logo
glaszetter achtergrond

Schoonenberg Glazenier

Schoonenberg Glazenier

Schoonenberg Glazenier
Hervensebaan 15, 's-Hertogenbosch
Tel: 073 612 49 79

Extra informatie

Welkom bij dé specialist in glas in lood in Den Bosch

Schoonenberg Glazenier is een bedrijf dat is gespecialiseerd in het bewerken en verwerken van verschillende soorten glas, zoals glas in lood. Als glazenier houdt onze familie Schoonenberg zich bezig met het ontwerpen en maken van glas in lood en glas in koper. Deze technieken passen wij onder andere toe bij restauratie van oude kerkramen.

Onze diensten

Schoonenberg Glazenier is graag bereid u verder te informeren over alle producten en diensten die wij in huis hebben. In onze showroom vindt u een uitgebreide collectie van onze ontwerpen en producten.

Moderne glasbewerkingstechnieken bij het realiseren van onder andere glas in lood

Wij zijn tevens thuis in moderne glasverwerkingstechnieken, zoals het slijpen en stralen van glas. Op deze manier kunnen we glas in lood ramen tussen isolatieglas maken. Zo krijgt u een ambachtelijk raam, dat voldoet aan moderne maatstaven van comfortabel wonen en werken. Laat in onze werkplaats in Den Bosch prachtige glas in lood ramen maken voor uw woning of bedrijfspand. Wij combineren schoonheid van het oude ambacht met de eisen van deze tijd. Maak vrijblijvend een afspraak en bekijk onze mogelijkheden.

De specialist in glas in lood in Den Bosch

Laat de sfeer van vroeger in uw huis in Den Bosch of omgeving herleven en laat glas in lood ramen maken in uw voordeur, bovenlichten of kleine raampjes. Door de bijzondere lichtinval krijgt uw pand direct een geheel andere sfeer. Denkt u dat glas in lood alleen gerealiseerd kan worden in een kerk? Er is veel meer mogelijk. Voor ons in Den Bosch is het namelijk ook mogelijk om glas in lood ramen te maken voor in uw woning.

Ook voor reparatie

Heeft u al schitterende glas in lood ramen, maar zijn ze door weer en wind beschadigd geraakt en wilt u ze laten maken? Dan wilt u het laten repareren door een specialist. Ook in dit geval bent u bij Schoonenberg Glazenier aan het juiste adres.

Diensten

  • Glas-in-lood
  • Glasdesign
  • Restauratie/reparatie
  • Isolatieglas
  • Glas/spiegels op maat
  • Glasbenodigdheden

Video

Bedrijfsgegevens

Schoonenberg Glazenier staat ingescheven bij de KvK als vennootschap onder firma en is actief in de sector industrie. Schoonenberg Glazenier omschrijft zichzelf als de exploitatie van een glaszettersbedrijf als- mede het vervaardigen van glas-in-loodramen en het bewerken hiervan. De SBI omschrijving geeft de indeling van activiteiten weer, waar dit bedrijf zich mee bezig houdt. De omschrijving die hoort bij dit bedrijf zijn vormen en bewerken van vlakglas. De handelsnamen die gebruikt worden zijn: Schoonenberg Glazenier

Locatie

Prijsopgave

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van glaszetters in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast. De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de glaszetters. U ontvangt eenmalig een email.
  • Diverse aanbiedingen glaszetters
  • Schoonenberg Glazenier