertogenbosch
Tel: 06-29571599

 's-hertogenbosch
(+4km)

07

08

Broers Schilders en Afwerkingsbedrijf
Jekerstraat 2, 's-hertogenbosch
Tel: 073-6143678

 's-hertogenbosch
(+3km)

08


Glaszetters Den Bosch

Als je glas wilt laten zetten in Den Bosch, zijn er verschillende opties die je kunt overwegen. Hier zijn een paar suggesties:

Glasbedrijven: Er zijn verschillende glasbedrijven in Den Bosch die gespecialiseerd zijn in het zetten van glas in zowel woningen als bedrijven. Je kunt contact opnemen met bedrijven zoals Glashandel Den Bosch of Glaszetter Den Bosch om te informeren naar hun diensten en prijzen. Ze kunnen je adviseren over het meest geschikte type glas en zorgen voor een professionele installatie.

Lokale vakmensen en glaszetters: Je kunt ook lokale vakmensen en glaszetters in Den Bosch benaderen. Deze professionals hebben ervaring met het plaatsen van glas en kunnen je helpen met de benodigde glasinstallatie. Het is raadzaam om referenties en recensies te controleren om ervoor te zorgen dat je met een betrouwbare vakman samenwerkt.

Bouwmarkten en doe-het-zelfzaken: Sommige bouwmarkten en doe-het-zelfzaken in Den Bosch bieden ook glasgerelateerde diensten of hebben de benodigde materialen beschikbaar voor doe-het-zelfprojecten. Je kunt bijvoorbeeld contact opnemen met Praxis, Gamma of Karwei in Den Bosch om te informeren naar hun glasproducten en mogelijkheden voor installatie.

TIPTip: Bij het kiezen van een glaszetbedrijf is het belangrijk om te weten welk type glas je wilt laten plaatsen, zoals enkel glas, dubbel glas of speciaal glas. Zorg ervoor dat je prijzen, diensten en garanties vergelijkt voordat je een beslissing neemt.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Den Bosch of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Den Bosch en omgeving staan momenteel 8 glaszetters vermeld.


×